Algemene en Voorwaarden

Huurovereenkomst met chauffeur:

 

BELANGRIJKSTE PUNTEN:

  • Reserveringen moeten minimaal 06 uur voor de gewenste ophaaltijd worden gemaakt.
  • U kunt uw reservering op elk moment wijzigen, wijzigen of annuleren tot vierentwintig uur voor aanvang van de reis.
  • Als u een nood- of hulpdienst nodig heeft, bel ons dan. We zullen proberen u te helpen, maar kunnen niet garanderen dat een chauffeur en een voertuig op korte termijn beschikbaar zullen zijn.
  • Een kind geldt, ongeacht de leeftijd, als passagier.
  • Als u een rolstoel moet vervoeren, geef dit dan aan bij het boeken.
  • Deze algemene voorwaarden laten uw wettelijke rechten onverlet.
  • Deze site wordt beheerd door Prestige Driver. De termen "wij", "ons" en "onze" verwijzen naar Prestige Driver

Dit document beschrijft de gebruiksvoorwaarden voor onze transport- en aanverwante diensten, de prestigiousdriver.be website (“website”), elke Prestige Driver-applicatie (“App”), die samen later “Diensten” zullen worden genoemd. De term "u", "uw" of "Klant" verwijst naar elke gebruiker van onze Services, zoals een passagier, klant, bezoeker, gast, gebruiker, geregistreerde gebruiker of accounthouder.

Door onze Services te gebruiken, erkent u en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden laten uw wettelijke rechten onverlet.

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de Services die voor u beschikbaar zijn aan uw persoonlijke behoeften voldoen.

In overeenstemming met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), moet u ons toestemming geven om contact met u op te nemen. Uw toestemming wordt geacht te zijn gegeven als u ons vrijwillig de contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres, enz.) Verstrekt die nodig zijn om op uw verzoek te reageren of om de gevraagde diensten te bevestigen of te verlenen.

U garandeert dat alle informatie die u ons verstrekt waar, nauwkeurig en volledig is en dat het verstrekken van dergelijke informatie aan ons geen inbreuk maakt op de privacy van een andere persoon.

Het is uw verantwoordelijkheid om de vertrouwelijkheid te beschermen van elke gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze services.

Wanneer u onze services gebruikt, gaat u ermee akkoord alle toepasselijke wetten, regels en voorschriften na te leven en garandeert u dat u onze services niet voor frauduleuze of onwettige doeleinden zult gebruiken.

U zult zich onthouden van alles waarvan wij redelijkerwijs denken dat het een slechte reputatie heeft of waarschijnlijk onze reputatie schaadt.

RESERVERINGEN

Reserveringen moeten minimaal zes uur voor de gewenste ophaaltijd worden gemaakt.

Als u een nood- of hulpdienst nodig heeft, bel ons dan. We zullen proberen u te helpen, maar kunnen niet garanderen dat een chauffeur en een voertuig op korte termijn beschikbaar zullen zijn.

Uw reservering wordt behandeld als een "reserveringsaanvraag" totdat u een reserveringsbevestiging van ons ontvangt.

U kunt uw reservering op elk moment wijzigen of wijzigen tot vierentwintig uur voor aanvang van de reis. Neem gewoon contact met ons op via e-mail, telefoon of via het contactformulier op de site. U kunt ook inloggen en uw privé-accountgedeelte gebruiken.

U dient bij het boeken van uw voertuig voldoende tijd te nemen om rekening te houden met de inchecktijden die bijvoorbeeld door uw luchtvaartmaatschappij worden gevraagd. Prestige Driver is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door uw onvermogen om voldoende tijd te nemen om uw bestemming te bereiken of als passagiers niet klaar zijn om opgehaald te worden op het geboekte tijdstip.

U moet een voertuiggrootte reserveren die geschikt is voor het aantal passagiers en bagage. We kunnen niet garanderen dat we buitensporige hoeveelheden bagage vervoeren die verder gaan dan waarvoor het voertuig is ontworpen. Alle bagage wordt geheel op eigen risico vervoerd.

Houd er rekening mee dat een kind, ongeacht de leeftijd, als passagier telt.

Controleer uw boekingsbevestiging zorgvuldig en informeer ons onmiddellijk over eventuele fouten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of kosten als gevolg van het niet verstrekken van de juiste informatie.

We mogen ervan uitgaan dat iedereen die het juiste rekeningnummer en de naam van de klant vermeldt, de bevoegdheid heeft om namens de klant te reserveren.

Als u een rolstoel moet vervoeren, geef dit dan aan bij het boeken.

De chauffeur rijdt overdag via de meest geschikte route, tenzij anders aangegeven door de klant. In dat geval kunnen extra kosten van toepassing zijn. Tenzij anders vermeld op het moment van boeken, zijn we mogelijk niet automatisch in staat om extra ophaal- of afleveringen te verwerken, hoewel er alles aan wordt gedaan om aan deze vereisten te voldoen. Indien onze chauffeur gevraagd wordt te wachten aan het begin van of tijdens een rit, behouden wij ons het recht voor om de wachttijd in rekening te brengen tegen ons huidige standaardtarief.

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de auto ('s) op de gevraagde tijd en plaats aankomen. We kunnen echter geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor vertragingen veroorzaakt door omstandigheden buiten onze controle, zoals mechanische storingen, files, verkeersongevallen of extreme weersomstandigheden. We aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgschade.

U stemt ermee in om onze chauffeurs en ons personeel, of de chauffeurs die door Prestige Driver aan u worden voorgesteld, met respect te behandelen en hun voertuigen niet te beschadigen of tijdens het rijden illegaal, bedreigend, intimiderend of beledigend gedrag of activiteit te vertonen. gebruik van hun voertuigen of een van onze Services.

Prestige Driver kan, naar eigen goeddunken, zonder aansprakelijkheid en zonder opgaaf van redenen, de Services op elk moment om welke reden dan ook weigeren. We behouden ons ook het recht voor om toegang tot onze voertuigen te weigeren aan personen die ervan verdacht worden onder invloed te zijn van alcohol of drugs en / of wiens gedrag een bedreiging vormt voor de veiligheid van de bestuurder, het voertuig of andere passagiers in het voertuig. We behouden ons verder het recht voor om een ​​reis te beëindigen vanwege onredelijk of ongepast gedrag van een passagier. Als een voertuig speciaal moet worden schoongemaakt omdat het in een onredelijke staat is achtergelaten door een passagier / klant, behouden we ons het recht voor om de schoonmaakkosten aan de klant in rekening te brengen.

We behouden ons het recht voor om elk voertuig of chauffeur / chauffeur te vervangen. Indien dit nodig mocht zijn, zullen wij u hierover van tevoren informeren.

KINDVERVOER

De Britse wet bepaalt dat taxi's met vergunning of privé-huurauto's niet zijn vrijgesteld van wetgeving met betrekking tot kinderen die in een baby- / kinderzitje reizen. Om gezondheids- en veiligheidsredenen vereist Prestige Driver dat alle klanten ons informeren over reizende kinderen of baby's.

Als u een kinderzitje nodig heeft voor uw reis, is het de verantwoordelijkheid van de ouders / verzorgers van het kind om ervoor te zorgen, het zitje in het voertuig te installeren en het kind vast te zetten.

Als u een terugreis boekt en een eigen kinderzitje heeft, bewaart de chauffeur die uw reservering heeft gemaakt uw kinderzitje voor de terugreis. Houd er rekening mee dat de installatie van het kinderzitje door u moet worden gedaan.

ANNULERINGEN EN TERUGBETALINGEN

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u uw reservering moet annuleren.

U heeft het recht uw reservering tot XNUMX uur voor aanvang van de reis zonder opgave van reden te annuleren. U hoeft het ons alleen van tevoren te laten weten via e-mail, telefoon of via het contactformulier op de website. U kunt ook inloggen en uw privé-accountgedeelte gebruiken.

Als u vooruit heeft betaald, storten wij uw betaling binnen 10 dagen terug.

Als een reservering binnen XNUMX uur na de gewenste ophaaltijd wordt geannuleerd, behouden we ons het recht voor om de reis volledig in rekening te brengen. Als de ophaallocatie echter vereist dat de auto meer dan vierentwintig uur voor de ophaaltijd wordt verzonden, behouden we ons ook het recht voor om de reis volledig in rekening te brengen.

In ons annuleringsbeleid voor reserveringen staat dat we de beschikbaarheid van een voertuig voor u reserveren en vervolgens alle andere reserveringen voor dat voertuig weigeren op het tijdstip en de datum van uw geboekte reis.

BETALING EN KOSTEN

Tenzij anders aangegeven, zijn alle prijzen inclusief eventuele verkoopbelasting of btw die van toepassing is.

U stemt ermee in om de volledige betaling te doen voor elke reis die u maakt en / of in verband met het gebruik van een van onze diensten waarvoor u eerder hebt gevraagd of geboekt, en die we vervolgens hebben bevestigd en voltooid.

Prestige Driver kan de offerte wijzigen in het geval van een significante wijziging van de oorspronkelijke reisroute, bijvoorbeeld het aantal passagiers of het type of de grootte van het voertuig dat vereist is.

Als u niet komt opdagen en contact opneemt met onze chauffeur op het geboekte tijdstip en aangewezen ophaalpunt, behouden wij ons het recht voor om de reis volledig in rekening te brengen.

We behouden ons het recht voor om de volledige kosten in rekening te brengen en geen restitutie te verlenen als na aankomst van ons voertuig blijkt dat de reservering is gemaakt voor de verkeerde datum, tijd, locatie en / of andere onjuiste of misleidende informatie, of als, om welke reden dan ook, de passagier het ophaalpunt verlaat zonder ons hiervan op de hoogte te stellen.

RECHTSGEBIED EN DIVERSEN

Deze overeenkomst moet worden geïnterpreteerd in overeenstemming met de Belgische wetgeving en u en Prestige Driver stemmen ermee in om zich te onderwerpen aan de exclusieve bevoegdheid van de Belgische rechtbanken voor elk geschil of elke claim die voortvloeit uit of in verband met deze overeenkomst.

U stemt ermee in om ons te vrijwaren en ons volledig te verdedigen tegen elke claim of juridische procedure die door een andere persoon tegen ons is ingesteld vanwege uw schending van deze algemene voorwaarden.

Overeenkomstig de Belgische wetgeving is roken in onze voertuigen verboden.

Prestige Driver behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden en / of prijzen op elk moment te wijzigen. Alle bestaande reserveringen blijven bij het tarief dat is aangegeven op het moment van reservering.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven