Shuttle & Taxi voor Antwerpen van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Antwerpen

Prestige DRIVER, biedt u de beste luchthaventaxi transferopties in Antwerpen naar Brussels Zaventem Airport (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Antwerpen. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Antwerpen, zodat ze in alle rust de luchthaven of de plaats van uw keuze kunnen bereiken. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek taxi's in Antwerpen

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer in Antwerpen

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd aankomen en terugkeren van uw bestemming is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, bevoegd en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenadministratie werkt onvermoeibaar om elke rit veilig en comfortabel te maken. Bij het huis van Prestige DRIVER, betrouwbaarheid en veiligheid stellen ons dagelijks voorop!

Shuttle & taxiservice in Antwerpen voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Antwerpen om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

De chauffeurs van prestige DRIVER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Antwerpen: rubenshuis, Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Museum aan de Stroom, Zoo van Antwerpen, Museum Plantin-Moretus, Stadhuis van Antwerpen
, Steen, Steen, de musea van Antwerpen, Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enz. Met Prestige DRIVER, reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

shuttle naar Antwerpen

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Antwerpen van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Antwerpen en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Antwerpen wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel naar de stad Antwerpen. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthaventransfer Brussel Antwerpen

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek shuttle naar Antwerpen

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Antwerpen

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Antwerpen

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Antwerpen

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u van dienst te zijn 24/7

Ons voertuigbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze escorts een bewezen staat van dienst hebben op het gebied van veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, bieden we altijd antecedentenonderzoeken. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft wanneer u met reist Prestige DRIVER. We geven deze informatie elke dag door aan de begeleiders wanneer ze naar de taxistandplaatsen in Antwerpen komen voor de afspraken.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd naar uw doel te brengen. In een minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Antwerpen?

Volgens de legende dankt de stad haar naam aan de reus Druon Antigonus, die de handen afhakte en de handen (in Nederlandse hand werpen) gooide van zeelieden die de Scheldetol niet betaalden.

Waarschijnlijk komt de naam Antwerpen van de uitdrukking "Aen de Werpen", die benadrukt dat de agglomeratie is ontstaan ​​op een heuvel die geschikt is om boten aan te leggen. Waarschijnlijk geëvangeliseerd door Saint Amand in 640, die er een eerste kerk bouwde, beschermd door een fort gebouwd op een eiland in de Schelde aan het einde van de XNUMXe eeuw. of aan het begin van de XNUMXe eeuw was Antwerpen aanvankelijk slechts een bescheiden vissersdorp.

Vernietigd door de Noormannen in 836, werd de Karolingische agglomeratie spoedig herbouwd, versterkt met een kasteel, het “castrum”, en voorzien van een versterkte muur op het elfde niveau.

Antwerpen, een integraal onderdeel van het hertogdom Basse-Lotharingie, ging pas echt de geschiedenis in aan het begin van de 1288e eeuw. Gebouwd in een stad, in 1357 opgenomen in het hertogdom Brabant, vervolgens gepromoveerd tot de rang van vrije keizerlijke stad en daartoe begiftigd met gemeentelijke instellingen die haar autonomie verankerde, werd Antwerpen in XNUMX bezet door de graaf van Vlaanderen Lodewijk II van Male , die onmiddellijk een oude tonlieu herstelt, nadelig voor de handel, maar de opheffing ervan maakt het mogelijk om de vestingwerken te herstellen die nu Vlaanderen beschermen aan de noordoostelijke grens.

Opgenomen in 1406 in de Bourgondische domeinen, verloor het daar zijn strategische waarde, maar kreeg het een uitgestrekt achterland dat ertoe bijdroeg dat het de economische hoofdstad van het Westen werd in de periode tussen het verval van Brugge en de opkomst van Amsterdam.

Bereid vanaf het begin van de 1297e eeuw. door een intense uitwisselingsactiviteit (Vlaamse en Brabantse laken, Zeeuws zout en vis tegen Engelse wol, Rijnwijnen en metalen), wordt deze economische ontwikkeling van Antwerpen bevorderd door het Frans-Vlaamse conflict (1305-1320). De Engelse kooplieden verlieten Brugge en vestigden zich in deze haven van de Schelde waar ze al snel de rond XNUMX opgerichte Sint-Baafs- en Pinksterkermissen hielden.

Een moment dat om politieke en financiële redenen vertraagd werd, hervatte deze hausse in de XNUMXe eeuw. dankzij de verplaatsing naar Antwerpen van de exporthandel van Engelse bladen die in Brugge te maken krijgt met concurrentie van Vlaamse bladen en het obstakel van rigide protectionisme.

bron: Stad Antwerpen

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)
 • Stad Antwerpen - Vlaanderen
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 2000
 • Stad: Antwerpen
 • Land: België
 • Afstand: 45 km
 • Breedtegraad: 51.2167
 • Lengtegraad: 4.4167
Meet afstand met Rome2Rio

Taxikosten in Antwerpen van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

€71

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Antwerpen

Vervoer per ecotaxi van Antwerpen naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

€111

Goedkope taxi in Antwerpen

Zakelijk taxivervoer in Antwerpen

Zakelijk taxivervoer van Antwerpen naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

€85

Goedkope pendeldienst in Antwerpen

Shuttletransfer in Antwerpen

Shuttlevervoer van Antwerpen naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde Vragen prestige driver

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visa, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Antwerpen

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Antwerpen naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Antwerpen naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Antwerpen, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.