Premium taxi vanaf de luchthaven van Charleroi
Goedkope shuttle vanaf de luchthaven van Charleroi


Boek een luchthavenchauffeur voor een taxitransfer in Charleroi van / naar de luchthaven van Zaventem Brussel ...

taxi betalingen online
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
Taxi op de luchthaven van Brussel

Shuttle & Taxi voor de luchthaven van Charleroi van / naar Brussel [BRU]

Ik heb een voertuig nodig taxichauffeur op de luchthaven van Charleroi of een shuttle voor een transfer van of naar de luchthaven Charleroi-Brussel SUD ? Kies voor Prestige DRIVER, een uitstekend alternatief voor traditionele taxi's tegen vaste prijzen! Wij bieden een efficiënte online pre-booking service voor taxi's naar de luchthaven van Charleroi Brussel-ZUID.

Boek nu uw toekomstige taxichauffeur om u naar elke gewenste bestemming rond Charleroi in België of tussen onze buurlanden te brengen.

Transfer naar alle luchthavens, steden en dorpen van Charleroi: treinstation, parkeerplaats, halte openbaar vervoer, zakenreis, belangrijke gebeurtenis, stadscentrum, hotel en elke andere nabijgelegen luchthaven, enz.

Boek een shuttle in Brussel

Geniet van betrouwbare en comfortabele service met Prestige DRIVER.

Voordelen van onze taxi's in Charleroi naar alle luchthavens

Wilt u aangename momenten doorbrengen? Prestige DRIVER stelt u tot uw beschikking kwaliteit shuttle chauffeurs die je zal leiden aan boord van een high-end voertuig en zorgt voor een gedrag van professionaliteit en nauwkeurigheid. Beschikbaarheid, stiptheid en discretie maken voor alles deel uit van onze waarden shuttle transport naar de luchthaven Brussel Charleroi DUD.

Taxi ottignies lln charleroi luchthaven

Gids voor Charleroi en omgeving

Pendelvervoer van / naar de luchthaven van Charleroi SUD

Start uw verblijf aangenaam en comfortabel met Prestige DRIVER. Wij vervoeren meerdere passagiers per dag in taxi's vanaf de luchthaven Charleroi-Brussel naar andere luchthavens in Europa.

Onze ervaren chauffeurs brengen u per shuttle van de luchthaven van Charleroi naar elke toeristische plaats: Le Bois du Cazier, Fotografiemuseum in Charleroi, Grande-Place, Abbaye d'Aulne, BPSXNUMX, European Flight Simulator, Glasmuseum in Charleroi, Saint-Christophe Church, Trazegnies Castle, Reine Astrid Park en andere ... 

Transferservices overal in België vanuit het hart van Europa: Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, enz. Met Prestige DRIVER verblijft u altijd comfortabel en tegen een vaste prijs naar alle bestemmingen.

Bereken eenvoudig uw taxikosten met onze online bestelmodule en ontdek de prijzen van tevoren voor jezelf!

Pendeldienst naar de luchthaven van Charleroi

De keuze voor een privéchauffeur voor het huis-aan-huis personenvervoer heeft veel voordelen:

 • Geen bagage of meterkosten
 • Vaste prijs dag en nacht
 • Geen extra kosten of verborgen kosten
 • Geen meter of taxameter in onze voertuigen

Taxi transfer en online shuttle. Hoe het werkt ?

Boek een taxi op de luchthaven van Charleroi

01.

Online boeking

Vul de velden van het online reserveringsformulier in om uw taxi van tevoren te bestellen. Uw luchthavenchauffeur volgt alle details om u in realtime te ontvangen.

taxitarieven vanaf de luchthaven van Charleroi

02.

Ontvang tarieven

Vraag direct een kostenraming aan tijdens de fasen van uw reservering. Al onze live getoonde tarieven zijn all-inclusive en zonder extra kosten! Prijzen van betaalbare en vaste taxi's.

Privé taxichauffeur Charleroi

03.

Details & bevestiging

Nadat u online op onze website heeft geboekt, ontvangt u een bevestigingsmail en alle details van uw volgende transfer. De chauffeur zal voor aankomst op u wachten met een bord.

Reis comfortabel voor de beste prijs en zonder verrassingen

Taxi reserveren in een paar klikken op de luchthaven van Charleroi

Luchthaventransfer van deur tot deur

Boek uw taxi in Charleroi met gemak en u weet precies hoeveel u vooraf betaalt. Met Prestige DRIVER, jij krijgt een vaste prijs bekend in de boekingsfase. Al onze particuliere en professionele chauffeurs biedt u een service die is aangepast aan uw behoeften en wensen.

Dankzij de realtime weergave van landingsvluchten. Prestige DRIVER-chauffeurs sturen u een bericht via WhatsApp wanneer de landing is ingezet.

U heeft rechtstreeks contact met uw chauffeur die 24/7 beschikbaar is via WhatsApp. U kunt daarom dag en nacht informeren of indien nodig een wijziging doorgeven.

Taxi naar de luchthaven van Charleroi

De beste alternatieven voor traditionele taxi's in Charleroi.

Vergeet de tellers van taxameters en de stress van files. Prestige DRIVER verzorgt uw volledige reservering tegen een vaste prijs! Onze chauffeurs verspreid over heel België en Europa komen aan uw deur tot de ingang van uw terminalhal is aangekomen. Raadpleeg onze prijzen online.

Pendeldienst naar de luchthaven Brussel-SUD (CRL)

Reist u met meerdere personen in groepen, dan is het een groot voordeel om de kosten met u te delen! U wordt opgevangen door een professionele chauffeur in een nette multivan shuttle voor een zeer voordelig vast tarief!

We houden onze concurrenten altijd in de gaten om u de beste prijzen op de markt aan te bieden.

Wagenpark beschikbaar voor deur-tot-deuroverdracht

Boek uw taxi in een paar klikken van / naar de luchthaven van Charleroi

75 €

Goedkope taxi Charleroi Airport

Ecotaxi op de luchthaven van Charleroi [CRL]

Economy taxitransfer van de luchthaven Charleroi SUD naar Brussel

100 €

Premium taxi vanaf de luchthaven van Charleroi

Zakelijke taxi vanaf de luchthaven van Charleroi

Zakelijke taxitransfer van de luchthaven Charleroi SUD naar Brussel

90 €

Goedkope shuttle vanaf de luchthaven van Charleroi

Shuttle naar de luchthaven van Charleroi [CRL]

Shuttletransfer van de luchthaven van Charleroi naar Brussel of vice versa

Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille
Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc

Onze ervaren chauffeurs in heel België.

Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs wanneer ze voor training naar de taxistandplaatsen in Charleroi komen.

Wees ontspannen, u kunt altijd uitstekende service verwachten van onze gediplomeerde chauffeurs, evenals een veilige en vlotte rit in alle shuttles en taxi's die we bezitten. Na aankomst op uw bestemming krijgt u de gelegenheid om uw chauffeur te beoordelen. We gaan er natuurlijk van uit dat de reis soepel verloopt.

In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de cursus. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, kunt u een klacht indienen bij onze Contact formulier.

Weet je ...

De geschiedenis van Brussels South Charleroi Airport

Het was in 1919, toen koning Albert I in Gosselies de eerste Belgische vliegschool inhuldigde, dat ons verhaal begon. Het jaar daarop begon Société Générale d'Aéronautique (SEGA) met onderhouds- en reparatieactiviteiten voor de vliegmachines die worden gebruikt door de vliegclub van de regio.

In 1978 werd de National Aeronautical Construction Company (SONACA) opgericht om de activiteiten van Fairey over te nemen.

De naam van Brussels South Charleroi Airport (BSCA) werd uiteindelijk ingevoerd op 9 juli 1991. De oprichting van deze naamloze vennootschap kadert in de effectieve overdracht van de management- en operationele vaardigheden van regionale luchthavens van de staat naar de regio's. Deze overdracht vond plaats op 1 januari 1992.

Na deze overdracht besliste het Waals Gewest om het beheer van deze twee grote luchthavens (Charleroi en Luik) over te dragen aan privébedrijven, onder voorbehoud van gecoördineerde wetten op commerciële bedrijven.

Tijdens deze periode is de meerderheidsaandeelhouder Sambrinvest Holding.

In de jaren die volgden, werd een reeks beheersprocedures ingevoerd en in werking getreden in 1995-1996.

Vanaf dat moment bleef de luchthaven groeien.

Op 1 mei 1997 opende Ryanair zijn eerste lijn naar Dublin vanaf de luchthaven Brussel Zuid Charleroi. Deze lancering gaf legitimiteit aan de naam van de luchthaven en zette haar evolutie en groei in gang.

Routebeschrijving om uw reis naar de luchthaven van Charleroi voor te bereiden

Adres afleverbestemming Charleroi Airport Brussel ZUID

 • Naam: Charleroi Airport
 • Adres: Rue des Frères Wright 8,
 • Postcode: 6041
 • Stad: Charleroi
 • Land: België
 • Breedtegraad: 50.4642
 • Lengtegraad: 4.4649

Bereken de route met Rome2Rio

Op 26 april 2001 maakte Ryanair van de luchthaven Brussel Zuid Charleroi zijn eerste continentale basis.

Andere luchtvaartmaatschappijen zijn in de voetsporen van Ryanair getreden en hebben het aanbod op het asfalt van de luchthaven gediversifieerd. Jet4you startte zijn activiteiten in 2006, met directe service vanuit Casablanca. Het bedrijf Private Wings arriveerde op zijn beurt in 2007 en begon zijn activiteiten richting Ingolstald.

Door de jaren heen is het aantal passagiers blijven groeien, waardoor de luchthaven steeds bekender wordt.

In 2005 begon de bouw van een nieuwe terminal om alle passagiers te verwerken. De oude terminal was te klein geworden. Deze tweede terminal werd op 28 januari 2008 ingehuldigd door ZKH Prins Filip.

In 2009 werd een ILS CAT III "Instrument Landing System" geïnstalleerd, een hulpmiddel voor het uitvoeren van luchtoperaties bij slecht zicht.

In hetzelfde jaar begonnen Jetairfly (later omgedoopt tot TUI Fly Belgium) en Air Arabia Maroc op de luchthaven te werken, waardoor het aanbod van bestemmingen vanaf de BSCA-luchthaven werd verdubbeld.

De Belgische luchthaven, een nieuwe particuliere aandeelhouder, verscheen in 2011 in het BSCA-ecosysteem.

Op 30 maart 2014 landde Pegasus Airlines in Brussel-Zuid. Naast de route naar Istanbul Sabiha Gökçen wordt een groot aantal andere bestemmingen aangeboden door de luchtvaartmaatschappij. Hiermee opent de luchthaven voor verbindingen en kunt u naar verre bestemmingen in Zuid-Azië vliegen.

Brussels South Charleroi Airport gaat een nieuw hoofdstuk in haar ontwikkeling in.

In hetzelfde jaar besliste touroperator Thomas Cook om zijn klanten zonbestemmingen aan te bieden vanaf de luchthaven Brussel Zuid Charleroi. Het aanbod van de luchthaven breidt zich snel uit.

In de daaropvolgende jaren bleef de luchthaven Brussel Zuid Charleroi zich uitbreiden en diversifiëren door haar terminal open te stellen voor meer traditionele luchtvaartmaatschappijen.

In 2017 zag BSCA de aankomst op zijn asfalt van Air Corsica- en Belavia-vliegtuigen.

Omdat het aantal passagiers in de loop van de jaren gestaag toenam, werd in december 2016 een tweede terminal geopend. Er werd ook een parallelle commerciële uitbreiding doorgevoerd, waarvan de werkzaamheden naar verwachting in de zomer van 2019 zullen worden afgerond.

Op 31 januari 2018 kondigde Brussels South Charleroi Airport officieel haar opening aan voor de wereld met de komst van een nieuwe luchtvaartmaatschappij, Air Belgium, en haar plannen voor vluchten naar Hong Kong. Exploitanten voor lange afstanden landen nu op de BSCA-luchthaven.

De uitbreiding van het spoor van 2500 m naar 3200 m is ook een integraal onderdeel van de strategie van BSCA bij de ontwikkeling van zijn activiteiten. De werken zijn in maart 2019 begonnen en zullen in 2021 worden afgerond.

bron: Brussels Charleroi Airport SOUTH (CRL)

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen...

FAQ prestige stuurprogramma
Om kwaliteitsredenen kunnen maximaal 3 tot 4 passagiers in een personenwagen van het sedan-type reizen. Voor groepen en gezinnen, maximaal 8 personen in een busje van het type Multivan.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een sms-bevestiging via de Whatsapp-applicatie.

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste fase veilig met Stripe-kredietkaart: Visa, MasterCard, Bancontact, enz.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.
We vragen eenvoudigweg om het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw shuttle of taxi in te voeren. Evenals het aantal te vervoeren personen, het e-mailadres en het telefoonnummer waarop we passagiers kunnen bereiken.

Bereken met een paar klikken uw taxikosten via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis zal kosten voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, geen onaangename verrassingen voor of na!

Heel erg bedankt voor je gewaardeerde reacties!

Beoordelingen achtergelaten door onze trouwe reizigers

Perfecte en snelle transfer van de luchthaven van Charleroi naar het Amigo hotel. Een gezellige en zeer vriendelijke taxichauffeur. Bedankt +++
charleroi beoordelingen van klanten

Vincent B.

Top service
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

charleroi beoordelingen van klanten

Sarah E.

We vragen om een ​​transfer van de luchthaven van Brussel naar de luchthaven van Charleroi, de chauffeur was er al op voorhand, ik waardeer de punctualiteit. Behulpzame en zeer vriendelijke chauffeur.
charleroi beoordelingen van klanten

Tegen Jean-Batiste A.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven