Shuttle & Taxi voor Gent van / naar de luchthaven van Zaventem

Taxi in Gent

Wij bieden u de beste alternatieven voor taxitransfers in Gent naar de Luchthaven Brussel-Nationaal [BRU] en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Gent​ Onze belangrijkste doelstellingen zijn om een ​​vertrouwensband te creëren met onze trouwe reizigers. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren escorts wat betreft stiptheid en kwaliteit van de beschikbare voertuigen.

Al onze door-to-door transferservices behoren tot de meest competitieve in België. Onze prijzen staan ​​vast worden transparant online weergegeven! U ziet van tevoren de prijs van de route al voor uw vertrek, in tegenstelling tot taxameters! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze ervaren chauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd! Onze chauffeurs zijn volledig op de hoogte van de veiligste en minst drukke routes rond Gent om zo gemakkelijk op de gewenste luchthaven te komen. Bereken de route eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek taxi's in Gent

Boek uw taxichauffeur voor een transfer. Transport van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer naar Gent

Voordelen van onze shuttles en taxi's naar alle luchthavens

Een rondreis vanaf uw bestemming blijft onze topprioriteit! Daarom worden onze chauffeurs dagelijks beoordeeld, goedgekeurd en verzekerd voor uw veiligheid. Onze teams van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werken voortdurend om elke rit veilig en comfortabel te maken. Bij het huis van Prestige DRIVER, betrouwbaarheid en veiligheid behoren tot onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Gent voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Gent om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

De chauffeurs van prestige DRIVER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Gent: het Belfort, Sint-Baafskathedraal, de kerk van St. Nicholas, het kasteel van de graven, de wijk Patershol, de Saint-Michel-brug, Graslei en Korenlei, de lelie per boot, de musea van Gent, de grote slager, straatkunst, cuberdons en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enz. Met Prestige DRIVER, reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Shuttle naar Gent

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Gent van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Gent en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Gent wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Gent. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Transfer Brussel Gent

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek shuttle in Gent

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

taxitarieven voor Gent

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Gent

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Gent

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u van dienst te zijn 24/7

Ons taxibedrijf rekruteert enkel gekwalificeerde taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België volledig kennen. Ons cabine- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben op het gebied van veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid aan boord geven we achtergronden om deze te kunnen beoordelen. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft wanneer u met reist Prestige DRIVER. Deze informatie geven we dagelijks door aan de begeleiders als ze naar de taxistandplaatsen in Gent komen voor de ontwikkelingen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt er 100% op vertrouwen dat uw chauffeur op tijd arriveert. Mocht u echter het gevoel hebben dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, laat het ons dan weten bij onze Contact formulier.

Kent u de geschiedenis van de stad Gent?

De geschiedenis van Gent begint in 630, wanneer de heilige Amandus besluit een abdij te bouwen aan de samenvloeiing (of "Ganda") van de Leie en de Schelde. Bijna 1400 jaar geschiedenis is nog steeds aanwezig in de stad: een middeleeuws kasteel in een gracht, een imposante kathedraal, een belfort, drie begijnhoven,… Je vindt nergens anders een dichtheid van geschiedenis per vierkante meter. hoger dan in de historische wijk van Gent!

Van ongeveer 1000 tot 1550 was Gent een van de belangrijkste steden van Europa. Gent is groter dan Londen en mag niet tolereren dat Parijs “boven” is. De 60.000 inwoners van de stad in de 14e eeuw dringen heftig aan op hun rechten: de graven en prinsen moeten uit de eerste hand ervaren dat de trotse en opstandige Gentse vrouw niet zonder weerstand afstand doet van haar verworven privileges en vrijheden.

Tot de Guldensporenslag in 1302 werd de stad geregeerd door enkele rijke koopmansfamilies. Omdat ze over het algemeen de voorkeur gaven aan de Franse koning boven de graaf van Vlaanderen, kregen ze de beledigende naam "Leliaerts", afgeleid van de lelie (NL: lelie) van het Franse wapen. Met de groeiende politieke macht van ambachtslieden en gilden in de 14e eeuw verwierf Gent een meer democratisch leiderschap.

Terwijl Engeland de invoer van grondstoffen voor de vitale textielindustrie blokkeert, koos Gent (noodgedwongen) de kant van Engeland tijdens de Honderdjarige Oorlog (1338-1345). De rijke stoffenhandelaar Jacob van Artevelde leidt het verzet tegen graaf Ludwig von Nevers, vazal van de koning van Frankrijk. In 1345 werd de "wijze man" vermoord door zijn medeburgers. Het feit dat Gent nog steeds de “stad van Artevelde” wordt genoemd, getuigt van het belang ervan.

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Gent - Vlaams Gewest
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 9000
 • Stad: Gent
 • Land: België
 • Afstand: 68 km
 • Breedtegraad: 51.0538
 • Lengtegraad: 3.7250

Meet afstand met Rome2Rio

Gent moet zijn alliantie met Engeland opgeven en de koning van Frankrijk erkennen. In 1407 werd de zetel van de Raad van Vlaanderen, de hoogste gerechtelijke school van het graafschap, verplaatst van Brugge naar het kasteel van de graven. Het Nederlands wordt dan de lingua franca.

Toch blijft Gent tegen de stroom in zwemmen: tijdens de onafhankelijkheidsstrijd van België bleven veel inwoners trouw aan het Nederlandse Oranjerhaus. Gent werd later de eerste grote industriële agglomeratie. Dit is een van de redenen waarom hier de socialistische beweging en de eerste vakbondsverenigingen werden opgericht. In 1913 toonde Gent zich op de Wereldtentoonstelling van zijn beste kant. Omdat de stad grotendeels onaangetast was door bombardementen tijdens de wereldoorlogen, is het historische culturele erfgoed tot op de dag van vandaag grotendeels bewaard gebleven.

bron: Stad Gent

Taxikosten in Gent van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

€104

Goedkope taxi Gent

Voordelige taxi van / naar Gent

Ecotaxivervoer van Gent naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

€162

Goedkope taxi in Gent

Zakelijk taxivervoer in Gent

Zakelijk taxivervoer van Gent naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

€123

Goedkope pendeldienst naar Gent

Shuttle transfer naar Gent

Pendelvervoer van Gent naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde Vragen prestige driver

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visa, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Gent

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Gent naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Gent naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Gent, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.