Shuttle & Taxi in Tongeren van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Tongeren

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi luchthavenvervoer in Tongeren naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Tongeren. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Tongeren zodat ze veilig kunnen aankomen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer in Tongeren Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Tongeren voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Tongeren om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Tongeren: Gallo-Romeins Museum van Tongeren, Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Tongeren, Fort van Loncin, Eben-Ezer Tower - Toren van Eben-Ezer - Eben-Ezer's Tower, Teseum, Standbeeld Ambiorix, de Kevie, Lantin Fort, Begijnhof van Tongeren en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Tongeren shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Tongeren van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Tongeren en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Tongeren wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel naar de stad Tongeren. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Tongeren

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek shuttle naar Tongeren

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Tongeren

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Tongeren

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Tongeren

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Tongeren komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Tongeren?

Tongeren (in het Nederlands: Tongeren, in het Duits: Tongern, in Waals Tongue) is een Nederlandstalige stad in België, gelegen in het Vlaamse Gewest, de hoofdstad van het district in de provincie Limburg. Als Hasselt de administratieve hoofdstad van de provincie is, is Tongeren de gerechtelijke hoofdstad. Het Hof van Assisen heeft daar zijn zetel en het Hof van Beroep te Antwerpen heeft een tweede zetel.

Tongeren is met Aarlen en Doornik één van de drie oudste steden van België. De oudste archeologische overblijfselen die in Tongeren zijn ontdekt, dateren uit 30 voor Christus. AD Tongeren dankt zijn oorsprong aan een kamp dat is opgericht door de luitenants van Julius Caesar, Sabinus en Cotta, wiens legioenen in de buurt (in de Geervallei rond het huidige dorp Bassenge) werden afgeslacht tijdens de oorlog. Slag bij Aduatuca door Ambiorix, leider van de Eburonen, die een deel van Belgisch Gallië tegen de legers van Caesar in 54 v.Chr. AD Diverse historici [Wie?] Geloven dat vóór de Romeinse bezetting de regio en de stad inderdaad bezet waren door de Gallische stam van de Eburonen, wiens beroemdste leider Ambiorix is, die tegen Caesar was. en ontsnapte ternauwernood aan hem.

Het werd al heel vroeg bediend door een van de Romeinse wegen in Belgisch Gallië. De meeste Romeinse wegen waren niet geasfalteerd, of hun stenen werden vervolgens teruggevonden, maar Guichardin, geciteerd door Philippe Le Bas (1845) 1, doet denken aan de overblijfselen die in Belgisch Gallië te zien waren van een getraceerde Romeinse weg van Parijs naar Tongeren wat een “wonderbaarlijk werk” was, wonderbaarlijk omdat een deel van de route uit zeer grote stenen bestaat.

De Methodical Encyclopedia2 zegt dat de stad genaamd Atuaticum tongrorum (of Atuatuca Tungrorum) door de Romeinen ook Tongri werd genoemd, en Tongerea (in het oud-Vlaams). Dezelfde bron zegt dat Guichardin het beschouwde als de eerste stad in Frankrijk en Duitsland die zich tot het christendom bekeerde ... lang voordat Attila het verpestte door zijn invallen en het opnieuw werd ontmanteld door de Fransen (Fransen) in 1673. Het zou in de eerste eeuwen een bisdom zijn geweest, daarna overgebracht naar Maastricht en uiteindelijk naar Luik.

bron: Stad Tongeren

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Tongeren - Vlaams-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 3700
 • Stad: Tongeren
 • Land: België
 • Afstand: 89 km
 • Breedtegraad: 50.780627
 • Lengtegraad: 5.463917

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Tongeren van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

112 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Tongeren

Ecotaxivervoer van Tongeren naar de luchthaven van naar Brussel of omgekeerd

139 €

Goedkope Taxi Tongeren

Zakelijk taxivervoer in Tongeren

Zakelijk taxivervoer van Tongeren naar de luchthaven van naar Zaventem of vice versa

129 €

Goedkope pendeldienst naar Tongeren

Shuttle transfer naar Tongeren

Pendelvervoer van Tongeren naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Tongeren

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Tongeren naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Tongeren naar luchthaven Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Tongeren, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven