Shuttle & Taxi in Aalst van / naar de luchthaven van Zaventem

Taxi in Aalst

Prestige DRIVER, biedt u de beste taxi luchthaven transfer opties in Aalst naar Brussel Zaventem luchthaven (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Aalst. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Aalst, zodat ze veilig kunnen aankomen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer Aalst Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Aalst voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Aalst om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Aalst: Donk Lake, Kalkense meersen, Abdij van Affligem, Belfort van Aalst, Kerk van St. Martin in Aalst, 't Gasthuys, Kravaalbos, Honegem Natuurpunt, Nieuwdonkpark en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Aalst-shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Aalst van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Aalst en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van / naar de stad Aalst wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Aalst. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthaventransfer Brussel Aalst

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reservering voor Aalst

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

taxitarieven voor Aalst

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Aalst

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Aalst

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor opleiding naar de taxistandplaatsen in Aalst komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Aalst?

Voormalige hoofdstad van keizerlijk Vlaanderen. De stad werd in 16672 door Turenne ingenomen en ontmanteld.

De middeleeuwse archieven van de stad Aalst zijn echte genealogische schatten. De rijkste inwoners betaalden meerdere keren per jaar hun bijdragen of ontvingen een tiende. Ze werden zo genoemd, soms met aanvullende informatie zoals de voornaam van hun vader, twee namen, een functie of een beroep.

In de 14e eeuw was Aalst een kleine stad, maar strategisch belangrijk. Het telde in die tijd, onder de hertogen van Bourgondië (ook graven van Vlaanderen), ongeveer 3600 inwoners. Het bevond zich op de grens van het hertogdom Brabant (waar het werd opgericht) en het graafschap Vlaanderen (waaraan het in 1301 was verbonden).

Vlaanderen had toen al een gevestigde officiële organisatie Aalst was een van de châtellenies (of burggraven) van het graafschap. Vóór de integratie in het graafschap Vlaanderen was het zelf een graafschap: het graafschap Aalst (vroeger het graafschap Eename). Het werd beheerd door een burggraaf in een kasteel en een binnenplaats genaamd "het Steen" in het Nederlands en "le Piron" in het Frans. Vier tot vijf vazallen werden voor het leven aangesteld om de burggraaf te helpen. De burggraven in de 15e eeuw waren leden van de familie Tollin, heren van Popperode. Het “land van Aalst” omvatte meer dan 50 dorpen.

De burggraaf, belangrijke vazallen (bv. De burgemeester, enkele sergeanten) en schepenen werden rechtstreeks aangesteld door de graaf van Vlaanderen. Hoewel zijn titel "slechts graaf" was, was de graaf of gravin van Vlaanderen in sommige gevallen een machtig persoon. Deze graven waren gerelateerd aan verschillende Europese vorsten. Ze werden in hun territoria "onze heer en gevreesde prins" genoemd. De burggraaf van Aalst maakte deel uit van Vlaanderen dat afhankelijk was van de feodale wet van de Germaanse keizer (daarom ook wel “Keizerlijk Vlaanderen” genoemd), de rest van Vlaanderen was feodaal afhankelijk van de koning van Frankrijk. Deze situatie maakte de graaf van Vlaanderen onafhankelijker.

In de Middeleeuwen waren er in Aalst veel adellijke families met namen die nog in veel niet-adellijke families voorkomen: Tollin / Tollens, Van (H) erpe, Van Steenlant, Van Belle, De Lu / Deleu / De Leeuw, Van Lede, Van Vlaanderen ("uit Vlaanderen"), Van (H) aelst, De Pro (o) st etc.

bron: Stad Aalst

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Aalst - Vlaams-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 9300
 • Stad: Aalst - Aalst
 • Land: België
 • Afstand: 40 km
 • Breedtegraad: 50.9383226
 • Lengtegraad: 4.0392147

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Aalst van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

50 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Aalst - Aalst

Ecotaxivervoer van Aalst naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

62 €

goedkope taxi Aalst

Zakelijk taxivervoer in Aalst - Aalst

Zakelijk taxivervoer van Aalst naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

58 €

Goedkope pendeldienst naar Aalst

Shuttle transfer naar Aalst - Aalst

Pendelvervoer van Aalst naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Aalst

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Aalst naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Aalst naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Aalst, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven