Shuttle & Taxi in Bergen van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Bergen

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi luchthaventransfer in Bergen naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Bergen . Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze middelen van economisch en zakelijk vervoer.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Bergen om in alle rust op de luchthaven of de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer in Mons Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle- en taxiservice in Bergen voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Bergen om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Bergen: Canal du Centre, De Grand Hornu, Kabellift van Strépy-Thieu - toeristische site, François Duesberg Museum, De Scientific Adventure Park Pass, Belfort van Bergen, Collegiale kerk van Sainte-Waudru in Bergen, Museum voor Schone Kunsten van Mons, Herdenkingsmuseum van Bergen en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Shuttle naar Bergen

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Bergen van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd, waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Bergen en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrum Ukrijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Bergen zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Bergen. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Mons

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reserveren voor Mons

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Mons

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Bergen

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Bergen

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. We sturen deze informatie elke dag naar de chauffeurs wanneer ze voor training naar de taxistandplaatsen in Mons komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Bergen?

Mons (uitgesproken / mɔ̃s /, in Picard Mont, in het Nederlands en Duits Bergen) is een Franstalige stad in België, gelegen in het Waalse Gewest. De voormalige hoofdstad van de graven van Henegouwen, hoofdstad van de provincie Henegouwen, hoofdstad van het arrondissement Bergen, is de zetel van een van de vijf hoven van beroep van het land. De bevolking van Bergen telde in 95 334 inwoners en de agglomeratie telt 2018 inwoners.

Mons ligt 60 km ten zuidwesten van de hoofdstad Brussel, ongeveer 240 km ten noordoosten van Parijs, 75 km ten oosten van Lille en ongeveer 180 km ten westen van Aix-la- Kapel. De stad Mons ligt op het kruispunt van de belangrijkste autosnelwegassen E19 (Amsterdam-Antwerpen-Brussel-Parijs) en E42 (Lille-Charleroi-Luik-Frankfurt-Main).

Bergen, gekenmerkt door geschiedenis en rijk aan een belangrijk architecturaal en cultureel erfgoed, is sinds 2002 de culturele hoofdstad van Wallonië. Mons werd op 1 februari 9 ook aangewezen als culturele hoofdstad van Europa in 2010.

De naam van de plaats wordt in verschillende vormen getuigd in het middeleeuwse Latijn Montensis in 1036, Montibus in 1066-1070-1073, Montes in 1140 die vroege woorden achterlaten in het oude Franse Monz in 1051, de Monte in 1070, Mons in 11782.

Mons zou worden verklaard door de Romeinse term montes3, dat wil zeggen het Gallo-Romeinse woord MONTES, meervoudsvorm van MONTE (anders genoemd montem), waarbij MONTE feitelijk is afgeleid van de accusatieve montem van het klassieke Latijnse mons, montis ' heuvel ”(wat het afgeleide woord“ berg ”opleverde). Het is precies dezelfde etymologie als de algemene naam berg "hoogte, hoogte, heuvel, berg" 4. De spelling Mons zonder -t komt ofwel overeen met een Latinisering, ofwel met een evolutie van de uitspraak en een vereenvoudiging van de spelling (Monz met -z = -ts> Mons) die we soms ook vinden voor het eigennaam in het meervoud in de teksten van de middeleeuwen 3. De Nederlandse naam voor Mons is Bergen, wat exact dezelfde betekenis heeft.

In een meer triviale zin zou het toponiem evolueren naar het oude Franse 'mons', afkomstig zou zijn van de verschillende Latijnse meervoudsvormen die werden toegepast op het woord 'mons, montis', die de bergachtige plek op de steile helling op de linkeroever van de rivier de Haine kwalificeren. waar de eerste middeleeuwse stad of het oude domein zich vestigde. Deze naam in het meervoud, gevonden in de Tudesque taal "Bergen", wordt verklaard door de aanwezigheid van de vijf heuvels aan de rand van de vallei van Haine: Mons, Bois-là-Haut en de bergen van Héribus, Panisel en Saint-Lazare5.

bron: Stad Bergen

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)
 • Stad Bergen - Henegouwen
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 7000
 • Stad: Bergen
 • Land: België
 • Afstand: 85 km
 • Breedtegraad: 50.4549568
 • Lengtegraad: 3.951958
Meet afstand met Rome2Rio
Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Bergen van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

92 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Mons

Ecotaxivervoer van Bergen naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

113 €

Goedkope taxi Mons

Zakelijk taxivervoer in Bergen

Zakelijk taxivervoer van Mons naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

106 €

Goedkope pendeldienst naar Mons

Pendeldienst naar Bergen

Pendelvervoer van Bergen naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Bergen

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Bergen naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Mons naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van de luchthaven van Brussel naar Bergen, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven