Shuttle & Taxi in Braine-L'Alleud van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Braine-L-Alleud

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxi-transfer in Braine L'Alleud naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de regio van Braine L'Alleud. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Eigenbrakel om veilig op de luchthaven of op de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Braine l'Alleud Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Pendeldienst naar Braine L'Alleud voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Braine L'Alleud om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Eigenbrakel: Waterloo Battle Memorial, Hougoumont Farm Museum, Hallerbos, Zoniënwoud, Panorama van de Slag bij Waterloo, Haie Sainte boerderij, Boerderij van Mont-Saint-Jean, Wat Thai Dhammaram en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Pendelbus van Eigenbrakel

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi reserveren in Braine-L'Alleud van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Eigenbrakel en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Braine L'Alleud zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Braine L'Alleud. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthaventransfer Brussel Braine l'Alleud

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Pendelreservering voor Eigenbrakel

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxi prijzen voor Eigenbrakel

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur op Braine l'Alleud

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Eigenbrakel

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. We geven deze informatie elke dag door aan de chauffeurs wanneer ze voor een opleiding naar de taxistandplaatsen op Braine-L'Alleud komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Braine-L'Alleud?

Aangezien de "geschiedenis" overeenkomt met de periode die bekend is uit documenten, kunnen we niet veel zeggen in verband met die van Braine vóór de XNUMXe eeuw.
In feite lijkt 1131 de datum te zijn om te onthouden als de datum van de eerste vermelding van de Brainoise-parochie in geschreven bronnen.

Inderdaad, een akte vertelt ons dat toen Godefroid I, hertog van Brabant, en Godefroid, zijn zoon, afgestaan ​​aan de abdij van Gembloux, een terechte naam "Dudinsart", gelegen in de parochie van Braine-l 'Alleud.
In juni 1197 maakte Henri 1, hertog van Brabant, op het punt om op kruistocht te gaan, een einde aan het geschil tussen hem en het kapittel van Onze-Lieve-Vrouw van Cambrai, over de altaren van Eigenbrakel en Overijse.
Namen van huidige plaatsen, zoals Merbraine en Estrée, komen voor in documenten uit de XNUMXe eeuw.

Voor de eerste keer, op 18 maart 1282, werd de ridder Nicolas de Barbençon aangehaald als Heer of Heer van Braine.
Bij ordonnantie gedateerd te Brussel, op 6 mei 1399, vervoerde Jeanne, hertogin van Brabant, ten behoeve van tien arme vrouwen die heilig leefden in Wauthier-Braine, het bezit van Dudinsart, geschonken door haar voorgangers aan de abdij van Gembloux , met zijn afhankelijkheden. De bisschop van Cambrai, Pierre V, bevestigt dit feit door een akte van 27 juli 1399 te Bergen en machtigt vrouwen om het habijt te nemen en een klooster te stichten. De Augustijner priorij van Ter Cluysen, met andere woorden van de Kluizenaar, onder de priorij van Sept-Fontaines, onder Rhodos-Saint-Genèse, wordt aldus opgericht.

De familie van Witthem zag haar lot verbonden met dat van de heerlijkheid van Braine-l'Alleud vanaf 28 april 1422. Het zou het lot van dit Brabantse leengoed, dat het onze is tot 1591, leiden.
6 januari 1471, in het kasteel van Braine, Isabelle Vander Spout, vrouw des huizes, vrouw

bron: Stad BRAINE-L'ALLEUD

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Braine l'Alleud - Waals-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 1420, 1421, 1428
 • Stad: BRAINE L'ALLEUD
 • Land: België
 • Afstand: 29 km
 • Breedtegraad: 50.682541
 • Lengtegraad: 4.37024

Meet afstand met Rome2Rio

"Geschiedenis is de wetenschap van feiten die zich niet herhalen", schrijft Paul Valéry graag.
De geschiedenis bestaat in feite uit alle menselijke acties die het resultaat zijn van beslissingen die zijn genomen door vrije individuen.
Dit is de reden waarom het kennen van de geschiedenis in het algemeen ons helpt het heden te begrijpen en ons te gedragen als een verantwoordelijke burger.
Bovendien versterkt kennis van de lokale geschiedenis onze collectieve identiteit en ons gevoel te behoren tot deze plek van leven die we waarderen.
De eerste sporen van de geschiedenis van Braine-l'Alleud dateren uit de XNUMXe eeuw.
Dit verleden is tegelijkertijd rijk en gekweld.

De belangrijke gebeurtenissen die het weefsel van onze lokale geschiedenis hebben geweven, werden opgetekend in een zeer interessant boek, gepubliceerd in 1982 onder de bescherming van het gemeentebestuur, ter gelegenheid van de 850ste verjaardag van de eerste schriftelijke vermelding van Braine-l ' Alleud (1132). Dit boek, getiteld “Braine-l'Alleud. De geschiedenis van gisteren en vandaag ”is verkrijgbaar bij het gemeentehuis, kantoor van de VVV voor 14,90 €.
Om u te helpen meer "uw" geschiedenis te ontdekken, hebben we in het pdf-document onderaan deze pagina de belangrijkste feiten opgenomen. We nodigen u echter uit om uw informatie aan te vullen door het boek waarnaar hierboven wordt verwezen te lezen, omdat de keuze van de gebeurtenissen die in dit document zijn vastgelegd noodzakelijkerwijs subjectief is ...

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxiprijzen in Eigenbrakel van / naar de luchthaven van Zaventem

38 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Braine L'Alleud

Vervoer per ecotaxi van Eigenbrakel naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

47 €

Goedkope taxi Braine l'Alleud

Taxi zakelijk vervoer in Eigenbrakel

Zakelijk taxivervoer van Eigenbrakel naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

50 €

Goedkope pendeldienst naar Eigenbrakel

Pendeldienst naar Braine L'Alleud

Vervoer per shuttle van Eigenbrakel naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Eigenbrakel

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Braine L'Alleud naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Braine L'Alleud naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Braine L'Alleud, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven