Shuttle & Taxi in Brasschaat van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Brasschaat

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi luchthaventransfer in Brasschaat naar Brussel Zaventem luchthaven (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Brasschaat. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Brasschaat om veilig op de luchthaven of de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Brasschaat Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Brasschaat voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Brasschaat om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Brasschaat: Website van Gunfire Brasschaat, Peerdsbos, Baanwielrennen - Kempens Landschap, Abdij van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart van Westmalle, Antitankgracht, en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Brasschaat shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Brasschaat van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd, waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Brasschaat en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Brasschaat zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting Brasschaat. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Brasschaat

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

shuttle reservering voor Brasschaat

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxi tarieven voor Brasschaat

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Brasschaat

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Brasschaat

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Brasschaat komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Brasschaat?

Brasschaat is een stad en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Brasschaat heeft meer dan 37 inwoners. In november 000 won Brasschaat de LivCom Award 2006 voor 's werelds meest leefbare gemeente. [2006]

Brasschaat is de hoofdstad van het gerechtelijk kanton Brasschaat en maakt deel uit van het kieskanton Kapellen. De patroonheilige van Brasschaat is Sint Antoine Abbé.

De geschiedenis van Brasschaat begint al heel vroeg. De Kelten hadden daar waarschijnlijk al koloniën. Later werd de Kempen samen met Brasschaat ingenomen door de Romeinen. Archeologisch onderzoek heeft aangetoond dat de Miksebaan ooit een Romeinse militaire weg was. De Laarse Beek, nog grenzend aan Schoten, vormde de uit de Romeinse tijd stammende grens tussen het bisdom Luik en het bisdom Cambrai.

Op 18 november 1913 werd het wapen van Brasschaat beschreven in een oorkonde: In rood, een zilveren zalm, recht geplaatst, in het hoofd vergezeld van twee glazen van hetzelfde glas, het geheel omgeven door acht kruisen van Sintandries in naad , ook van zilver: het schild dat links wordt vastgehouden door een heilige Antonius die aan de voet van de kluizenaar ligt, op dezelfde manier links een slingerzwijn, alles in zilver.
Militair verleden

Brasschaat heeft een rijk militair verleden, waarvan we vandaag de sporen nog terug kunnen zien: de antitankgracht, het Fort de Brasschaat, het Kamp de Brasschaat, het Klein en het Groot Schietveld, de vele bunkers ...

Rond 1912 werden in het noorden van de gemeente het Fort de Brasschaat en de Schans van Driehoek gebouwd als onderdeel van de Antwerpse verdedigingslinie. Het fort werd later, tussen 1937 en 1939, door de Antitankgracht verbonden met de naburige forten Kapellen en 's-Gravenwezel om Antwerpen te verdedigen tegen vijandelijke tanks.

Veel van deze militaire infrastructuur heeft nu een andere functie. Het fort van Brasschaat is een overwinteringsplaats voor vele soorten vleermuizen. Sommige bunkers worden nu gebruikt als overwinteringsplaats voor vleermuizen, andere zijn dichtgemetseld en vergeten.

bron: Stad Brasschaat

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Brasschaat - Vlaams-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 2930
 • Stad: Brasschaat
 • Land: België
 • Afstand: 57 km
 • Breedtegraad: 51.2930933
 • Lengtegraad: 4.489307

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxiprijzen in Brasschaat van / naar de luchthaven van Zaventem

69 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Brasschaat

Ecotaxivervoer van Brasschaat naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

88 €

Goedkope taxi Brasschaat

Taxi zakelijk vervoer in Brasschaat

Zakelijk taxivervoer van Brasschaat naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

82 €

Goedkope pendeldienst naar Brasschaat

Pendeldienst naar Brasschaat

Pendelvervoer van Brasschaat naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Reservatio, taxi in Brasschaat

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Brasschaat naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Brasschaat naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

Wij vragen een transfer van Brussels Airport naar Brasschaat, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven