Shuttle & Taxi in Brugge van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Brugge

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi vervoer in Brugge naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Brugge. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Brugge zodat ze veilig kunnen aankomen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer naar Brugge

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Brugge voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Brugge om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Brugge: Marktplaats, Belfort van Brugge, Notre-Dame kerk, Basiliek van het Heilig Bloed in Brugge, Groeningemuseum, Saint-Jean ziekenhuis, Kathedraal van Sint-Verlosser van Brugge, Stadhuis van Brugge, Choco-verhaal en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Brugge pendelt

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Brugge van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Brugge en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Brugge wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Brugge. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthaventransfer Brussel Brugge

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek shuttle naar Brugge

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Brugge

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Brugge

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Brugge

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs die voor een opleiding naar de taxistandplaatsen in Brugge komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Brugge?

Het historische centrum van Brugge is een opmerkelijk voorbeeld van een architecturaal complex dat belangrijke stadia in de commerciële en culturele geschiedenis van middeleeuws Europa illustreert. Brugge stond in de middeleeuwen bekend als de handelsmetropool in het hart van Europa.

De stad is getuige van een aanzienlijke uitwisseling van invloeden op de ontwikkeling van kunst en architectuur, met name baksteengotiek, die kenmerkend is voor Noord-Europa en de Baltische regio's. Deze architectuur bepaalt in sterke mate het karakter van het historische centrum van de stad.

De stadsmuur, daterend uit de XNUMXe eeuw, markeerde de grenzen van de middeleeuwse stad. Hoewel de muren nu verdwenen zijn, blijven ze duidelijk zichtbaar, onderstreept door de vier nog staande poorten, de wallen en een van de verdedigende watertorens. Het middeleeuwse stratenplan, waarvan de hoofdassen naar de grote openbare pleinen leiden, is grotendeels bewaard gebleven, evenals het netwerk van kanalen dat, ooit gebruikt voor commerciële doeleinden, een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van de stad. stad.

Brugge was in de XNUMXe eeuw de bakermat van de Vlaamse primitieven en een centrum van mecenaat en schilderkunst, waarvan kunstenaars als Jan van Eyck en Hans Memling profiteerden. Veel van hun werken werden geëxporteerd en beïnvloedden schilderstijlen in heel Europa. Collecties van uitzonderlijk belang zijn tot op de dag van vandaag in de stad gebleven.

Hoewel het vastgoed en de stadsontwikkeling van de stad zich voortzetten na de economische en artistieke hoogtijdagen aan het einde van de middeleeuwen, werd Brugge nauwelijks getroffen door de industriële revolutie van de 1751de eeuw. In de 1755e en 1838e eeuw werden veel middeleeuwse percelen samengebracht in grotere percelen en kwamen er ook nieuwe wijken. De meest opvallende voorbeelden van grootschalige postmiddeleeuwse ingrepen in het historische centrum zijn de urbanisatie Coupure (1867-1897), Zand en het eerste treinstation (1920), de Theaterwijk (1930), de Koningin Elisabethlaan en de Gulden Vlieslaan (XNUMX) en de oprichting van de Guido Gezellebuurt (XNUMX-XNUMX).

In de tweede helft van de 1976e eeuw vonden enkele grote veranderingen plaats met Zilverpand (1975), de nieuwe openbare bibliotheek (1978-1980), het nieuwe gerechtsgebouw en Kartuizerswijk (1990), Clarendam (1997) en Colettijnenhof (XNUMX).

bron: Stad Brugge

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Brugge - West-Vlaanderen
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 8000, 8200
 • Stad: Brugge
 • Land: België
 • Afstand: 115 km
 • Breedtegraad: 51.2085526
 • Lengtegraad: 3.226772
 

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Brugge van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

130 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Brugge

Ecotaxivervoer van Brugge naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

174 €

Goedkope taxi in Brugge

Taxi zakelijk vervoer in Brugge

Zakelijk taxivervoer van Brugge naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

182 €

Goedkope pendeldienst naar Brugge

Shuttle transfer naar Brugge

Shuttlevervoer van Brugge naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Brugge

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Brugge naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Brugge naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Brugge, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven