Taxi Brussel Airport
Goedkope shuttle naar de luchthaven van Zaventem


Reservering van een luchthavenchauffeur voor een taxitransfer van de luchthaven van Brussel naar alle bestemmingen ...

taxi betalingen online
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
Taxi op de luchthaven van Brussel

Shuttle en taxi van / naar de luchthaven van Brussel [BRU]

Kiezen Prestige DRIVER, een geweldig alternatief voor traditionele taxi's met een vaste prijs! Altijd beschikbaar, uw taxichauffeur voor de luchthaven van Brussel in Zaventem. Wij bieden een efficiënte online reserveringsservice voor taxi's naar de luchthaven van Brussel-Zaventem.

Boek nu uw toekomstige taxichauffeur om u naar elke gewenste bestemming rond Brussel in België of tussen onze buurlanden te brengen.

Transfer naar alle steden of gemeenten van Brussel: treinstation, parkeren, halte openbaar vervoer, zakenreis, belangrijke gebeurtenis, in het stadscentrum, bij het hotel en naar elke andere nabijgelegen luchthaven ...

Boek een shuttle in Brussel

Geniet van een betrouwbare, veilige en comfortabele rit met Prestige DRIVER.

Voordelen van onze taxi's en shuttles op de luchthaven van Brussel

Wil je aangename momenten doorbrengen? Prestige DRIVER stelt u tot uw beschikking kwaliteit shuttle chauffeurs die je zal leiden aan boord van een high-end voertuig en zorgt voor een gedrag van professionaliteit en nauwkeurigheid. Beschikbaarheid, stiptheid en discretie maken voor alles deel uit van onze waarden shuttle vervoer naar de luchthaven van Brussel Zaventem.

Taxi ottignies lln charleroi luchthaven

Pendeldienst van/naar de luchthaven van Brussel Nationaal

Gids nodig over Brussel en omstreken?

Start uw reis comfortabel en aangenaam met Prestige DRIVER. Wij vervoeren honderden reizigers per dag in taxi's vanaf de luchthaven Brussel-Nationaal en naar alle andere luchthavens in Europa.

Onze gespecialiseerde chauffeurs brengen u met de taxi van de luchthaven Brussel-Zaventem naar elke toeristische plaats: Brussel-Stad, Atomium, museum, Grote Markt, Mini-Europa, Manneken Pis, Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen, Jubelpark, Paleis van Brussel, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Muziekinstrumentenmuseum en andere ... 

Transferservices door het hele land en naar onze buurlanden: Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, etc. U reist bij ons altijd comfortabel en tegen een vaste prijs naar alle bestemmingen. Bereken nu eenvoudig uw taxikosten met onze online bestelmodule en ontdek zelf de prijs van tevoren!

Taxi transfer vanaf de luchthaven van Brussel

De keuze van een privéchauffeur voor het huis-aan-huis personenvervoer heeft veel voordelen:

 • Geen bagage of meterkosten
 • Vaste prijs dag en nacht
 • Geen extra kosten of verborgen kosten
 • Geen meter of taxameter in onze voertuigen

Luchthaven taxi transfer en shuttle. Hoe het werkt ?

Boek een taxi op de luchthaven van Brussel

01.

Online boeking

Vul de velden van het online reserveringsformulier in om uw taxi van tevoren te bestellen. Uw luchthavenchauffeur volgt alle details om u in realtime te ontvangen.

Taxi transfer tarieven vanaf de luchthaven van Zaventem

02.

Ontvang tarieven

Vraag direct een kostenraming aan tijdens de fasen van uw reservering. Al onze live getoonde tarieven zijn all-inclusive en zonder extra kosten! Prijzen van betaalbare en vaste taxi's.

Privé taxichauffeur Brussel hoofdstad

03.

Details & bevestiging

Nadat u online op onze website heeft geboekt, ontvangt u een bevestigingsmail en alle details van uw volgende transfer. De chauffeur zal voor aankomst op u wachten met een bord.

Boek uw taxi naar de luchthaven van Brussel in een paar klikken

Luchthaventransfer van deur tot deur

Boek uw taxi op Bruxelles-Capitale ou Luchthaven van Brussel gemakkelijk en u weet vooraf precies hoeveel u betaalt. Met Prestige DRIVERU krijgt een vaste prijs bekend in de boekingsfase. Al onze particuliere en professionele chauffeurs biedt u een service die is aangepast aan uw behoeften en wensen.

Dankzij de real-time weergave van landingsvluchten. De chauffeurs van Prestige DRIVER stuurt je een bericht via WhatsApp wanneer de tier wordt ingezet.

U staat in direct contact met uw beschikbare chauffeur 24/7 via whatsapp. U kunt dus dag en nacht informeren of eventueel een wijziging doorgeven.

Taxi naar de luchthaven van Brussel

Kies het beste alternatief voor traditionele taxi's

Vergeet de meters van taxameters en de stress van files. Prestige DRIVER verzorgt uw gehele reservering tegen een vaste prijs!

Onze chauffeurs verspreid over heel België en Europa komen aan uw deur, tot aan de aankomst van de ingang van uw terminalhal. Raadpleeg onze prijzen online.

Boek BRU nationale pendeldienst naar de luchthaven

Shuttle transfer tegen vaste prijs naar luchthaven Brussel BRU

Reist u met meerdere personen in groepen, dan is het een groot voordeel om de kosten met u te delen! U wordt opgevangen door een professionele chauffeur in een nette multivan shuttle voor een zeer voordelig vast tarief!

We houden onze concurrenten altijd in de gaten om u de beste prijzen op de markt aan te bieden.

Wagenpark beschikbaar voor deur-tot-deuroverdracht

Taxi & shuttle transfer tarieven van / naar de luchthaven van Brussel

€45

Goedkope taxi Brussels Airport

Eco-taxi voor de luchthaven van Brussel in Zaventem

Eco-taxitransfer naar de luchthaven van Brussel Nationaal van / naar Brussel-Hoofdstad

€60

Taxi Brussel Airport

Business Taxi op Brussels Airport

Zakelijke transfer per taxi van de luchthaven van Brussel naar Brussel-Hoofdstad of omgekeerd

€55

Goedkope shuttle naar de luchthaven van Zaventem

Shuttle naar de luchthaven van Zaventem [BRU]

Pendeldienst vanaf de luchthaven van Brussel [BRU] van / naar Brussel-Hoofdstad

Heel erg bedankt voor je mening!

Recensies van onze trouwe passagiers

We vragen om een ​​transfer vanaf de luchthaven Brussel-Nationaal, de chauffeur was al op voorhand aanwezig, ik waardeer de punctualiteit. Behulpzame en zeer vriendelijke chauffeur.

passagier van Prestige Driver

Tegen Jean-Batiste A.

Top service
Punctuele chauffeur en eigen voertuig vanaf de luchthaven van Zaventem. Om zonder aarzeling aan te bevelen.

passagier van Prestige Driver

Sarah E.

Perfecte en snelle transfer van de luchthaven van Brussel naar het Amigo hotel. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

passagier van Prestige Driver

Vincent B.

Gekwalificeerde chauffeurs in heel België. Beschikbaar 24/7

Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft wanneer u met reist Prestige DRIVER. We geven deze informatie elke dag door aan de chauffeurs wanneer ze naar de taxistandplaatsen in Brussel komen voor een opleiding.

Wees ontspannen, u kunt altijd uitstekende service verwachten van onze gediplomeerde chauffeurs, evenals een veilige en vlotte rit in alle shuttles en taxi's die we bezitten. Na aankomst op uw bestemming krijgt u de gelegenheid om uw chauffeur te beoordelen. We gaan er natuurlijk van uit dat de reis soepel verloopt.

In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de cursus. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, kunt u een klacht indienen bij onze Contact formulier.

Wist je dat ...

Brussels Airport werd verkozen tot beste luchthaven in marketing

Brussels Airport won de eerste prijs tijdens de World Routes Awards 2014 in Chicago op 23 september. Na het winnen van de Routes Europe-prijs in de categorie 4-20 miljoen passagiers in maart 2014 en de World Air Cargo Awards in juni, werd Brussels Airport aangekondigd als de algemene winnaar op de prestigieuze World Routes-conferentie en heeft het werd ook uitgeroepen tot winnaar in de categorie van 4-20 miljoen passagiers.

De World Routes Awards werden in 1997 ingesteld. Na te zijn genomineerd door luchtvaartmaatschappijen vanwege hun uitmuntendheid in de ontwikkeling van bestaande en nieuwe routes, marktonderzoek en marketingcommunicatie, moeten genomineerden voor de prijs informatie en materiële aanvullende marketing indienen.

Brussels Airport heeft in 2012 al de wereldwijde World Routes-prijs gewonnen en werd daarmee de eerste luchthaven die deze prijs tweemaal won.

De World Routes Awards worden in verschillende categorieën uitgereikt. Luchthavens zijn op basis van hun grootte onderverdeeld in vier categorieën: 0-4, 4-20, 20-50 en meer dan 50 miljoen passagiers. Er is ook een "Destination Award" voor de beste toeristische organisatie en een extra categorie voor de grote winnaar.

Behalve dat ze werd aangekondigd als een "algemene winnaar", won Brussels Airport ook de eerste prijs in de categorie luchthavens die 4 tot 20 miljoen passagiers per jaar verwelkomen.

In juni van dit jaar werd BRU-cargo aangekondigd als winnaar van de World Air Cargo Awards, de grootste onderscheiding in de branche; een mooie kans voor Brussels Airport om zich te positioneren tussen de belangrijkste spelers in de sector en haar belang als benchmarkluchthaven in de luchtvrachtsector te bevestigen.

bron: Luchthaven Brussel-Nationaal in Zaventem [BRU]

Routebeschrijving om uw taxirit naar de luchthaven van Brussel voor te bereiden.

Afleveradres bestemming Brussel van / naar Zaventem Nationale Luchthaven

 • Naam: luchthaven van Brussel
 • Adres: A201 - Leopoldlaan
 • Postcode: 1930
 • Stad: Zaventem
 • Vlaams-Brabant
 • Land: België
 • Breedtegraad: 50.900999
 • Lengtegraad: 4.4833857
 

Bereken de route met Rome2Rio

Veel Gestelde Vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden ...

veelgestelde vragen prestige driver

Bereken met een paar klikken uw taxikosten via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis zal kosten voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, geen onaangename verrassingen voor of na!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste fase veilig met Stripe-kredietkaart: Visa, MasterCard, Bancontact, enz.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.
We vragen eenvoudigweg om het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw shuttle of taxi in te voeren. Evenals het aantal te vervoeren personen, het e-mailadres en het telefoonnummer waarop we passagiers kunnen bereiken.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een sms-bevestiging via de Whatsapp-applicatie.

Om kwaliteitsredenen kunnen maximaal 3 tot 4 passagiers in een personenwagen van het sedan-type reizen. Voor groepen en gezinnen, maximaal 8 personen in een busje van het type Multivan.