Shuttle & Taxi in Dinant van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Dinant

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi luchthaventransfer in Dinant naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Dinant. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Dinant om in alle rust op de luchthaven of op de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Dinant Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Dinant voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Dinant om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Dinant: Citadel van Dinant, Freyr kasteel, Kasteel van Vêves, De Lesse, Grot van Dinant La Merveilleuse, La Moligneé, Furfooz Park, v, Collegiale kerk Notre-Dame de Dinant en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Dinant-shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Dinant van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Dinant en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Dinant zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Dinant. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Dinant

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek een shuttle naar Dinant

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Dinant

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Dinant

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Dinant

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs die voor een opleiding naar de taxistandplaatsen in Dinant komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Dinant?

De jumelage van Dinant-Dinan is nauw verbonden met een Bretonse politieke figuur gevestigd in Dinan, die twintig jaar lang voorzitter was van de Nationale Vergadering en vijftien keer minister was, met name onder de regeringen van generaal Charles de Gaulle en Georges Pompidou. Deze man, die in zekere zin een voorloper was van het Europese idee, is René Pleven.

Aan het begin van de jaren vijftig, toen hij de leiding had over het Ministerie van Nationale Defensie onder de regering van Gaulle, werd de heer Pleven uitgenodigd om met zijn aanwezigheid de herdenkingsceremonies op de Franse begraafplaats van La Belle Motte, op het grondgebied van Aiseau-Presles, een paar kilometer van Charleroi. Deze militaire necropolis, gelegen op de grens van Le Roux (Fosses-la-Ville) en Falisolle (Sambreville), is de rustplaats van 4.057 Normandische en Bretonse soldaten (uit Rennes, Vitré, Saint-Brieuc, maar ook uit Dinan ) die tijdens de bittere gevechten van augustus 1914 in de Basse-Samber zijn gesneuveld.

Tijdens gesprekken hoorde René Pleven tot zijn verbazing dat er in België een stad was die, net als zijn woonplaats, de naam Dinant droeg. Maar met "t" deze. Het idee van een jumelage werd gelanceerd ...

Op initiatief van de heer Pleven heeft een delegatie van Dinan, met name samengesteld uit de heer Ernest Punelle, locoburgemeester en later eerste voorzitter van het Dinan Twinning Committee, en vertegenwoordigers van het Syndicat d'Initiative, de wens geuit. te ontvangen aan de oevers van de Maas om over “jumelage” te praten. Deze delegatie werd in juni 1953 verwelkomd door de toenmalige burgemeester de heer Léon Sasserath en door zijn schepenen, MM. Auguste Peiffer en Joseph Abraham. Tegelijkertijd werd een commissie gevormd onder leiding van het Syndicat d'Initiative de Dinant, onder voorzitterschap van Albert Remy.

Om tijdens hun bezoek aan het Bretonse land de goede stad Dinant in de kijker te zetten, kwam burgemeester Sasserath op het idee om een ​​folkloristische groep op te richten: Denise Remy-Wiart richtte La Compagnie des Copères op. En in september 1953 ging de eerste officiële delegatie van Dinant, bestaande uit onder meer burgemeester Sasserath, de schepenen Abraham en Peiffer, de voorzitter van het VVV-kantoor Albert Remy en jonge dansers van de Compagnie des Copères, op hun beurt naar hun huizen. vrienden van Dinan ter gelegenheid van de Commerciële Week, met als doel de jumelage af te ronden.

Bij haar aankomst in Armorica werd de Belgische delegatie hartelijk verwelkomd door haar Franse tweeling, zoals het Franse dagblad Les Nouvelles de Bretagne in zijn editie van 21 september 1953 meldt: “… Geleid naar het stadhuis door de oude stad, onze Belgische vrienden waren het voorwerp, toen ze uit de bus stapten, op een ovatie van enkele honderden Dinans die spontaan kwamen ”.

bron: Stad Dinant

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Dinant - Waals Gewest
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 5500
 • Stad: Dinant
 • Land: België
 • Afstand: 100 km
 • Breedtegraad: 50.259158
 • Lengtegraad: 4.913062

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Dinant van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

129 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Dinant

Ecotaxivervoer van Dinant naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

158 €

Goedkope taxi Dinant

Taxi zakelijk vervoer in Dinant

Zakelijk taxivervoer van Dinant naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

149 €

Goedkope pendeldienst naar Dinant

Pendeldienst naar Dinant

Pendelvervoer van Dinant naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Dinant

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Dinant naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Dinant naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Dinant, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven