Shuttle & Taxi in Doornik van / naar de luchthaven van Brussel (BRU)

Taxi in Doornik

Prestige DRIVER, biedt u de beste transferopties voor luchthaventaxi in Doornik naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Doornik. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. De chauffeurs kennen de kortste en minst drukke routes rond Doornik om in alle rust op de luchthaven of op de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer naar Doornik Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxidienst in Doornik voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Doornik om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Doornik: Notre-Dame kathedraal van Doornik, Belfort van Doornik (UNESCO-monument), Museum voor Schone Kunsten van Doornik, Jungle City - Pretpark, TAMAT / Tapestry Museum, Brug van gaten, Ecopark Adventures Tournai, Monument voor Franse soldaten, Museum voor folklore en verbeelding en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Doornik shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Doornik van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Doornik en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Doornik zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Doornik. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Doornik

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reservering voor Doornik

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxitarieven voor Doornik

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Doornik

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Doornik

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. We geven deze informatie elke dag door aan de chauffeurs die voor een opleiding naar de taxistandplaatsen in Doornik komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Doornik?

De stad, meer dan 2 jaar geleden gesticht, heeft vaak haar dominante cultuur veranderd: Gallo-Romeins, Frankisch (koninklijke stad onder het bewind van Childeric I en Clovis I, en daarom de eerste hoofdstad van het Frankische koninkrijk) . Doornik is in de Romeinse tijd al een belangrijke stad.

In de 850e eeuw evangeliseerde Saint Piat de stad die in de XNUMXe eeuw onder de heerschappij van de Francs Saliens kwam. Rond XNUMX werd het geïntegreerd in het graafschap Vlaanderen, dat het vazalland van de koning van Frankrijk zou worden.

Vanaf 1187 verwierf de stad, na de strijd van de Tournaisians, een zekere onafhankelijkheid ten opzichte van de rest van het graafschap door rechtstreeks afhankelijk te zijn van de kroon van Frankrijk (terwijl het land, Tournaisis, Vlaams bleef tot de annexatie door Filips de Schone).

Doornik zal zich verzetten tegen twee annexatiepogingen van de soldaten van de graaf van Vlaanderen in 1197 en 1213.

In 1316 kent de compagnie van Doornik een ernstige voedselcrisis, door het slechte weer dat in 1314/1315 een deel van West-Europa had getroffen, en door een intense hongersnood.

Gilles le Muisit, abt van Saint-Martin-de-Tournai, beschrijft in zijn werk Chronique et annales de gevolgen van dit slechte weer op Doornik. Vrij commune en kleine republiek op de manier van Italiaanse steden, het bleef Frans tot 1521 (met uitzondering van een korte Engelse bezetting onder Hendrik VIII in 1513).

In 1521 zorgde de belegering van de stad ervoor dat ze in handen kwam van Karel Vint en Doornik voegde zich dus bij de Spaanse Nederlanden. In de XNUMXe eeuw was Doornik, bijgenaamd het Genève van het Noorden, het centrum van de protesten tegen het Spaanse regime in de Waalse provincies van Nederland. Het is ook de zetel van een universiteit. De stad, waar protestanten in de meerderheid zijn, bekrachtigt de Unie van Utrecht.

Het werd heroverd door de Spanjaarden in 1581, na heroïsch verzet onder leiding van Christine de Lalaing. Door de repressie die daarop volgt, wordt een groot deel van de bevolking verbannen.

Lodewijk XIV veroverde het in 1668, maar moest het teruggeven aan de Zuid-Nederlanden die in die tijd (1713) van de Habsburgers van Spanje naar de Habsburgers van Oostenrijk gingen. Vanaf die datum beleeft de stad hetzelfde lot als heel Oostenrijks Nederland. Onder de voorwaarden van het Verdrag van de Barrière kregen de Verenigde Provinciën echter het recht bolwerken te vestigen in verschillende steden in de Oostenrijkse Nederlanden, waaronder Doornik. Onder de bescherming van het Nederlandse garnizoen wordt een Waalse kerk opgericht die de Franse protestantse diaspora uit Frans Henegouwen en Picardië verwelkomt tijdens christelijke feesten, waarvan de eredienst in Frankrijk verboden is na de herroeping van het Edict van Nantes. . Dit systeem duurt tot 1785.

bron: Stad Doornik

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)
 • Stad Doornik - Provincie Henegouwen
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 7500
 • Stad: Doornik
 • Land: België
 • Afstand: 107 km
 • Breedtegraad: 50.60566
 • Lengtegraad: 3.387826
Meet afstand met Rome2Rio
Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Doornik van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

139 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Doornik

Ecotaxivervoer van Doornik naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

170 €

Goedkope taxi Doornik

Taxi zakelijk vervoer in Doornik

Zakelijk taxivervoer van Doornik naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

160 €

Goedkope pendeldienst naar Doornik

Pendeldienst naar Doornik

Pendelvervoer van Doornik naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Doornik

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Doornik naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Doornik naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van de luchthaven van Brussel naar Doornik, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven