Shuttle & Taxi in Geel van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Geel

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Geel naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Geel. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Geel om in alle rust op de luchthaven of op de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Geel Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Geel voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Geel om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Geel: Bobbejaanland, Tyfoon, Drachengrotte - Reise zur verbotenen Höhle, Zet Mara op, Kabouterberg, Revolutie, Provinciaal domein Prinsenpark, Averbode bos & heide en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Geel shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Geel van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Geel en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Geel wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting Geel. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Geel

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek shuttle naar Geel

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Geel

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Geel

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Geel

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor opleiding naar de taxistandplaatsen in Geel komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Geel?

Geel (Nederlandse uitspraak: [ɣeːl]) is een stad in de Belgische provincie Antwerpen, die de status van stad verwierf in de jaren 1980. Het omvat Centraal-Geel, dat bestaat uit 4 voormalige parochies, waaronder: steden Sint-Amand, Sint-Dimpna, Holven en Elsum. Verder rond het centrum liggen de Parochiesteden Ten Aard (N), Bel (E), Winkelomheide (ZO), Stelen, Oosterlo en Zammel (S), Punt (ZW) en Larum (W). Op 31 december 2016 telde Geel 39535 inwoners. De totale oppervlakte bedraagt ​​109,85 km2, wat een bevolkingsdichtheid oplevert van 42 inwoners per km². Van Geel patroonheilige, de Ierse Saint Dymphna, geïnspireerd door de geesteszieke avant-garde gedeïnstitutionaliseerde zorgmethode in de stad.

Archeologische vondsten in het gebied wijzen op nederzettingen uit de ijzertijd, maar de naam Geel (tot het midden van de 20e eeuw gespeld als Gheel) is ontstaan ​​uit een Germaanse wortel die "geel" betekent en dateert uit het begin van de 13e eeuw. Middeleeuwen. Een gehucht bestond al in het midden van de 2.136e eeuw, toen een zekere Petrus Cameracencis, kanunnik van Cambrai, de Vita Sanctae Dimpnae (di het leven van Sint-Dymphna) schreef, vastgelegd in Geel volgens de mondelinge traditie. De cultus van de heilige trok veel pelgrims naar de regio, wat leidde tot een aanzienlijke bevolkingsgroei: 1374 inwoners in XNUMX.

In de 12e eeuw werd het uitgestrekte grondgebied rond Geel geschonken aan de Abdij van Grimbergen. Het werd toen het eigendom van de ene adellijke familie na de andere gedurende de middeleeuwen. De edele heren of dames waren meesters in hun gemeenschap, maar zwoeren feodale trouw aan de hertogen van Brabant. Al in de eerste helft van de 13e eeuw werd aan GEEL een vorm van gemeentebestuur verleend. Van de middeleeuwen tot het einde van de 18e eeuw volgt de geschiedenis van Geel die van het hertogdom Brabant.

Al die tijd steunt de economie van de stad op de schapenhouderij voor de textielindustrie, aangevuld met de teelt van vlas voor de productie en handel van vlas. Aan het begin van de 15e eeuw werd een lakenkamer gebouwd, die later werd omgevormd tot het stadhuis. De tachtigjarige oorlog heeft zowel de economie als de gebouwen en kerken van Geel zwaar beschadigd. De textielindustrie herstelde zich tot het begin van de 19e eeuw, maar de economie wordt nu voornamelijk ondersteund door landbouw, met name rogge, haver, gerst en boekweit. Geel stond destijds ook bekend om zijn Latijnse School, die studenten van ver lokte om hen voor te bereiden op toelating tot de Katholieke Universiteit Leuven.

bron: Stad Geel

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Geel - Vlaams-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 2440
 • Stad: GEEL
 • Land: België
 • Afstand: 90 km
 • Breedtegraad: 51.161083
 • Lengtegraad: 4.990319

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxi tarieven in Geel van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

112 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Geel

Ecotaxivervoer van Geel naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

138 €

Goedkope Taxi Geel

Taxi zakelijk vervoer in Geel

Zakelijk taxivervoer van Geel naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

130 €

Goedkope pendeldienst naar Geel

Shuttle transfer naar Geel

Pendelvervoer van Geel naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Geel

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Geel naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Geel naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Geel, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven