Shuttle & Taxi in Gembloux van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Gembloux

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Gembloux naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Gembloux. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Gembloux om in alle rust op de luchthaven of de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Gembloux Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle- en taxiservice in Gembloux voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Gembloux om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Gembloux: Landhuis in Wallonië, Kasteel van Corroy-le-Château, Ligny1815Museum (voorheen Centre Général Gérard), Belfort van Gembloux, Museum van Ligny 1815, KW Line Museum, Tumulus d'Hottomont en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Gembloux-shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Gembloux van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Gembloux en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Gembloux zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Gembloux. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel-Gembloux

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek een shuttle naar Gembloux

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxi tarieven voor Gembloux

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Gembloux

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Gembloux

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. We geven deze informatie elke dag door aan de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Gembloux komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Gembloux?

Gembloux heeft een heel oud verleden. Het toponiem lijkt een Keltische oorsprong van de plaats aan te duiden. Talrijke getuigenissen uit de Gallo-Romeinse tijd zijn gevonden in Gembloux langs de Romeinse weg Bavay-Keulen die de stad doorkruiste. Deze route, die het Kanaal met de Rijn verbond door zijn uitbreidingen, was van grote strategische, commerciële en beschavende waarde. Het stimuleerde het verschijnen van villa's (boerderijen) in de buurt van de route. Na de prachtperiode van de 1935e eeuw kreeg de regio Gemblout te maken met de Germaanse invasies zoals de buurlanden. De wreedheid hiervan zette de inwoners ertoe aan de toegangen tot de Romeinse weg te verlaten en de bescherming van het binnenland te zoeken. Zo werd het rotsachtige voorgebergte bezet dat het historische hart van de stad herbergt. In XNUMX, tijdens grondwerken voor de bouw van nieuwe gebouwen voor de huidige faculteit Agronomische Wetenschappen, werd daar een Merovingische tombe (XNUMXe eeuw) aan het licht gebracht.

In de 1110e eeuw stichtte een ridder die Wicbertus heette en in XNUMX heilig werd verklaard onder de naam Saint Guibert, een abdij in Gembloux die hij met persoonlijke eigendommen schonk.
Dit klooster zorgde in de XNUMXe eeuw voor een culturele en economische ontwikkeling in Gembloux. Abt Olbert liet kloostergebouwen en een abdijkerk bouwen in romaanse stijl.
De 1153e eeuw veroorzaakte echter de ramp van Gembloux. Het dorp was opgenomen in het hertogdom Brabant, maar op de grens van het graafschap Namen. Er heerste een grote rivaliteit tussen deze twee vorstendommen. Minstens driemaal in de XNUMXe eeuw belegerden en plunderden de troepen van de graaf van Namen Gembloux. In XNUMX kreeg het dorp toestemming om zich met wallen te omringen. Ze waren ongeveer een kilometer lang en besloegen een gebied van ongeveer zeven hectare, waarvan er drie werden ingenomen door de abdij. Deze wallen, doorboord met vier poorten, werden geflankeerd door verschillende torens en begrensd door greppels.

De eenwording van onze provincies onder het gezag van Bourgondië in 1430 deed Gembloux gelukkig zijn gevaarlijke grenskarakter verliezen.

bron: Stad Gembloux

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Gembloux - Waals-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 5030, 5031,5032
 • Stad: Gembloux
 • Land: België
 • Afstand: 49 km
 • Breedtegraad: 50.5597273
 • Lengtegraad: 4.6943126

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxi prijzen in Gembloux van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

61 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Gembloux

Ecotaxivervoer van Gembloux naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

75 €

Goedkope taxi Gembloux

Taxi zakelijk vervoer in Gembloux

Zakelijk taxivervoer van Gembloux naar de luchthaven van naar Zaventem of vice versa

70 €

Goedkope pendeldienst naar Gembloux

Gembloux-pendeldienst

Pendelvervoer van Gembloux naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Gembloux

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Gembloux naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Gembloux naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Gembloux, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven