Goedkope taxi luchthaven Groningen-Eelde
Goedkope shuttle naar Groningen-Eelde


Taxi of shuttle chauffeur reserveren voor een luchthaventransfer van / naar Groningen Eelde.

Boek een taxi in Luik
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
Taxi op de luchthaven van Brussel

Taxi voor Groningen-Eelde [GRQ] van / naar de luchthaven van Brussel

Prestige DRIVER, overdracht taxiservice luchthaven Groningen-Eelde, Nederland. Wij bedienen de hele provincie Groningen, rondom en naar alle bestemmingen vanuit Brussel in België. Al onze deur-tot-deurdiensten zijn betrouwbaar en veilig om uw verblijf op alle luchthavens in Europa comfortabel te maken.

Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten volledig tevreden te stellen. Taxidiensten garanderen comfort en vrije tijd. Klanten kunnen gebruik maken van onze eenvoudige en uitgebreide online taxireserveringsservice. Evenals ons callcenter dat 24/24 en op feestdagen geopend is. We bieden ook een scala aan diensten aan al onze gebruikers naast realtime tracking en berichtenuitwisseling.

Overstappen kan door de hele stad Groningen of in de gemeenten rond Eelde. Transfers naar: station Groningen, parkeerplaats, halte openbaar vervoer, zakenreizen, belangrijke gebeurtenis, stations, stadscentra, hotels en alle andere luchthavens in de buurt.

Vervoer Groningen-Eelde Luchthaven Brussel

Comfortabele en betrouwbare service met Prestige DRIVER.

De voordelen van onze taxi's voor Groningen Eelde

Onze luchthaventransferservice biedt u een snelle en betrouwbare oplossing om op tijd en comfortabel op uw bestemming te komen. Het kan u helpen om uw reis goed te beginnen en de stress van het wachten op de luchthaven te verminderen, vooral als u in een beperkte tijd naar onbekende gebieden wilt gaan. Hier zijn enkele positieve aspecten van het gebruik van luchtvervoersdiensten:

Boek een taxi op de luchthaven van Groningen

Pendel- en taxivervoer van / naar de stad Groningen-Eelde

Een korte gids voor Groningen ...

Prestige DRIVER, vervoert dagelijks meerdere passagiers in taxi's vanaf Groningen-Eelde Airport naar elke gewenste locatie voor elke reisbegeleider.

Om comfortabel en aangenaam te verblijven in de stad Groningen. Onze ervaren chauffeurs begeleiden u per shuttle van vliegveld Eelde naar elke toeristische plaats : Groninger museum, Martinitoren, Hortus Haaren, Huis te Nyenoort, Paterswoldsemeer, Drentsche Aa, Zuidlaardermeer, Prinstuin, Landgoed Nienoord en vele andere activiteiten om ter plaatse te ontdekken.

Ons transportbedrijf omvat vanuit België (Midden-Europa) alle naburige bestemmingen naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Bij ons taxibedrijf verblijft u altijd comfortabel bij een betaalbare en vaste prijs naar een gekozen bestemming. Reis in alle veiligheid dankzij onze professionele chauffeurs.

Pendeldienst naar luchthaven Groningen-Eelde

Ontdek de vele voordelen door te kiezen voor een privéchauffeur voor elke deur-tot-deur transfer naar Groningen-Eelde:

 • Geen bagagekosten of meter
 • Vaste prijzen overdag en 's avonds
 • Geen verborgen kosten of toeslagen
 • Gebrek aan taxameter in onze voertuigen

Taxi transfer en online shuttle.
Hoe werkt het?

Boek shuttle naar luchthaven Groningen-Eelde

01.

Online boeking

Vul de velden van het online reserveringsformulier in om van tevoren een taxi te reserveren. De luchthavenchauffeur volgt alle details om u in realtime te bereiken.

Taxikosten voor Groningen-Eelde

02.

Ontvang tarieven

Ontvang een directe kostenraming tijdens het boekingsproces. Al onze prijzen voor zijn vast en concurrerend! Vaste en betaalbare taxitarieven om de prijs van de reis te kennen.

Taxichauffeur op Groningen-Eelde

03.

Details & bevestiging

Na het boeken op onze website, ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw volgende transfer. De chauffeur zal voor tijd op je wachten.

Boek en verblijf tegen de beste prijzen

Taxi boeken op de internationale luchthaven van Groningen

Luchthaventransfer Brussel Groningen-Eelde

Om de vaste kosten van het traject te kennen, boekt u gewoon online een transport of een taxi voor Groningen-Eelde en u weet precies hoeveel het u gaat kosten. Met Prestige DRIVER, krijgt u altijd een vaste prijs, deze wordt tijdens het boekingsproces bekend gemaakt. Onze professionele chauffeurs bieden u een service van hoge kwaliteit die aan al uw behoeften en wensen zal voldoen.

De meeste passagiers geven de voorkeur aan een taxi boven het openbaar vervoer, dus de reis zal sneller en comfortabeler verlopen. Taxi's zijn beschikbaar buiten de terminals rond de luchthavens en kunnen ter plaatse worden besteld. Er zijn veel taxibedrijven in Groningen-Eelde en u moet de beste kiezen om veilig te reizen.

Passagiers kunnen van en naar deze luchthavens komen met de bus, trein, metro en taxi. Al deze luchthavens hebben toegang tot het openbaar personenvervoer en taxidiensten. Een groot aantal passagiers zal deze drukkere luchthavens passeren en de meesten zullen een taxi of shuttlebus kiezen omdat ze zich ongemakkelijk voelen bij het reizen met het openbaar vervoer.

Taxi naar vliegveld Groningen-Eelde

De beste alternatieven voor taxameters in Brussel.

De kosten van een traditionele taxi met meter zijn stressvol voor iedereen als je onderweg bent, vooral als je vastzit in de file. Tegenwoordig is het gemakkelijk en beter om binnen enkele minuten online een privétaxi te boeken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Uw chauffeur wacht op u voor de terminal en helpt u ook met uw zware bagage wanneer we u ophalen van de luchthaven.

Bereken eenvoudig de prijs van uw taxi via ons online bestelformulier en bekijk vooraf de prijzen.

Pendelvervoer naar luchthaven Groningen [GRQ]

Ons online reserveringssysteem geeft u de vrijheid om te kiezen tussen economy, business, limousine of luxe minibus. Ons taxi- en transferbedrijf biedt op aanvraag ook kinderzitjes en rolstoeltoegang.

We houden de vluchten constant in de gaten om hun toestand te controleren voordat de chauffeur vertrekt. Hierdoor hoeven passagiers geen extra wachttijd te betalen.

We bieden vaak kortingen en deals voor online boekingen. Onze shuttles zijn voor groepen de handigste manier om comfortabel en stressvrij van en naar de luchthavens Groningen Eelde te reizen.

U wordt sterk aangeraden om een ​​goede luchthaventaxiservice te kiezen met professionele chauffeurs, voertuigen met airconditioning, enz.

Keuze uit voertuigen beschikbaar voor elk vervoer van deur tot deur

Boek uw taxi in een paar klikken vanaf de luchthaven van Brussel

€549

Goedkope taxi Brussels Airport

Ecotaxi op vliegveld Groningen-Eelde [GRQ]

Economy taxi transfer van de luchthaven van Brussel naar de luchthaven Groningen-Eelde of vice versa

€858

Goedkope taxi Rotterdam Airport

Zakelijke taxi op de luchthaven van Groningen

Comfort taxi transfer van de luchthaven Brussel Zaventem naar Groningen of vice versa

€652

Goedkope shuttle naar Rotterdam

Shuttle naar luchthaven Groningen-Eelde [GRQ]

Shuttletransfer van de luchthaven Brussel-Nationaal naar de luchthaven van Groningen of vice versa

Weet je dat

De geschiedenis van vliegveld Groningen-Eelde

Groningen Eelde Airport (IATA: GRQ, ICAO: EHGG) is een kleine internationale luchthaven in het noordoosten van Nederland. Het is gelegen nabij Eelde in de provincie Drenthe, 4,8 zeemijl (8,9 km; 5,5 mijl) ten zuiden van de stad Groningen in de provincie Groningen. In 2015 verwerkte de luchthaven 220 passagiers. De luchthaven is tevens de thuishaven van KLM Flight Academy, Noord Nederlandse Aero Club (NNAC) en General Enterprises.

Het vliegveld begon in 1928 als "Hakenkampsveld" en werd officieel geopend in 1931. Het werd omgedoopt tot "Luchthaven Eelde" in 1933. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bezette het Duitse leger het vliegveld. Sinds 1958 zijn er Europese bestemmingen vanaf de luchthaven. Sinds 1988 heet de luchthaven Groningen Eelde Airport.

De geschiedenis van Groningen Airport Eelde (GAE) gaat terug tot 1927, toen Hayo Hindriks, voormalig wethouder van de gemeente Eelde, de KLM benaderde (zonder de gemeenteraad te informeren). Hij wist dat KLM geïnteresseerd zou zijn in een luchtverbinding tussen Rotterdam, Amsterdam en Groningen.

Op 13 juli 1928 aanvaardde de gemeenteraad een voorstel om "Hakenkampsveld", een terrein van 12 hectare in de gemeente Eelde, toe te wijzen als luchthaven. De luchthaven werd officieel geopend door burgemeester Jan Gerard Legro op 23 mei 1931. 40 bezoekers keken naar de vliegshow, die plaatsvond om de opening te vieren.

Op 15 augustus van datzelfde jaar startte de eerste lijndienst tussen Eelde en Amsterdam / Schiphol, die niet haalbaar leek.

In 1933 werd de naam van de luchthaven gewijzigd in “NV Luchthaven Eelde”. De aandeelhouders waren de provincies Groningen en Drenthe, de gemeenten Groningen, Eelde en Assen en de kamers van koophandel en fabrieken van Groningen, Drenthe en de veengebieden. Er was nu geld om de luchthaven uit te breiden. Op dat moment besloeg het luchthavengebied 12 hectare. Er is een nieuwe dienst tussen de luchthaven en Amsterdam / Schiphol opgezet.

bron: Luchthaven Groningen-Eelde

Routebeschrijving om uw reis naar de luchthaven van Groningen voor te bereiden

Afleveradres bestemming Groningen-Eelde Airport:

 • Naam: Groningen-Eelde Airport,
 • Adres: Machlaan 14A,
 • Postcode: 9761 TK,
 • Stad: Eelde,
 • Land: Nederland,
 • Afstand: 350 km
 • Breedtegraad: 53.129646,
 • Lengtegraad: 6.586133
 

Bereken de route met Rome2Rio

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen...

Veelgestelde Vragen prestige driver

Het enige wat we vragen is het afleveradres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw transport of taxi. Naast het aantal te vervoeren personen een e-mail en een telefoonnummer waar we passagiers kunnen bereiken.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, ontvangt u uiteraard direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging per sms via de Whatsapp-applicatie.

U heeft twee mogelijkheden om uw reservering te betalen:

 1. Online betalen tijdens het reserveringsproces via ons reserveringsformulier. Betaal veilig met een Stripe-creditcard: Visa, MasterCard, Bancontact, PayPal en anderen.
 2. U heeft ook de mogelijkheid om de chauffeur aan het einde van de rit contant te betalen.

Om kwaliteitsredenen biedt een sedan plaats aan maximaal 3 tot 4 passagiers. Voor groepen en gezinnen tot 8 personen in een minibus van het type Multi-van.

Bereken taxikosten in slechts een paar klikken via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, zelfs voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, zonder onaangename verrassingen ervoor en erna.

Heel erg bedankt voor je gewaardeerde reacties!

Beoordelingen achtergelaten door onze trouwe passagiers

Lange maar perfecte transfer van Brussels Airport naar Groningen-Eelde. De taxichauffeur was punctueel, sociaal en vriendelijk. Aanbevelen.

kurk klantrecensie

Ik had een last minute transport nodig van Brussel naar Groningen-Eelde. Ze reageerden snel, net als het transport. Schitterende auto, zeer comfortabel! De website is echt een leuke touch. Zeer hightech en handig voor klanten.

kurk klantrecensie

We vragen om een ​​transfer van luchthaven Groningen naar luchthaven Charleroi, de chauffeur was vooraf al aanwezig. We waardeerden de stiptheid enorm. De chauffeur was behulpzaam en vriendelijk.

kurk klantrecensie