Shuttle & Taxi in Knokke van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Knokke

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Knokke naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Knokke-Heist. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Knokke - Heist om veilig aan te komen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Knokke Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Knokke voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag met taxi en shuttle naar de stad Knokke-Heist om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Knokke: Knokke Beach, Residentie KnokkeVoor Freedom Museum, Zwin, Sincfala, Surfers paradijs, Zwindunes en polders, Casino van Knokke, Absolute Art Gallery, Albertstrand en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Knokke shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Knokke van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Knokke-Heist en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Knokke zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Knokke. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Knokke

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reservering voor Knokke

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Knokke

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur op Knokke

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Knokke

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor opleiding naar de taxistandplaatsen in Knokke komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Knokke - Heist?

Een naam blijft keer op keer verbonden met de geschiedenis van Knokke. Op het einde van de XNUMXe eeuw besliste ingenieur Pierre-François Lippens om het Zoute en de Polders in te dammen en kocht duizenden hectares land aan. Twee dorpen bezetten de plaats, Knokke en Heist, die dan voornamelijk van de landbouw leven, ook al heeft Heist, sinds een aantal jaren het toerisme zich ontwikkelt aan de Kust, al de ene of de andere zeebadliefhebber aangetrokken. enkele straten bestraten, een stuk dijk aanleggen, openbare verlichting, advertenties verschijnen in de kranten. Knokke, zijn strand, zijn vuurtoren ...

Aan het einde van de 1908e eeuw werden met succes enkele grote hotels gebouwd (Grand Hôtel, Pavillon du Phare, Hôtel Gresham, enz.). Het dorp trekt ook kunstenaars aan, vooral schilders. We hebben de evolutie van Knokke vaak vergeleken met die van Saint-Tropez, Deauville of zelfs Cannes en Puerto Banùs, kustgebieden die in twee slagen van de chef de place to be van de welgestelden in Europa en elders zijn geworden. Maar alleen Knokke wist de geur van wafels en garnalen die met champagne werden weggespoeld, te behouden. De verklaring ligt in één naam: Lippens. In XNUMX richtte de familie Lippens, eigenaar van een groot deel van het dorp Knokke, de Compagnie du Zoute op. Ze besluit een woonwijk te bouwen met de hulp van de Duitse stedenbouwkundige Hermann-Josef Stübben, vlakbij koning Leopold II, aan wie we ook de ontwikkeling van de Tervurenlaan in Brussel of de stations van Duinbergen en van de haan. We laten ons dan inspireren door de bestaande villa's, eigendommen van kunstenaars die de plek een heel authentiek tintje geven.

Het revolutionaire stedenbouwkundige project Le Zoute vereist zeer strikte kwaliteitsregels en pleit voor "eenheid in verscheidenheid". Hier, nog geen enorme gebouwen, geven we de voorkeur aan gebouwen in Anglo-Normandische stijl en luxe gebouwen. En niet voor niets ... Britse toeristen, zo dol op de Belgische kust en de zoute lucht, maken van Knokke hun favoriete uitvalsbasis. En om hun vrijetijdsgewoonten mee te nemen. De rijke Belgische en Europese klasse volgden. Om al deze mooie mensen tevreden te stellen, is het een kwestie van investeren in eersteklas sportinfrastructuur. Manege, tennis, golf… De activiteiten ontwikkelen zich.

bron: Stad Knokke-Heist

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Knokke - West-Vlaanderen
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 8300
 • Stad: Knokke-Heist
 • Land: België
 • Afstand: 131 km
 • Breedtegraad: 51.3502486
 • Lengtegraad: 3.3230378

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Knokke van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

120 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Knokke

Ecotaxivervoer van Knokke-Heist naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

147 €

Goedkope Taxi Knokke

Taxi zakelijk vervoer in Knokke

Zakelijk taxivervoer van Knokke-Heist naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

138 €

Goedkope pendeldienst naar Knokke

Shuttle transfer naar Knokke

Pendelvervoer van Knokke-Heist naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Reserveer een taxi in Knokke-Heist

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Knokke-Heist naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Knokke naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Knokke-Heist, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven