Shuttle & Taxi in La Louvière van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in La Louvière

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi vervoer in La Louvière naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad La Louvière. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond La Louvière om veilig op de luchthaven of de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar La Louvière Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle- en taxiservice in La Louvière voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad La Louvière om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond La Louvière: Kabellift van Strépy-Thieu - toeristische site, Koninklijk Museum van Mariemont, Canal du Centre, Center Gravure et Image asbl, Mijnsite van Bois-du-Luc, in het Museum voor Mijnbouw en Duurzame Ontwikkeling, Historisch centrumkanaal, Keramis-Centrum voor Keramiek, Kazerne Dossin - Gedenkteken, Molen en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Pendelbus van La Louvière

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Boek een taxi & shuttle in La Louvière van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar La Louvière en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad La Louvière zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad La Louvière. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthaventransfer Brussel La Louvière

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Pendelreservering voor La Louvière

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxi tarieven voor La Louvière

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur op La Louvière

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in La Louvière

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen op La Louvière komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad La Louvière?

La Louvière was de naam van een boerderij (La Grande Louvière, waarvan de kapel nog steeds zichtbaar is) gebouwd op het grondgebied van Saint-Vaast, waar later de huidige stad La Louvière zou ontstaan. Deze naam is echter het resultaat van vele evoluties ...
De beroemde abdij van Aulne bezat, aan beide oevers van de Thiriau, belangrijke eigendommen die in de 12e-eeuwse charters "Menaulu" of "Meneilut" werden genoemd. Dit Romeinse woord (meigne au leu = herkenningspunt van de wolf) werd in het Latijn "Luperia" in 1157 en "Lovaria" in 1168. Het Latijnse concept, opnieuw vertaald in een roman, werd in 1217 omgezet in "Lovière", "Le Lovière" in 1284 om te eindigen met de term "La Louvière". Opgemerkt moet worden dat het huidige grondgebied van La Louvière destijds deel uitmaakte van het oude houtskoolbos, bestaande uit donkere bossen en wilde natuur, een favoriete plek voor wolven en wild dat door de heren van de tijd.

Saint-Vaast, de plaats van het kolenbekken van het Centrum, omvatte verschillende landheren met kolenrechten waarop de Heer van Roeulx hoge gerechtigheid had. Onder deze gebieden bevond zich het bolwerk in La Louvière dat toebehoorde aan de rijke abdij van Aulne. De hoge burgerwacht van Saint-Vaast had beloofd om prospectiewerk te verrichten. Zo begon de winning van steenkool in 1390. De abdij weigerde echter lange tijd "haar land open te laten", zoals vroeger werd gebruikt. De kolenindustrie werd daarom pas in het begin van de 18e eeuw echt productief. Aangezien de steenkoolmijnbouwbedrijven zijn vermenigvuldigd, de winningsmethoden zijn verbeterd en de belastingformaliteiten zijn verdwenen, is er een vereiste ontstaan, namelijk om de stroom van producten die lokaal worden verbruikt, naar de zeer beperkte periode, kon niet worden uitgeput. Communicatiemiddelen werden toen gecreëerd, steeds talrijker en geëvolueerd: wegen, kanalen en vervolgens spoorlijnen. Aangetrokken door de nabijheid van de steenkool die essentieel is voor hun activiteiten, hebben nieuwe industrieën zich naast de steenkoolmijnen gevestigd en nieuwe afzetmogelijkheden gecreëerd. De evolutie van La Louvière begon ...

bron: Stad La Louvière

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • La Louvière regio
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 7100, 7110
 • Stad: La Louvière
 • Land: België
 • Afstand: 65 km
 • Breedtegraad: 50.479487
 • Lengtegraad: 4.1852682

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxiprijzen in La Louvière van / naar de luchthaven van Brussel

83 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar La Louvière

Ecotaxivervoer van La Louvière naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

103 €

Goedkope taxi La Louvière

Zakelijk taxivervoer van / naar La Louvière

Zakelijk taxivervoer van La Louvière naar de luchthaven van naar Zaventem of vice versa

96 €

Goedkope pendeldienst naar La Louvière

Pendeldienst naar La Louvière

Pendelvervoer van La Louvière naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in La Louvière

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van La Louvière naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van La Louvière naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar La Louvière, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven