Goedkope taxi luchthaven Luxemburg
Goedkope shuttle luchthaven Luxemburg


Reservering van een taxi of shuttlechauffeur voor een luchthaventransfer van / naar de luchthaven van Luxemburg.

Boek een taxi in Luik
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!

Express-transferservice tegen een vaste prijs ...

Taxi en shuttle op de luchthaven van Brussel van / naar Luxemburg [LUX]

Prestige DRIVER, taxiservice voor Luchthaven Luxemburg, LU. We bedienen de hele provincie Luxemburg, rond en naar alle bestemmingen vanuit Brussel in België. Al onze deur-tot-deurdiensten zijn betrouwbaar en veilig om uw verblijf op alle luchthavens in Europa comfortabel te maken.

Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten volledig tevreden te stellen. Taxidiensten garanderen comfort en vrije tijd. Klanten kunnen gebruik maken van onze eenvoudige en uitgebreide online taxireserveringsservice. Evenals ons callcenter dat 24/24 en op feestdagen geopend is. We bieden ook een scala aan diensten aan al onze gebruikers naast realtime tracking en berichtenuitwisseling.

Transfers kunnen worden georganiseerd in heel Luxemburg Stad of in gemeenten rond Findel - Sandeweiler. Transfers naar: treinstation van Luxemburg, parking, halte openbaar vervoer, zakenreizen, belangrijke evenementen, treinstations, stadscentra, hotels en alle andere luchthavens in de buurt.

Luchthavenvervoer Luxemburg Brussel

Comfortabele en betrouwbare service met Prestige DRIVER.

De voordelen van onze taxi's voor Luxemburg

Onze luchthaventransferservice biedt u een snelle en betrouwbare oplossing om op tijd en comfortabel op uw bestemming te komen. Het kan u helpen om uw reis goed te beginnen en de stress van het wachten op de luchthaven te verminderen, vooral als u in een beperkte tijd naar onbekende gebieden wilt gaan. Hier zijn enkele positieve aspecten van het gebruik van luchtvervoersdiensten:

Boek een taxi op de luchthaven van Luxemburg

Een korte gids voor Luxemburg ...

Shuttle- en taxivervoer van / naar de stad Luxemburg

Prestige DRIVER, vervoert dagelijks meerdere passagiers in taxi's van de luchthaven van Luxemburg naar alle plaatsen van uw keuze voor elke gids.

Om comfortabel en aangenaam te verblijven in de stad Luxemburg. Onze ervaren chauffeurs begeleiden u per shuttle van de luchthaven Sandweiler naar elke toeristische plaats : Kasteel van Vianden, Groothertogelijk PaleisNotre Dame kathedraal, Adolphe-brug, Mudam Luxemburg - Museum voor Moderne Kunst Groothertog Jean, Musée National d'Histoire et d'Art, Kasteel Bourscheid, Place Guillaume II - Luxemburg, Chemin de la Corniche, en vele andere activiteiten ter plaatse te ontdekken ...

Ons transportbedrijf omvat vanuit België (Midden-Europa) alle naburige bestemmingen naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Bij ons taxibedrijf verblijft u altijd comfortabel bij een betaalbare en vaste prijs naar een gekozen bestemming. Reis in alle veiligheid dankzij onze professionele chauffeurs.

Pendeldienst naar de luchthaven van Luxemburg

Ontdek de vele voordelen door een privéchauffeur te kiezen voor elke deur-tot-deur transfer naar Luxemburg:

 • Geen bagagekosten of meter
 • Vaste prijzen overdag en 's avonds
 • Geen verborgen kosten of toeslagen
 • Gebrek aan taxameter in onze voertuigen

Taxi transfer en online shuttle.
Hoe werkt het?

Boek een shuttle naar Luxemburg

01.

Online boeking

Vul de velden van het online reserveringsformulier in om van tevoren een taxi te reserveren. De luchthavenchauffeur volgt alle details om u in realtime te bereiken.

Taxitarieven voor de luchthaven van Luxemburg

02.

Ontvang tarieven

Ontvang een directe kostenraming tijdens het boekingsproces. Al onze prijzen voor zijn vast en concurrerend! Vaste en betaalbare taxitarieven om de prijs van de reis te kennen.

Taxichauffeur op de luchthaven van Luxemburg

03.

Details & bevestiging

Na het boeken op onze website, ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw volgende transfer. De chauffeur zal voor tijd op je wachten.

Boek en verblijf tegen de beste prijzen

Taxi reserveren op de internationale luchthaven van Luxemburg

Luchthaventransfer Brussel Groningen-Eelde

Om de vaste kosten van de route te kennen, boekt u gewoon online een transport of een taxi voor Luxemburg en u weet precies hoeveel het u gaat kosten. Bij Prestige DRIVER krijg je altijd een vaste prijs, die tijdens het boekingsproces bekend wordt. Onze professionele chauffeurs bieden u een hoogwaardige service die aan al uw behoeften en wensen voldoet.

De meeste passagiers geven de voorkeur aan een taxi boven het openbaar vervoer, dus de reis zal sneller en comfortabeler verlopen. Taxi's zijn beschikbaar buiten de terminals rond de luchthavens en kunnen ter plaatse worden besteld. Er zijn veel taxibedrijven in Luxemburg en u moet de beste kiezen om veilig te reizen.

Passagiers kunnen van en naar deze luchthavens komen met de bus, trein, metro en taxi. Al deze luchthavens hebben toegang tot het openbaar personenvervoer en taxidiensten. Een groot aantal passagiers zal deze drukkere luchthavens passeren en de meesten zullen een taxi of shuttlebus kiezen omdat ze zich ongemakkelijk voelen bij het reizen met het openbaar vervoer.

Taxi op de luchthaven van Luxemburg

De beste alternatieven voor taxameters in Brussel.

De kosten van een traditionele taxi met meter zijn stressvol voor iedereen als je onderweg bent, vooral als je vastzit in de file. Tegenwoordig is het gemakkelijk en beter om binnen enkele minuten online een privétaxi te boeken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Uw chauffeur wacht op u voor de terminal en helpt u ook met uw zware bagage wanneer we u ophalen van de luchthaven.

Bereken eenvoudig de prijs van uw taxi via ons online bestelformulier en bekijk vooraf de prijzen.

Pendeldienst naar de luchthaven van Luxemburg [LUX]

Ons online reserveringssysteem geeft u de vrijheid om te kiezen tussen economy, business, limousine of luxe minibus. Ons taxi- en transferbedrijf biedt op aanvraag ook kinderzitjes en rolstoeltoegang.

We monitoren constant vluchten om hun toestand te controleren voordat de chauffeur vertrekt. Dit voorkomt dat passagiers voor extra wachttijd moeten betalen. We bieden vaak kortingen en deals voor online boekingen. Onze shuttles zijn de handigste manier voor groepen om comfortabel en stressvrij van en naar de luchthavens van Luxemburg te reizen.

U wordt sterk aangeraden om een ​​goede luchthaventaxiservice te kiezen met professionele chauffeurs, voertuigen met airconditioning, enz.

Keuze uit voertuigen beschikbaar voor elk vervoer van deur tot deur

Boek uw taxi in een paar klikken vanaf de luchthaven van Brussel

295 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Eco Taxi voor de luchthaven van Luxemburg

Economy taxitransfer van de luchthaven van Brussel naar de luchthaven van Luxemburg of vice versa

360 €

Goedkope taxi Rotterdam Airport

Taxibedrijf voor de luchthaven van Luxemburg

Comfort taxi transfer van de luchthaven Brussel Zaventem naar Luxemburg of vice versa

340 €

Goedkope shuttle naar Rotterdam

Pendeldienst naar de luchthaven van Luxemburg

Pendeldienst van de luchthaven Brussel-Nationaal naar de luchthaven van Luxemburg of vice versa

Maastricht Aken van / naar
Pendeldiensten van Brussel naar Luik
Cork taxi naar Charleroi
Cork boeking
Taxi's in Brussel Luik
Taxis Brussel Ottignies
Cork taxi naar Lille
Cork privéchauffeur
Taxi Luik naar Eindhoven
Taxi en shuttle naar kurk
Taxi Luik naar Brussel
kurk shuttle
Taxi Luik naar Eindhoven
Transfer van kurk naar Brussel

Weet je dat

De geschiedenis van de luchthaven van Luxemburg

Luchthaven Luxemburg-Findel, ook wel simpelweg Findel genoemd, is een luchthaven in Luxemburg, gelegen op enkele kilometers ten noordoosten van de stad Luxemburg in de plaats Findel in Sandweiler, vandaar de naam.

Het is de enige luchthaven in het land en is dus exclusief internationaal. Het dient als een hub voor de nationale luchtvaartmaatschappij Luxair, evenals voor het internationale vrachtbedrijf Cargolux.

In termen van vrachtvervoer is Findel Airport de vijfde Europese vrachtluchthaven na Parijs, Frankfurt, Amsterdam en Londen en staat ze op de 23e plaats wereldwijd.

In termen van passagiersverkeer maakt het een ongekende groei door, met 4,4 miljoen passagiers in 20191.

Het was in 1930 dat de Luxemburgse luchtvaartpioniers de locatie Findel kozen om hun passie te beoefenen. De Tweede Wereldoorlog heeft dit project uitgesteld en het duurde tot 1945 voordat Findel Airport operationeel werd. Het werd in 1946 ingewijd.

Met een grasbaan en een klein houten gebouwtje bood de luchthaven in 1946 al plaats aan meer dan duizend vliegtuigen, een aantal dat sindsdien gestaag is toegenomen. Dit intensieve verkeer vereiste begin jaren 1950 de aanleg van twee sporen: een van 2 meter bij 000 meter en de andere van 60 meter bij 1 meter; en in 600 stelde de hoofdbaan, vergroot tot 50 meter en gemarkeerd, het Groothertogdom eindelijk in staat om een ​​internationale luchthaven te hebben die nachtvluchten mogelijk maakte. Deze verlenging veroorzaakt de sluiting van het vliegveld van Esch-sur-Alzette.

Deze opkomst op de luchthaven was deels te danken aan het Luxemburgse bedrijf Luxembourg Airlines, in 1962 omgedoopt tot Luxair. In het begin van de jaren zeventig ontstond het project om de hoofdbaan uit te breiden en werden ook vrachtvluchten geboren met de oprichting van Cargolux, een bedrijf dat zal bijdragen tot de modernisering van de uitrusting (landingssysteem voor alle weersomstandigheden) en tot de daadwerkelijke uitbreiding van de landingsbaan. In de jaren negentig werd een nieuwe verkeerstoren in gebruik genomen, die de luchtverkeersleiding en radiotechnische diensten centraliseert.

De bouw van een nieuwe, veel grotere terminal die plaats biedt aan maximaal 3 miljoen passagiers per jaar, werd in 2 aan LuxAirport2002 toevertrouwd. Sindsdien zijn terminals A en B ontstaan. Terminal B "small carriers" is volledig functioneel sinds 2004 en heropend in juli 2017, met de bouw van een loopbrug die deze verbindt met terminal A. De bouw van terminal A werd voltooid in 2008 en deze terminal werd in gebruik genomen op 21 mei 2008.

bron: Luchthaven Luxemburg

Routebeschrijving om uw reis naar de luchthaven van Luxemburg voor te bereiden

Afleveradres op LuxAirport:

 • Naam: luchthaven van Luxemburg,
 • Adres: Rue des Trèves 4,
 • Postcode: 2632,
 • Stad: Sandweiler,
 • Land: Luxemburg,
 • Afstand: 235 km
 • Breedtegraad: 49.63443,
 • Lengtegraad: 6.21662

Bereken de route met Rome2Rio

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Het enige wat we vragen is het afleveradres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw transport of taxi. Naast het aantal te vervoeren personen een e-mail en een telefoonnummer waar we passagiers kunnen bereiken.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, ontvangt u uiteraard direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging per sms via de Whatsapp-applicatie.

U heeft twee mogelijkheden om uw reservering te betalen:

 1. Online betalen tijdens het reserveringsproces via ons reserveringsformulier. Betaal veilig met een Stripe-creditcard: Visa, MasterCard, Bancontact, PayPal en anderen.
 2. U heeft ook de mogelijkheid om de chauffeur aan het einde van de rit contant te betalen.

Om kwaliteitsredenen biedt een sedan plaats aan maximaal 3 tot 4 passagiers. Voor groepen en gezinnen tot 8 personen in een minibus van het type Multi-van.

Bereken taxikosten in slechts een paar klikken via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, zelfs voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, zonder onaangename verrassingen ervoor en erna.

Heel erg bedankt voor je gewaardeerde reacties!

Beoordelingen achtergelaten door onze trouwe passagiers

Lange maar perfecte transfer van de luchthaven van Brussel naar Luxemburg. De taxichauffeur was punctueel, sociaal en vriendelijk. Aanbevelen.

kurk klantrecensie

Ik had een last minute transport nodig van Brussel naar Luxemburg. Ze reageerden snel, net als het transport. Schitterende auto, zeer comfortabel! De website is echt een leuke touch. Zeer hightech en handig voor klanten.

kurk klantrecensie

We vragen een transfer van de luchthaven van Luxemburg naar de luchthaven van Charleroi, de chauffeur was vooraf al aanwezig. We waardeerden de stiptheid enorm. De chauffeur was behulpzaam en vriendelijk.

kurk klantrecensie
Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven