Goedkope Taxi Maastricht Aken
Goedkope pendeldienst naar Maastricht


Taxi of shuttle chauffeur reservering voor een luchthaventransfer van / naar Maastricht-Aken.

Boek een taxi in Luik
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
Taxi op de luchthaven van Brussel

Taxi voor Maastricht-Aken [MST] van / naar de luchthaven van Brussel

Ons transportbedrijf is beschikbaar voor elke transfer van taxi op vliegveld Maastricht-Aachen [MST], Nederland. Wij bedienen de hele provincie Maastricht-Aix-La-Chapelle, rondom en naar alle bestemmingen vanuit Brussel in België. Al onze deur-tot-deurdiensten zijn betrouwbaar en veilig om uw verblijf op alle luchthavens in Europa comfortabel te maken.

Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten volledig tevreden te stellen. Taxidiensten garanderen comfort en vrije tijd. Klanten kunnen gebruik maken van onze eenvoudige en uitgebreide online taxireserveringsservice. Evenals ons callcenter dat 24/24 en op feestdagen geopend is. We bieden ook een scala aan diensten aan al onze gebruikers naast realtime tracking en berichtenuitwisseling.

Vervoer kan worden georganiseerd in de hele stad Maastricht-Aken of in de gemeenten rond Beek. Transfers naar: station Maastricht, parkeerplaats, halte openbaar vervoer, zakenreizen, belangrijke gebeurtenis, treinstations, stadscentra, hotels en alle andere luchthavens in de buurt.

Vervoer Maastricht Brussels Airport

Comfortabele en betrouwbare service met Prestige DRIVER.

De voordelen van onze taxi's voor Maastricht-Aken

Onze luchthaventransferservice biedt u een snelle en betrouwbare oplossing om op tijd en comfortabel op uw bestemming te komen. Het kan u helpen om uw reis goed te beginnen en de stress van het wachten op de luchthaven te verminderen, vooral als u in een beperkte tijd naar onbekende gebieden wilt gaan. Hier zijn enkele positieve aspecten van het gebruik van luchtvervoersdiensten:

Taxi reserveren in Maastricht Aken

Shuttle- en taxivervoer van / naar de stad Maastricht

Een korte gids voor Maastricht ...

Prestige DRIVER, vervoert dagelijks meerdere passagiers in taxi's vanaf Maastricht airport naar elke gewenste locatie voor elke reisbegeleider.

Om comfortabel en aangenaam te verblijven in de stad Maastricht-Aken. Onze ervaren chauffeurs begeleiden u per shuttle van de luchthaven naar Beek-Maastricht-Aken naar elke toeristische plaats : Basiliek van Sint Servaas, vrijthof, Bons-Enfants Museum, Dominicaanse Kerk, Saint-Pierre berg, Notre-Dame Basiliek, helppoort, Fort Sint Pieter, Museum aan het Vrijthof en vele andere activiteiten ter plaatse te ontdekken ...

Ons transportbedrijf omvat vanuit België (Midden-Europa) alle naburige bestemmingen naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Bij ons taxibedrijf verblijft u altijd comfortabel bij een betaalbare en vaste prijs naar een gekozen bestemming. Reis in alle veiligheid dankzij onze professionele chauffeurs.

Maastricht airport shuttle

Ontdek de vele voordelen door een privéchauffeur te kiezen voor elke deur-tot-deur transfer naar Maastricht-Aken:

 • Geen bagagekosten of meter
 • Vaste prijzen overdag en 's avonds
 • Geen verborgen kosten of toeslagen
 • Gebrek aan taxameter in onze voertuigen

Taxi transfer en online shuttle.
Hoe werkt het?

Boek shuttle naar Maastricht Airport

01.

Online boeking

Vul de velden van het online reserveringsformulier in om van tevoren een taxi te reserveren. De luchthavenchauffeur volgt alle details om u in realtime te bereiken.

Taxikosten voor luchthaven Maastricht

02.

Ontvang tarieven

Ontvang een directe kostenraming tijdens het boekingsproces. Al onze prijzen voor zijn vast en concurrerend! Vaste en betaalbare taxitarieven om de prijs van de reis te kennen.

Taxichauffeur op vliegveld Maastricht

03.

Details & bevestiging

Na het boeken op onze website, ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw volgende transfer. De chauffeur zal voor tijd op je wachten.

Taxi boeken op de internationale luchthaven van Maastricht

Boek en verblijf tegen de beste prijzen

Luchthaventransfer Brussel Maastricht

Om de vaste kosten van het traject te kennen, boekt u gewoon online een transport of taxi voor Maastricht-Aken en u weet precies hoeveel het u gaat kosten. Met Prestige DRIVER, krijgt u altijd een vaste prijs, deze wordt tijdens het boekingsproces bekend gemaakt. Onze professionele chauffeurs bieden u een service van hoge kwaliteit die aan al uw behoeften en wensen zal voldoen.

De meeste passagiers geven de voorkeur aan een taxi boven het openbaar vervoer, dus de reis zal sneller en comfortabeler verlopen. Taxi's zijn beschikbaar buiten de terminals rond de luchthavens en kunnen ter plaatse worden besteld. Er zijn veel taxibedrijven in Maastricht en u moet de beste kiezen om veilig te reizen.

Passagiers kunnen van en naar deze luchthavens komen met de bus, trein, metro en taxi. Al deze luchthavens hebben toegang tot het openbaar personenvervoer en taxidiensten. Een groot aantal passagiers zal deze drukkere luchthavens passeren en de meesten zullen een taxi of shuttlebus kiezen omdat ze zich ongemakkelijk voelen bij het reizen met het openbaar vervoer.

Taxi naar Maastricht airport

De beste alternatieven voor taxameters in Brussel.

De kosten van een traditionele taxi met meter zijn stressvol voor iedereen als je onderweg bent, vooral als je vastzit in de file. Tegenwoordig is het gemakkelijk en beter om binnen enkele minuten online een privétaxi te boeken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Uw chauffeur wacht op u voor de terminal en helpt u ook met uw zware bagage wanneer we u ophalen van de luchthaven.

Bereken eenvoudig de prijs van uw taxi via ons online bestelformulier en bekijk vooraf de prijzen.

Shuttletransport naar Maastricht Airport [MST]

Ons online reserveringssysteem geeft u de vrijheid om te kiezen tussen economy, business, limousine of luxe minibus. Ons taxi- en transferbedrijf biedt op aanvraag ook kinderzitjes en rolstoeltoegang.

We houden de vluchten constant in de gaten om hun toestand te controleren voordat de chauffeur vertrekt. Hierdoor hoeven passagiers geen extra wachttijd te betalen.

We bieden vaak kortingen en deals voor online boekingen. Onze shuttles zijn de handigste manier voor groepen om comfortabel en stressvrij van en naar de luchthavens van Maastricht te reizen.

U wordt sterk aangeraden om een ​​goede luchthaventaxiservice te kiezen met professionele chauffeurs, voertuigen met airconditioning, enz.

Keuze uit voertuigen beschikbaar voor elk vervoer van deur tot deur

Boek uw taxi in een paar klikken vanaf de luchthaven van Brussel

€182

Goedkope taxi Brussels Airport

Eco Taxi op de luchthaven Maastricht-Aken

Economy taxitransfer van de luchthaven van Brussel naar de luchthaven Maastricht-Aken of vice versa

€284

Goedkope taxi Rotterdam Airport

Zakelijke taxi op Maastricht Airport

Comfort taxi transfer van de luchthaven Brussel Zaventem naar Maastricht-Aken of vice versa

€216

Goedkope shuttle naar Rotterdam

Shuttle naar Maastricht-Aken [MST]

Pendeldienst van de luchthaven Brussel-Nationaal naar de luchthaven van Maastricht of omgekeerd

Weet je dat

De geschiedenis van Maastricht-Aachen Airport

Maastricht-Aachen Airport (IATA-code: MST • ICAO-code: EHBK) is een Nederlandse luchthaven gelegen 8 kilometer ten noorden van Maastricht en 30 kilometer ten noordwesten van Aken in de gemeente Beek in de provincie Nederlands Limburg. De oude naam is Beek Airport (Vliegveld Beek).

De eerste projecten voor een regionale burgerluchthaven in het zuiden van de provincie Limburg dateren van 1919. In 1939 kreeg het project de goedkeuring van het provinciebestuur, maar de oorlog kwam tussenbeide. Op 27 januari 1945 vroeg het Amerikaanse bevrijdersleger toestemming om een ​​tijdelijke militaire vliegbasis in Beek te stichten, genaamd Yankee 44. Op 1 maart 200 was een 22 meter lange landingsbaan, gemaakt van metalen platen, operationeel.

De Yankee 44 werd onofficieel in mei 1945 overgedragen aan de Nederlandse militairen, die voor het onderhoud zorgden maar er geen gebruik van maakten. De gemeente Beek vroeg toestemming om er een burgerluchthaven van te maken, die werd verleend op 1 augustus 1945: het vliegveld van Beek was geboren.

In 1949 werd de plaatwerkbaan vervangen door twee harde banen van respectievelijk 1 meter en 200 meter. Desondanks wordt deze burgerluchthaven zeer weinig gebruikt en is de toekomst onzeker. De burgerluchthaven werd gered door in 1 gebruiksrechten te verlenen aan de Nederlandse Luchtmacht en de Nederlandse meteorologische dienst. De hoofdbaan is verlengd tot 000 meter.

In 1956 werd SA Luchthaven Limburg opgericht, die de ontwikkeling van de burgerluchthaven op zich nam. Een decennium later won Beek Airport aan belang en begonnen de eerste regionale luchtvaartmaatschappijen in 1966 met hun reguliere vluchten Beek - Eindhoven - Schiphol. Sindsdien is de luchthaven alleen maar gegroeid.

In de jaren tachtig werd de naam Maastricht Airport geïntroduceerd. Vanaf 1980 werd de Industrie- und Handelskammer Aachen een belangrijke partner van de SA en werd de naam later gewijzigd in Maastricht-Aachen Airport.

Op Maastricht Aachen Airport zijn verschillende pilootscholen, vlieginstructeurs en onderhoudsmonteurs gevestigd. Sinds 4 juni 2009 is de luchthaven de parkeerplaats voor het ambulancevliegtuig Airbulance dat de Benelux-landen en Duitsland bedient.

bron: Luchthaven Maastricht-Aachen

Routebeschrijving om uw reis naar Maastricht-Aix-La-Chapelle voor te bereiden

Afleveradres bestemming Maastricht Aachen Airport:

 • Naam: Maastricht Aachen Airport,
 • Adres: Vliegveldweg 90,
 • Postcode: 6199 AD,
 • Stad: Maastricht,
 • Land: Nederland,
 • Afstand: 120 km
 • Breedtegraad: 50.915482,
 • Lengtegraad: 5.769099
 

Bereken de route met Rome2Rio

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen...

Veelgestelde Vragen prestige driver

Het enige wat we vragen is het afleveradres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw transport of taxi. Naast het aantal te vervoeren personen een e-mail en een telefoonnummer waar we passagiers kunnen bereiken.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, ontvangt u uiteraard direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging per sms via de Whatsapp-applicatie.

U heeft twee mogelijkheden om uw reservering te betalen:

 1. Online betalen tijdens het reserveringsproces via ons reserveringsformulier. Betaal veilig met een Stripe-creditcard: Visa, MasterCard, Bancontact, PayPal en anderen.
 2. U heeft ook de mogelijkheid om de chauffeur aan het einde van de rit contant te betalen.

Om kwaliteitsredenen biedt een sedan plaats aan maximaal 3 tot 4 passagiers. Voor groepen en gezinnen tot 8 personen in een minibus van het type Multi-van.

Bereken taxikosten in slechts een paar klikken via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, zelfs voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, zonder onaangename verrassingen ervoor en erna.

Heel erg bedankt voor je gewaardeerde reacties!

Beoordelingen achtergelaten door onze trouwe passagiers

Lange maar perfecte transfer van de luchthaven van Brussel naar Maastricht-Aken. De taxichauffeur was punctueel, sociaal en vriendelijk. Aanbevelen.

kurk klantrecensie

Ik had een last minute transport nodig van Brussel naar Maastricht. Ze reageerden snel, net als het transport. Schitterende auto, zeer comfortabel! De website is echt een leuke touch. Zeer hightech en handig voor klanten.

kurk klantrecensie

Wij vragen een transfer aan van Maastricht-Aachen Airport naar Charleroi Airport, de chauffeur was vooraf al aanwezig. We waardeerden de stiptheid enorm. De chauffeur was behulpzaam en vriendelijk.

kurk klantrecensie