Shuttle & Taxi in Mechelen van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Mechelen

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Mechelen naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Mechelen. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Mechelen zodat ze veilig kunnen aankomen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer naar Mechelen Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Mechelen voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag met taxi en shuttle naar de stad Mechelen om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Mechelen: Sint-Romboutskathedraal in Mechelen, Dierentuin Planckendael, Technopolis, Dijle, Fort van Breendonk, Provinciaal domein De Schorre, La Zenne, Kazerne Dossin - Gedenkteken, Hof van Busleyden en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Mechelen shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Mechelen van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Mechelen en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Mechelen wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Mechelen. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Mechelen

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reservering voor Mechelen

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Mechelen

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Mechelen

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Mechelen

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor opleiding naar de taxistandplaatsen in Mechelen komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Mechelen?

Een gezellig en levendig stadje, halverwege Brussel en Antwerpen. De bekendste Mechelse inwoner is ongetwijfeld Margaretha van Oostenrijk, wiens standbeeld centraal op de Grote Markt staat. Aan het begin van de XNUMXe eeuw schreef de jonge weduwe van Philibert le Beau, hertog van Savoye, de meest glorieuze bladzijden uit de geschiedenis van de stad door daar het bestuur van de Bourgondische Nederlanden te installeren. Het was toen een kwestie van zorgen voor de noodzakelijke tussenstop tijdens de minderheid van zijn neef Karel, de toekomstige en illustere keizer Karel V.

Marguerite, een zeer gecultiveerde vrouw, trok kunstenaars en de grootste geesten van die tijd naar Mechelen. Ze liet ook een paleis bouwen in laatgotische stijl, waar al renaissance-elementen uit Italië opduiken. Het was hier dat ook de Grote Raad zat, een gerechtelijke instelling in de vorm van een Hooggerechtshof dat recht sprak over de 17 provincies. Het werd achtereenvolgens de residentie van de aartsbisschop en zetel van de Grote Raad.

Sinds het einde van de XNUMXe eeuw doet het gebouw dienst als gerechtsgebouw. De renaissancetuinen kunnen ook worden bezocht.

Maar het meest karakteristieke monument van Mechelen is de beroemde Sint-Rombautskathedraal en vooral de toren die de stad domineert en waakt over meer dan 300 beschermde monumenten, waaronder 8 historische kerken in het centrum. De toren staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO als belfort. Het meet bijna 98 meter in plaats van de oorspronkelijk geplande 167 meter en dat had het de hoogste in de christelijke wereld moeten maken. Maar Willem van Oranje ging erheen en nam de stenen in beslag om het fort van Willemstad te bouwen. Hoe dan ook, de beklimming van de onvoltooide toren, met als doel om van daaruit een prachtig panorama te ontdekken, is een zwaar bevochten onderneming met in totaal 514 treden, verdeeld over zes niveaus. Dit maakt het vooral mogelijk om tijdens de tweede stop de grootste van de drones van de beiaard uit 1480 te bewonderen, dat wil zeggen de genoemde Salvador die het respectabele gewicht van bijna 9 ton laat zien. Een hoger niveau, de nieuwe beiaard (49 klokken voor een totaal van 40 ton) dient ook als ondersteuning voor de praktische oefeningen van de zeer serieuze Koninklijke Beiaardschool die een studie biedt van zes tot negen jaar.

bron: Stad Mechelen

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Mechelen - Vlaams-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 2800, 2801
 • Stad: Mechelen
 • Land: België
 • Afstand: 21 km
 • Breedtegraad: 51.0281381
 • Lengtegraad: 4.4803453

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Mechelen van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

37 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Mechelen

Ecotaxivervoer van Mechelen naar de luchthaven naar Brussel of omgekeerd

47 €

Goedkope taxi Mechelen

Taxi zakelijk vervoer in Mechelen

Zakelijk taxivervoer van Mechelen naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

50 €

Goedkope pendeldienst naar Mechelen

Shuttle transfer naar Mechelen

Shuttlevervoer van Mechelen naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Kortrijk

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Mechelen naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Mechelen naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Mechelen, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven