Shuttle & Taxi Mont-Saint-Guibert van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi's in Mont-Saint-Guibert

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Mont-Saint-Guibert naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Mont-Saint-Guibert. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Mont-Saint-Guibert om in alle rust op de luchthaven of op de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Mont-Saint-Guibert Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle- en taxiservice in Mont-Saint-Guibert voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Mont-Saint-Guibert om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Mont-Saint-Guibert: Hergé Museum, Wood of Dreams, Museum L, Water- en fonteinmuseum, geografisch centrum van België en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Pendelbus van Mont-Saint-Guibert

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Mont-Saint-Guibert van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd, waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Mont-Saint-Guibert en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Mont-Saint-Guibert zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Mont-Saint-Guibert. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Mont-Saint-Guibert

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek een shuttle naar Mont-Saint-Guibert

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxitarieven voor Mont-Saint-Guibert

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur op Mont-Saint-Guibert

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Mont-Saint-Guibert

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze naar de taxistandplaatsen komen
Mont-Saint-Guibert voor training.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Mont-Saint-Guibert?

Sinds 1 januari 1977 verenigt Mont-Saint-Guibert de voormalige gemeenten Corbais, Hévillers en Mont-Saint-Guibert en vormt het een grondgebied van 1.864 hectare.

Het was aan het begin van de 1116e eeuw dat Mont-Saint-Guibert uit de mist van de geschiedenis tevoorschijn kwam. Een oorkonde van de hertog van Brabant Godefroid I, gedateerd XNUMX, geeft aan dat dit "onbebouwde voorgebergte" zich goed zou lenen voor de bouw van een fort. Geconfronteerd met deze dreiging, vervoerde de abt van Gembloux naar deze plaatsen het reliekschrijn van Saint-Guibert, stichter en patroonheilige van de abdij van Gembloux. Er werd daar een kerk gebouwd die aan deze heilige was gewijd en het dorp kreeg de naam Mont-Saint-Guibert. De hertog Godefroid schonk hem de wet en de gewoonte van Gembloux.

Ondanks al haar troeven, kende deze stad, waaraan Conrad III de oprichting van een kermis had verleend en waarvan de hertogen van Brabant een hoofdkwartier hadden gemaakt dat zich uitstrekte van Waver tot Gembloux en van Noirhat tot Tourinnes-Saint-Lambert, 'relatieve welvaart. Het dorp werd gehinderd door oorlogen, geplunderd en herhaaldelijk platgebrand, met name in 1185 door de soldaten van de graven van Namen en Henegouwen, in 1332 door de vorsten verenigd tegen de hertog van Brabant Jan III en in 1489, tijdens de oorlog. tussen Maximiliaan van Oostenrijk en de Brabançons.

bron: Stad Mont-Saint-Guibert

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal van Brussels Zaventem Airport [BRU]

 • Stad van
  Mont-Saint-Guibert
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 1435
 • Stad:
  Mont-Saint-Guibert
 • Land: België
 • Afstand: 40 km
 • Breedtegraad: 50.636563
 • Lengtegraad: 4.612702

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Mont-Saint-Guibert van / naar de luchthaven van Zaventem [BRU]

50 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Mont-Saint-Guibert

Ecotaxivervoer van Mont-Saint-Guibert naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

62 €

Goedkope taxi Mont-Saint-Guibert

Zakelijk taxivervoer in Mont-Saint-Guibert

Zakelijk taxivervoer van Mont-Saint-Guibert naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

58 €

Goedkope pendeldienst naar Mont-Saint-Guibert

Pendeldienst naar Mont-Saint-Guibert

Pendelvervoer van Mont-Saint-Guibert naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Mont-Saint-Guibert

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Mont-Saint-Guibert naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++
Topservice van Mont-Saint-Guibert naar de luchthaven van Zaventem. Punctuele chauffeur en schoon voertuig. Om zonder aarzeling aan te bevelen.
We vragen een transfer van de luchthaven van Brussel naar Mont-Saint-Guibert, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.
Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven