Shuttle & Taxi in Namen van / naar de luchthaven van Zaventem

Taxi in Namen

Prestige DRIVER, biedt u de beste taxi luchthaven transfer opties in Namen naar Brussel Zaventem luchthaven (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Namen. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Namen om in alle rust op de luchthaven of de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer naar Namen

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle- en taxiservice in Namen voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Namen om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Namen: Citadel van Namen, De tuinen van Annevoie, Provinciaal Museum van Félicien Rops, Reine Fabiola Namur Aantrekkelijk park, Kathedraal Saint-Aubain van Namen, Grand Casino van Namen, Chateau de la Poste, Bocq, Spy Cave en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Namen pendeldiensten

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Namen van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd, waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Namen en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Namen zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Namen. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Namen

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek een shuttle naar Waver

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxi tarieven voor Waver

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Waver

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Namen

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. We sturen deze informatie elke dag naar de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Namen komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Namen?

De regio van Namen is van oudsher bevolkt. Neanderthalers woonden daar minstens 100.000 jaar geleden, zoals blijkt uit de skeletten die in verschillende grotten in het gebied (Spy, Sclayn) zijn gevonden.

De eerste Homo sapiens (Cro-Magnon) vestigden zich ook in de vele grotten in de regio. In de grotten van Goyet, een paar kilometer ten zuidoosten van Namen (in de stad Gesves), zijn hondenresten gevonden die 31.700 jaar oud zijn. Dit is het oudste gemelde geval van domesticatie van honden ter wereld. Er is geen bewijs van domesticatie van honden in andere delen van de wereld tot ongeveer 15.000 v.Chr.
Oudheid

Tijdens de ijzertijd was Namen de locatie van het Oppidum Atuatucorum (of Aduaticorum), de oudste pre-Romeinse vesting in de Benelux. Het was waarschijnlijk de hoofdstad van de Aduatuques-stam, wiens directe buren de Condrusi waren (in het zuiden, die zijn naam gaf aan het heuvelachtige gebied van Condroz), de Nerviens (in het noorden, in Brabant) en de Eburonen ( in het oosten, in de huidige provincies Luik en Limburg)

De Slag bij Sabis vond plaats in 57 vGT (Sabis is de Latijnse naam voor Samber), waarbij acht Romeinse legioenen (45.000 man) werden verzet tegen een confederatie van 15 Belgische stammen onder het bevel van Galba, de koning van de Suessions. De strijd culmineerde in de belegering van Oppidum Atuatucorum (zie kaart). Julius Caesar beschreef de plaats als groot genoeg om 57.000 mensen te huisvesten, hoewel het totale aantal Belgische krijgers tussen de 15.000 en 25.000 moet zijn geweest. De zware strijd eindigde in een Romeinse overwinning, en de Belgische stammen gaven zich over, met uitzondering van de Eburonen (en enkele Nervianen), die weerstand boden tot 54 vGT, voordat ze werden weggevaagd door Julius Caesar.

Na de Romeinse verovering van Belgisch Gallië verving een castrum (Romeins fort) het Gallische oppidum, maar de implantatie bleef beperkt tot de bodem van de heuvel, zoals blijkt uit de Gallo-Romeinse voorwerpen die in de oude stad van Namen zijn gevonden.

bron: Stad Namen

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)
 • Stad Namen - Vlaams-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 5000
 • Stad: Namur
 • Land: België
 • Afstand: 65 km
 • Breedtegraad: 50.4665284
 • Lengtegraad: 4.8661892
Meet afstand met Rome2Rio
Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxi tarieven in Namen van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

86 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Namen

Ecotaxivervoer van Namen naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

105 €

Goedkope taxi in Namen

Zakelijk taxivervoer in Namen

Zakelijk taxivervoer van Namen naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

100 €

Goedkope pendeldienst naar Namen

Pendeldienst naar Namen

Pendelvervoer van Namen naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Namen

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Namen naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Namen naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van de luchthaven van Brussel naar Namen, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven