Shuttle & Taxi in Oostende van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Oostende

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Oostende naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Oostende. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn vertrouwd met de kortste en minst drukke routes rond Oostende om veilig op de luchthaven of locatie van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer naar Oostende

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Oostende voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Oostende om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Oostende: Fort Napoleon, Mu Zee, Provinciaal domein Raversyde, Kerk van Sint Peter en Paul in Oostende, James Ensor House, Leopoldpark, Mercator, Atlantikwall Museum en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Oostende-shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Oostende van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Oostende en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Oostende zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Oostende. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthaventransfer Brussel Oostende

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reservering voor Oostende

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxitarieven voor Oostende

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Oostende

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Oostende

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor opleiding naar de taxistandplaatsen in Oostende komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Oostende?

In 814 schonk Gobrecht van Steenland naar verluidt bezittingen in Oostende aan het Sint-Bertinklooster in Saint-Omer.
In 1265 verhief Marguerite van Constantinopel, gravin van Vlaanderen, het dorp tot de rang van stad. De ligging was toen ten noorden van de Van Iseghemlaan tussen het Monument aux Marins en het Casino. Aan het einde van de XNUMXe eeuw werd het zo bedreigd door de zee dat het, beschut door een dijk, naar het zuiden moest worden verplaatst.
In 1447 werd onder Philippe le Bon een haven gebouwd. De haringvisserij was toen de belangrijkste activiteit van de stad. Oostende had niet alleen last van de zee: in 1489 werd het geplunderd door de troepen van Maximiliaan I van Oostenrijk.
Tijdens de Tachtigjarige Oorlog was de stad een protestants bolwerk. Om de stad aan de oostflank te beschermen, moet het Gueux-vlak een deel van de duinen vormen. De zee stormde de bres in en groef een kanaal aan de oorsprong van de huidige toegang tot de haven.

De belegering van Oostende (1601-1604) door de Spanjaarden onder leiding van Ambrogio Spinola was de ergste beproeving die de stad heeft gekend: de Geuzen worden gedwongen de stad volledig te verwoesten. Herbouwd, leeft het op de oorlog van het ras. Tijdens de Spaanse Successieoorlog werd de stad opnieuw belegerd, dit keer door een Engels-Nederlands leger onder bevel van de hertog van Marlborough. De stad gaf zich op 6 juli 1706 over.

In 1722 werd onder Oostenrijks regime de Compagnie d'Ostende opgericht, die het handelsmonopolie in Oost- en West-Indië verkreeg. Deze specialiseerde zich in het importeren van kruiden en zeldzame voedingsmiddelen uit het Verre Oosten. De operatie was een succes, maar onder druk van Engeland en de Verenigde Provinciën die vreesden dat Oostenrijk een maritieme macht zou worden, schortte keizer Karel VI de toekenning van de compagnie op in 1727 en schafte ze deze vervolgens af in 1729. 1771. Toch ontwikkelt Oostende zich rond zijn haven: in 1776 werd een vuurtoren gebouwd, gevolgd door een eerste commercieel bekken in XNUMX.

bron: Stad Oostende

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)
 • Stad Oostende - Vlaams-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 8400
 • Stad: Oostende
 • Land: België
 • Afstand: 120 km
 • Breedtegraad: 51.2258565
 • Lengtegraad: 2.919496
Meet afstand met Rome2Rio
Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Oostende van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

157 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Oostende

Vervoer per ecotaxi van Oostende naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

190 €

Goedkope Taxi Oostende

Zakelijk taxivervoer in Oostende

Zakelijk taxivervoer van Oostende naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

180 €

Goedkope pendeldienst naar Oostende

Shuttle transfer naar Oostende

Pendelvervoer van Oostende naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Oostende

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Oostende naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Oostende naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Oostende, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven