premium taxi leuven la neuve
Goedkope shuttle Louvain-La-Neuve


Boek een shuttle- of taxichauffeur voor een Ottignies LLN-transfer van / naar de luchthaven van Brussel of Charleroi.

taxi betalingen online
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!

Transport tegen vaste tarieven naar alle luchthavens ...

Taxi in Ottignies Louvain-La-Neuve van / naar de luchthaven van Brussel

Als u op zoek bent naar een shuttle of een taxi in Ottignies Louvain-La-Neuve voor een transfer naar de luchthaven Brussel Zaventem of de luchthaven van Charleroi, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor al uw luchthavenvervoer van of naar LLN, kunt u ons altijd bellen of vooraf online een taxi reserveren vanaf of naar elke luchthaven in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk enz.

Bereken vooraf de ritprijs en bestel veilig online een taxi! Boek nu uw toekomstige taxichauffeur om u naar elke gewenste bestemming te brengen rond Ottignies-Louvain-La-Neuve.

We verwijzen u naar iedereen steden rond Ottignies en naar alle gemeenten van Louvain-La-Neuve vanuit de luchthaven Charleroi (CRL) of Brussel-Nationaal (BRU). Overdracht : terminals, parkings, treinstation, halte openbaar vervoer, zakenreis, belangrijke gebeurtenis, in het stadscentrum, bij het hotel en naar elke andere naburige luchthaven ...

Boek een shuttle in Brussel

Geniet van een betrouwbare en comfortabele taxiservice met Prestige DRIVER.

Voordelen van onze taxi's in Ottignies van / naar de luchthavens

Wil je een leuke tijd hebben? Prestige DRIVER stelt u tot uw beschikking kwaliteit shuttle chauffeurs die je zal leiden aan boord van een premium voertuig en zorgt voor een gedrag van professionaliteit en nauwkeurigheid. Beschikbaarheid, stiptheid en discretie maken voor alles deel uit van onze waarden shuttle vervoer van / naar Luchthaven Brussel-Nationaal (BRU) en ook de luchthaven Brussel-SUD Charleroi (CRL).

Taxi ottignies lln charleroi luchthaven

Gids voor Ottignies-Louvain-La-Neuve en omgeving

Shuttledienst in Louvain-La-Neuve naar de luchthaven van Zaventem

Start uw verblijf aangenaam en comfortabel met Prestige DRIVER. Wij vervoeren elke dag meerdere passagiers in taxi's vanuit de stad Ottignies Louvain-La-Neuve naar alle luchthavens of toeristische tourlocaties in heel België.

Onze ervaren chauffeurs nemen je door shuttles of taxi's vanaf de luchthaven van Brussel ou van Charleroi naar elke toeristische plaats rond Ottignies LLN: Hergé Museum, Walibi België, Aqualibi, Wood of Dreams, L Museum, Avonturenpark, Loup-Garou, Zoniënwoud, pers en andere activiteiten ter plaatse te ontdekken ...

Transferservices voor mensen overal in België vanuit het hart van Europa naar: Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, enz. Met Prestige DRIVER verblijft u altijd comfortabel en tegen een vaste prijs naar alle bestemmingen.

Bereken eenvoudig uw taxikosten met onze online bestelmodule en ontdek de prijzen van tevoren voor jezelf!

shuttle naar ottignies louvain la neuve

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur personenvervoer:

 • Geen bagage of meterkosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen meter of taxameter in onze voertuigen.
 • Vaste prijs naar de luchthaven van Charleroi
 • Vaste prijs naar de luchthaven Brussel Zaventem

Taxi transfer en online shuttle. Hoe het werkt ?

Boek een taxi in Ottignies

01.

Taxi reserveren

U kunt een pendeldienst naar de luchthaven, een taxi voor uzelf of voor iemand anders boeken. Transport van en naar elke locatie in België, Nederland, Duitsland etc.

Taxi transfer tarieven vanaf Louvain-La-Neuve

02.

Prijzen en bevestiging

Zodra je online of telefonisch boekt, sturen we je een bevestigingsmail voor de gekozen race. Ophalen door een van onze chauffeurs op de geplande datum en tijd.

Privé taxichauffeur Louvain-la-Neuve

03.

Kwaliteit van onze dienstverlening

Ontspan en laat uw chauffeur de rest doen. Onze chauffeurs kennen de wegen perfect om u vanuit Ottignies veilig overal in België te brengen.

Reis comfortabel voor de beste prijs

Taxi reserveren van / naar Ottignies-Louvain-La-Neuve

Luchthaventransfer van deur tot deur

Boek uw taxi in Louvain-La-Neuve met gemak en u zult het weten precies de prijs van de rit vooraf. Met Prestige DRIVER, jij krijg een vaste prijs bekend tijdens de boekingsfase.

Al onze professionele en ervaren chauffeurs biedt u een service die is aangepast aan uw behoeften en wensen. Dankzij de real-time weergave van landingsvluchten in de terminals.

Prestige DRIVER-chauffeurs sturen u een bericht via WhatsApp wanneer de landing is ingezet. U heeft direct contact met uw chauffeur dag en nacht bereikbaar via de WhatsApp applicatie.

Kies het alternatief voor traditionele taxi's op LLN

Prestige driver garandeert u vaste prijzen vanaf het moment van ophalen tot aan uw aankomst. Om de taxameter-tellers en de stress in verband met het verkeer te vergeten. Wij verzorgen uw gehele reservering tegen een zeer schappelijke prijs en zonder onaangename verrassingen!

Onze chauffeurs zijn verspreid over het hele land BE en in Europa. De chauffeur komt aan uw deur naar de gewenste bestemming. Raadpleeg onze prijzen online.

Vaste taxiprijzen naar de luchthaven van Charleroi

Als u een shuttle of taxi nodig heeft in Louvain-La-Neuve. U kunt heel gemakkelijk boeken via ons online formulier en zonder gedoe! Voer gewoon het vertrekadres, de gewenste datum en het aantal passagiers in om de prijs van de te dekken reis te berekenen.

Wij brengen u van en naar Brussels Airport voor een vast en zeer scherp tarief!

We houden onze concurrenten altijd in de gaten om u de beste tarieven in de huidige markt te bieden.

Transfer van deur tot deur van Ottignies naar alle luchthavens

Taxitarieven van Louvain-La-Neuve naar de luchthaven BXL Zaventem

45 €

Goedkope taxi Louvain-La-Neuve

Economy taxi van / naar Ottignies LLN (BRU)

Ottignies LLN economy taxi transfer van / naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU)

56 €

premium taxi leuven la neuve

Zakelijke taxi in Ottignies-Louvain-La-Neuve (BRU)

Zakelijke taxitransfer van Louvain-La-Neuve van / naar de luchthaven Brussel-Nationaal

70 €

Goedkope shuttle Louvain-La-Neuve

Pendeldienst naar Louvain-La-Neuve (BRU)

Pendeldienst Ottignies-Louvain-La-Neuve van / naar de luchthaven van Brussel Zaventem

Taxitarieven van Louvain-La-Neuve naar de luchthaven van Charleroi ZUID

70 €

Goedkope taxi Louvain-La-Neuve

Voordelige taxi van / naar de luchthaven van Charleroi (CRL)

Ottignies LLN economy taxi transfer van / naar Charleroi Brussels Airport

85 €

premium taxi leuven la neuve

Zakelijke taxi van / naar luchthaven Charleroi SUD (CRL)

Zakelijke taxitransfer van Louvain-La-Neuve van / naar de luchthaven van Charleroi SUD

90 €

Goedkope shuttle Louvain-La-Neuve

VAN shuttle van / naar Charleroi Brussel-ZUID luchthaven (CRL)

Pendeldienst Ottignies-Louvain-La-Neuve van / naar de luchthaven van Charleroi

Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille
Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc

Onze gekwalificeerde chauffeurs staan ​​24/7 voor u klaar in België

Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. We geven deze informatie elke dag door aan de chauffeurs die voor een opleiding naar de taxistandplaatsen in Ottignies-Louvain-La-Neuve komen.

Wees ontspannen, u kunt altijd uitstekende service verwachten van onze gediplomeerde chauffeurs, evenals een veilige en vlotte rit met alle shuttles en taxi's die we bezitten. Na aankomst op uw bestemming krijgt u de gelegenheid om uw chauffeur te beoordelen. We gaan er natuurlijk van uit dat de reis soepel verloopt.

In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de cursus. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, kunt u een klacht indienen bij onze Contact formulier.

Een stukje geschiedenis over de LLN-regio ...

Het verhaal over de stad Ottignies LLN

Louvain-la-Neuve (in het Waalse Noû Lovin, in het Duitse Neu-Löwen3) is een deel van de Belgische gemeente Ottignies-Louvain-la-Neuve, gelegen in het Waals Gewest in de provincie Waals-Brabant, nabij Waver.

Deze nieuwe stad werd gebouwd in het begin van de jaren 1970 naar aanleiding van de Leuvense affaire en de splitsing van de Katholieke Universiteit Leuven tussen het Nederlandstalige deel dat in Leuven bleef (Leuven in het Nederlands) en het Franstalige deel dat in Leuven bleef. verliet het Vlaamse Gewest om zich enkele tientallen kilometers zuidelijker te vestigen, in het Waalse Gewest. Het wordt Louvain-la-Neuve. De stad is dan ook de belangrijkste zetel van de Katholieke Universiteit Leuven (UCLouvain), die vandaag gescheiden is van de Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven).

In de oudere segmenten van de Franstalige Belgische bevolking die de tweetalige universiteit kennen, is het niet ongebruikelijk om te horen dat "Louvain-l'Ancienne" - zelfs "Louvain-la-Veuve4" - de Vlaamse stad aanduidt. , in tegenstelling tot Louvain-la-Neuve. De huidige Franstalige studentenpopulatie van haar kant neigt meer en meer naar Louvain-la-Neuve "Louvain" of zelfs "Louve" te noemen en, om verwarring te vermijden, het Vlaamse Leuven "Leuven" (of, wanneer het moet absoluut duidelijk zijn, “Leuven-Leuven”). In schriftelijke communicatie en in transport wordt Louvain-la-Neuve vaak teruggebracht tot de initialen "LLN".

Naast het universiteitsgedeelte en de folklore die daarbij hoort, staat Louvain-la-Neuve ook bekend om zijn wetenschapspark en zijn vele bedrijven op het gebied van geavanceerde technieken.

Met 10 inwoners op 710 januari 1 is Louvain-la-Neuve de meest bevolkte van de vier delen van de stad, vóór Ottignies.

bron: Stad Ottignies Louvain-La-Neuve

Reisplan om uw reis naar de luchthaven van Brussel en anderen voor te bereiden ...

Afleveradres van de terminal van de luchthaven Brussel Zaventem - (BRU)

 • Stad Ottignies-Louvain-La-Neuve
 • Luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 1340
 • Stad: Ottignies
 • Land: België
 • Afstand: 35 km
 • Breedtegraad: 50.666357
 • Lengtegraad: 4.56905

Meet afstand met Rome2Rio

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen...

FAQ prestige stuurprogramma
Om kwaliteitsredenen kunnen maximaal 3 tot 4 passagiers in een personenwagen van het sedan-type reizen. Voor groepen en gezinnen, maximaal 8 personen in een busje van het type Multivan.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een sms-bevestiging via de Whatsapp-applicatie.

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste fase veilig met Stripe-kredietkaart: Visa, MasterCard, Bancontact, enz.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.
We vragen eenvoudigweg om het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw shuttle of taxi in te voeren. Evenals het aantal te vervoeren personen, het e-mailadres en het telefoonnummer waarop we passagiers kunnen bereiken.

Bereken met een paar klikken uw taxikosten via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis zal kosten voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, geen onaangename verrassingen voor of na!

Boek taxi in LLN

Onze meest populaire races en routes in België

Taxitransfers naar andere steden in BE

Heel erg bedankt voor uw gewaardeerde opmerkingen!

Perfecte en snelle transfer van de luchthaven van Charleroi naar Ottignies. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++
charleroi beoordelingen van klanten

Vincent B.

Top service
Punctuele chauffeur en schoon voertuig. Transfer van Louvain-La-Neuve naar Brussel. Om zonder aarzeling aan te bevelen.

charleroi beoordelingen van klanten

Sarah E.

We vragen een transfer van de luchthaven van Brussel naar Ottignies-Louvain-La-Neuve, de chauffeur was vooraf al aanwezig, ik waardeer de punctualiteit. Behulpzame en zeer vriendelijke chauffeur.
charleroi beoordelingen van klanten

Tegen Jean-Batiste A.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven