Goedkope taxi Paris Le Bourget Airport
Goedkope pendeldienst naar Parijs Le Bourget


Reservering van een taxi of shuttlechauffeur voor een luchthaventransfer van / naar Parijs-Bourget (LBG).

Boek een taxi in Luik
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
Taxi op de luchthaven van Brussel

Taxi voor Parijs-Le-Bourget [LBG] van / naar de luchthaven van Brussel

Prestige DRIVER, transportdienst van taxi bij Parijs-Le Bourget, Frankrijk. We bedienen de hele provincie Parijs, rond en naar alle bestemmingen vanuit Brussel in België. Al onze deur-tot-deurdiensten zijn betrouwbaar en veilig om uw verblijf op alle luchthavens in Europa comfortabel te maken.

Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten volledig tevreden te stellen. Taxidiensten garanderen comfort en vrije tijd. Klanten kunnen gebruik maken van onze eenvoudige en uitgebreide online taxireserveringsservice. Evenals ons callcenter dat 24/24 en op feestdagen geopend is. We bieden ook een scala aan diensten aan al onze gebruikers naast realtime tracking en berichtenuitwisseling.

Vervoer kan worden georganiseerd in de hele stad Bourget of in de gemeenten rond Parijs. Transfers naar: treinstation Bourget, parking, halte openbaar vervoer, zakenreizen, belangrijke evenementen, treinstations, stadscentra, hotels en alle andere luchthavens in de buurt.

Luchthavenvervoer Parijs Le Bourget Brussel

Comfortabele en betrouwbare service met Prestige DRIVER.

De voordelen van onze taxi's voor Parijs-Le-Bourget

Onze luchthaventransferservice biedt u een snelle en betrouwbare oplossing om op tijd en comfortabel op uw bestemming te komen. Het kan u helpen om uw reis goed te beginnen en de stress van het wachten op de luchthaven te verminderen, vooral als u in een beperkte tijd naar onbekende gebieden wilt gaan. Hier zijn enkele positieve aspecten van het gebruik van luchtvervoersdiensten:

Boek een taxi in Parijs Le Bourget

Shuttle- en taxivervoer van / naar de stad Bourget - Frankrijk

Een korte gids voor Bourget ...

Prestige DRIVER, vervoert dagelijks meerdere passagiers in taxi's van de luchthaven Parijs-Le Bourget naar alle plaatsen van uw keuze voor elke gids.

Om comfortabel en aangenaam te verblijven in de stad Bourget. Onze ervaren chauffeurs begeleiden u per shuttle van de luchthaven Parijs-LBG naar elke toeristische plaats : Lucht- en ruimtemuseum, Georges-Valbon Departementaal Park, Departementaal park van Sausset, Ladoucette Park, Frédéric Lemaître Park, Patte d'oie park, Butte Pinson en vele andere activiteiten om ter plaatse te ontdekken.

Ons transportbedrijf omvat vanuit België (Midden-Europa) alle naburige bestemmingen naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Bij ons taxibedrijf verblijft u altijd comfortabel bij een betaalbare en vaste prijs naar een gekozen bestemming. Reis in alle veiligheid dankzij onze professionele chauffeurs.

Pendeldienst naar de luchthaven van Parijs Le Bourget

Ontdek de vele voordelen door een privéchauffeur te kiezen voor elke deur-tot-deur-transfer naar Parijs-Le Bourget:

 • Geen bagagekosten of meter
 • Vaste prijzen overdag en 's avonds
 • Geen verborgen kosten of toeslagen
 • Gebrek aan taxameter in onze voertuigen

Taxi transfer en online shuttle.
Hoe werkt het?

Boek een shuttle naar Paris Le Bourget

01.

Online boeking

Vul de velden van het online reserveringsformulier in om van tevoren een taxi te reserveren. De luchthavenchauffeur volgt alle details om u in realtime te bereiken.

Taxi tarieven voor Paris Le Bourget

02.

Ontvang tarieven

Ontvang een directe kostenraming tijdens het boekingsproces. Al onze prijzen voor zijn vast en concurrerend! Vaste en betaalbare taxitarieven om de prijs van de reis te kennen.

Taxichauffeur in Parijs Le Bourget

03.

Details & bevestiging

Na het boeken op onze website, ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw volgende transfer. De chauffeur zal voor tijd op je wachten.

Taxi reserveren op de internationale luchthaven Parijs-Le Bourget

Boek en verblijf tegen de beste prijzen

Luchthaventransfer Brussel Parijs Le Bourget

Om de vaste kosten van de reisroute te kennen, hoeft u alleen maar online een transport of een taxi voor Parijs-La Bourget te boeken en u weet precies hoeveel het u gaat kosten. Met Prestige DRIVER, krijgt u altijd een vaste prijs, deze wordt tijdens het boekingsproces bekend gemaakt. Onze professionele chauffeurs bieden u een service van hoge kwaliteit die aan al uw behoeften en wensen zal voldoen.

De meeste passagiers geven de voorkeur aan een taxi boven het openbaar vervoer, dus de reis zal sneller en comfortabeler verlopen. Taxi's zijn beschikbaar buiten de terminals rond de luchthavens en kunnen ter plaatse worden besteld. Er zijn veel taxibedrijven in Parijs-Le-Bourget en u moet de beste kiezen om veilig te reizen.

Passagiers kunnen van en naar deze luchthavens komen met de bus, trein, metro en taxi. Al deze luchthavens hebben toegang tot het openbaar personenvervoer en taxidiensten. Een groot aantal passagiers zal deze drukkere luchthavens passeren en de meesten zullen een taxi of shuttlebus kiezen omdat ze zich ongemakkelijk voelen bij het reizen met het openbaar vervoer.

Taxi naar de luchthaven Parijs-Le Bourget

De beste alternatieven voor taxameters in Brussel.

De kosten van een traditionele taxi met meter zijn stressvol voor iedereen als je onderweg bent, vooral als je vastzit in de file. Tegenwoordig is het gemakkelijk en beter om binnen enkele minuten online een privétaxi te boeken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Uw chauffeur wacht op u voor de terminal en helpt u ook met uw zware bagage wanneer we u ophalen van de luchthaven.

Bereken eenvoudig de prijs van uw taxi via ons online bestelformulier en bekijk vooraf de prijzen.

Shuttletransport naar de luchthaven Bourget Parijs [LBG]

Ons online reserveringssysteem geeft u de vrijheid om te kiezen tussen economy, business, limousine of luxe minibus. Ons taxi- en transferbedrijf biedt op aanvraag ook kinderzitjes en rolstoeltoegang.

We houden de vluchten constant in de gaten om hun toestand te controleren voordat de chauffeur vertrekt. Hierdoor hoeven passagiers geen extra wachttijd te betalen. We bieden vaak kortingen en deals voor online boekingen.

Onze shuttles zijn de handigste manier voor groepen om comfortabel en stressvrij van en naar de luchthavens van Parijs te reizen.

U wordt sterk aangeraden om een ​​goede luchthaventaxiservice te kiezen met professionele chauffeurs, voertuigen met airconditioning, enz.

Boek uw taxi in een paar klikken vanaf de luchthaven van Brussel

Keuze uit voertuigen beschikbaar voor elk vervoer van deur tot deur

€516

Goedkope taxi Brussels Airport

Eco Taxi op de luchthaven Parijs-Le Bourget

Economy taxitransfer van de luchthaven van Brussel naar de luchthaven Parijs-Le Bourget of vice versa

€806

Goedkope taxi Rotterdam Airport

Zakelijke taxi op de luchthaven Parijs-Le Bourget

Comfort taxi transfer van de luchthaven Brussel Zaventem naar Parijs-Le Bourget of vice versa

€612

Goedkope shuttle naar Rotterdam

Pendeldienst naar de luchthaven Parijs-Le Bourget

Pendeldienst van de luchthaven Brussel-Nationaal naar de luchthaven Parijs LBG of vice versa

Weet je dat

De geschiedenis van de luchthaven Parijs-Le Bourget

Luchthaven Parijs-Le Bourget1 (AITA-code: LBG • ICAO-code: LFPB), gewoonlijk afgekort als "Bourget-luchthaven", is een Franse luchthaven in de regio Ile-de-France, 13 km ten noordoosten van Parijs. De luchthaven wordt beheerd door Groupe ADP en wordt sinds 14 april 20162 commercieel geëxploiteerd onder het merk Paris Aéroport. De naam is ontleend aan de gemeente Bourget in Seine-Saint-Denis, waar ze gedeeltelijk is gevestigd.

Het vliegveld staat open voor niet-gepland nationaal en internationaal commercieel verkeer (vliegtuigen met maximaal 25 zitplaatsen3), privévliegtuigen, algemene luchtvaart, instrumentvluchten (IFR) en zichtvluchten (VFR) met bepaalde beveiligingsbeperkingen (Vigipirate-plan).

Oorspronkelijk was Le Bourget een militair vliegveld. Na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog en de Duitse invasie op het laatste moment stopgezet door de Slag om de Marne, creëerde de Franse generale staf het verschanste kamp van Parijs (CRP).

Deze is uitgerust met een luchtverdedigingseskader om de Duitse vliegtuigen te onderscheppen die de hoofdstad komen bombarderen. Een van de pioniers van de militaire luchtvaart, kapitein Désiré Lucca, werd aan het hoofd van dit squadron geplaatst. Zijn eerste taak is het vinden van een geschikte ondergrond voor de installatie.

Deze laatste moet noodzakelijkerwijs ten noorden van Parijs liggen, tussen het front waar de vijand vandaan komt en de hoofdstad. Op 9 oktober 1914 landde Désiré Lucca op de grond van Aeropolis, een vliegveldproject. De volgende dag kwam de staf van generaal Gallieni ter plaatse. De generaal keurt de keuze van Désiré Lucca goed.

Op 12 oktober is begonnen met de bouw van de Bessonneau-hangars4. Binnen een maand is het land operationeel5,6. Het CRP-squadron zal daar tot de wapenstilstand van 1918 gestationeerd zijn.

bron: Luchthaven Parijs-Le Bourget

Routebeschrijving om uw reis naar de luchthaven van Parijs LBG voor te bereiden

Afleveradres bestemming Parijs-LBG Airport:

 • Naam: luchthaven Paris-Le Bourget,
 • Adres: 1 gewenste straat lucca,
 • Postcode: 93350,
 • Stad: Bourget,
 • Land: Frankrijk,
 • Afstand: 310 km
 • Breedtegraad: 48.9614,
 • Lengtegraad: 2.4372
 

Bereken de route met Rome2Rio

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen...

Veelgestelde Vragen prestige driver

Het enige wat we vragen is het afleveradres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw transport of taxi. Naast het aantal te vervoeren personen een e-mail en een telefoonnummer waar we passagiers kunnen bereiken.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, ontvangt u uiteraard direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging per sms via de Whatsapp-applicatie.

U heeft twee mogelijkheden om uw reservering te betalen:

 1. Online betalen tijdens het reserveringsproces via ons reserveringsformulier. Betaal veilig met een Stripe-creditcard: Visa, MasterCard, Bancontact, PayPal en anderen.
 2. U heeft ook de mogelijkheid om de chauffeur aan het einde van de rit contant te betalen.

Om kwaliteitsredenen biedt een sedan plaats aan maximaal 3 tot 4 passagiers. Voor groepen en gezinnen tot 8 personen in een minibus van het type Multi-van.

Bereken taxikosten in slechts een paar klikken via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, zelfs voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, zonder onaangename verrassingen ervoor en erna.

Heel erg bedankt voor je gewaardeerde reacties!

Beoordelingen achtergelaten door onze trouwe passagiers

Lange maar perfecte transfer van de luchthaven van Brussel naar Parijs-Le Bourget. De taxichauffeur was punctueel, sociaal en vriendelijk. Aanbevelen.

kurk klantrecensie

Ik had op het laatste moment een transport nodig van Brussel naar Bourget. Ze reageerden snel, net als het transport. Schitterende auto, zeer comfortabel! De website is echt een leuke touch. Zeer hightech en handig voor klanten.

kurk klantrecensie

We vragen om een ​​transfer van de luchthaven Parijs-Le Bourget naar de luchthaven van Charleroi, de chauffeur was vooraf al aanwezig. We waardeerden de stiptheid enorm. De chauffeur was behulpzaam en vriendelijk.

kurk klantrecensie