Goedkope taxi Paris-Orly airport
Goedkope pendeldienst naar Parijs-Orly


Reservering van een taxi of shuttlechauffeur voor een luchthaventransfer van / naar Parijs ORY.

Boek een taxi in Luik
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
Taxi op de luchthaven van Brussel

Taxi en shuttle voor Parijs-Orly [ORY] van / naar de luchthaven van Brussel

Prestige DRIVER, transportdienst van taxi op de luchthaven Parijs-Orly [ORY], Frankrijk. We bedienen de hele provincie Parijs, rond en naar alle bestemmingen vanuit Brussel in België. Al onze deur-tot-deurdiensten zijn betrouwbaar en veilig om uw verblijf op alle luchthavens in Europa comfortabel te maken.

Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten volledig tevreden te stellen. Taxidiensten garanderen comfort en vrije tijd. Klanten kunnen gebruik maken van onze eenvoudige en uitgebreide online taxireserveringsservice. Evenals ons callcenter dat 24/24 en op feestdagen geopend is. We bieden ook een scala aan diensten aan al onze gebruikers naast realtime tracking en berichtenuitwisseling.

Vervoer kan worden georganiseerd in de hele stad Parijs of in de gemeenten rond Orly. Transfers naar: treinstation Orly, parkeerplaats, halte openbaar vervoer, zakenreizen, belangrijke evenementen, treinstations, stadscentra, hotels en alle andere luchthavens in de buurt.

Luchthavenvervoer naar Parijs-Orly Brussel

Comfortabele en betrouwbare service met Prestige DRIVER.

De voordelen van onze taxi's en shuttles voor Parijs-Orly

Onze luchthaventransferservice biedt u een snelle en betrouwbare oplossing om op tijd en comfortabel op uw bestemming te komen. Het kan u helpen om uw reis goed te beginnen en de stress van het wachten op de luchthaven te verminderen, vooral als u in een beperkte tijd naar onbekende gebieden wilt gaan. Hier zijn enkele positieve aspecten van het gebruik van luchtvervoersdiensten:

Boek een taxi bij Paris-Orly ORY

Shuttle- en taxivervoer van / naar de stad Parijs-Orly - Frankrijk

Een korte gids voor Orly ...

Prestige DRIVER, vervoert dagelijks meerdere passagiers in taxi's van de luchthaven Parijs-Orly naar alle plaatsen van uw keuze voor een toeristische reisleider.

Om comfortabel en aangenaam te verblijven in de stad Orly. Onze ervaren chauffeurs begeleiden u per shuttle van de luchthaven Parijs-ORY naar elke toeristische plaats : Departementaal domein van Sceaux, Choisy Interdepartementaal Sportpark, Fontein-washuis, Deltamuseum, Departementaal park Plage-Bleue, Yvette, Grosbois landgoed, Musée d'Orsay, Gemeentelijk museum Robert Dubois-Corneau en vele andere activiteiten om ter plaatse te ontdekken.

Ons transportbedrijf omvat vanuit België (Midden-Europa) alle naburige bestemmingen naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Bij ons taxibedrijf verblijft u altijd comfortabel bij een betaalbare en vaste prijs naar een gekozen bestemming. Reis in alle veiligheid dankzij onze professionele chauffeurs.

Pendelbus Parijs-Orly

Ontdek de vele voordelen door een privéchauffeur te kiezen voor elke deur-tot-deur-transfer naar Parijs-Orly:

 • Geen bagagekosten of meter
 • Vaste prijzen overdag en 's avonds
 • Geen verborgen kosten of toeslagen
 • Gebrek aan taxameter in onze voertuigen

Taxi transfer en online shuttle.
Hoe werkt het?

Boek een shuttle naar Parijs Orly

01.

Online boeking

Vul de velden van het online reserveringsformulier in om van tevoren een taxi te reserveren. De luchthavenchauffeur volgt alle details om u in realtime te bereiken.

Taxitarieven voor Parijs-Orly

02.

Ontvang tarieven

Ontvang een directe kostenraming tijdens het boekingsproces. Al onze prijzen voor zijn vast en concurrerend! Vaste en betaalbare taxitarieven om de prijs van de reis te kennen.

Taxichauffeur op Paris-Orly

03.

Details & bevestiging

Na het boeken op onze website, ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw volgende transfer. De chauffeur zal voor tijd op je wachten.

Boek en verblijf tegen de beste prijzen

Taxi reserveren op de internationale luchthaven Parijs-Orly

Luchthavenvervoer Brussel Parijs-Orly

Om de vaste kosten van de route te kennen, boekt u gewoon online een transport of een taxi naar Parijs Charles de Gaulle en u weet precies hoeveel het u gaat kosten. Met Prestige DRIVER, krijgt u altijd een vaste prijs, deze wordt tijdens het boekingsproces bekend gemaakt. Onze professionele chauffeurs bieden u een service van hoge kwaliteit die aan al uw behoeften en wensen zal voldoen.

De meeste passagiers geven de voorkeur aan een taxi boven het openbaar vervoer, dus de reis zal sneller en comfortabeler verlopen. Taxi's zijn beschikbaar buiten de terminals rond de luchthavens en kunnen ter plaatse worden besteld. Er zijn veel taxibedrijven in Parijs-ORY en u moet de beste kiezen om veilig te reizen.

Passagiers kunnen van en naar deze luchthavens komen met de bus, trein, metro en taxi. Al deze luchthavens hebben toegang tot het openbaar personenvervoer en taxidiensten. Een groot aantal passagiers zal deze drukkere luchthavens passeren en de meesten zullen een taxi of shuttlebus kiezen omdat ze zich ongemakkelijk voelen bij het reizen met het openbaar vervoer.

Taxi naar de luchthaven Parijs-Orly

De beste alternatieven voor taxameters in Brussel.

De kosten van een traditionele taxi met meter zijn stressvol voor iedereen als je onderweg bent, vooral als je vastzit in de file. Tegenwoordig is het gemakkelijk en beter om binnen enkele minuten online een privétaxi te boeken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Uw chauffeur wacht op u voor de terminal en helpt u ook met uw zware bagage wanneer we u ophalen van de luchthaven.

Bereken eenvoudig de prijs van uw taxi via ons online bestelformulier en bekijk vooraf de prijzen.

Pendeldienst naar de luchthaven van Parijs [ORY]

Ons online reserveringssysteem geeft u de vrijheid om te kiezen tussen economy, business, limousine of luxe minibus. Ons taxi- en transferbedrijf biedt op aanvraag ook kinderzitjes en rolstoeltoegang.

We monitoren constant vluchten om hun toestand te controleren voordat de chauffeur vertrekt. Dit voorkomt dat passagiers voor extra wachttijd moeten betalen. We bieden vaak kortingen en deals voor online boekingen. Onze shuttles zijn de handigste manier voor groepen om comfortabel en stressvrij van en naar de luchthavens van Orly te reizen.

U wordt sterk aangeraden om een ​​goede luchthaventaxiservice te kiezen met professionele chauffeurs, voertuigen met airconditioning, enz.

Boek uw taxi in een paar klikken vanaf de luchthaven van Brussel

Keuze uit voertuigen beschikbaar voor elk vervoer van deur tot deur

€561

Goedkope taxi Brussels Airport

Eco Taxi op de luchthaven Parijs-Orly ORY

Economy taxitransfer van de luchthaven van Brussel naar de luchthaven Parijs-Orly of vice versa

€876

Goedkope taxi Rotterdam Airport

Taxibedrijf op de luchthaven Parijs-Orly ORY

Comfort taxitransfer van de luchthaven Brussel Zaventem naar Parijs-ORY of vice versa

€666

Goedkope shuttle naar Rotterdam

Pendeldienst naar de luchthaven Parijs-Orly

Shuttletransfer van de luchthaven Brussel-Nationaal naar de luchthaven Parijs-Orly ORY of vice versa

Weet je dat

De geschiedenis van de luchthaven Parijs-Orly

Luchthaven Parijs-Orly, gewoonlijk afgekort als "Luchthaven Orly", is een internationale luchthaven die 10 km ten zuiden van Parijs ligt. Het ontleent zijn naam aan de stad Orly waarvan het een deel van het grondgebied beslaat. De luchthaven, de terminals en de routes zijn verdeeld over de departementen Essonne en Val-de-Marne. Het staat onder het gezag van de prefect van Val-de-Marne.

Tweede luchthavenplatform in Frankrijk na de luchthaven Parijs-Charles-de-Gaulle, verwelkomde het in 2018 meer dan 33 miljoen passagiers. De luchthaven was historisch verdeeld in twee hoofdterminals: de South-terminal (2 boardinghallen) en de West-terminal (4 boardinghalls) en heeft drie startbanen. In maart 2019 werd de naam van de terminals gewijzigd en omvatte het aansluitingsgebouw, dat op 16 april daarop in gebruik zal worden genomen. Orly Ouest is opgedeeld in Orly 1 en Orly 2, het nieuwe knooppuntgebouw draagt ​​de naam Orly 3 en Orly Sud wordt Orly 44.

Port-Aviation, dat op 23 mei 1909 werd ingehuldigd, is gelegen in Viry-Châtillon, aan de oevers van de Seine, en is het eerste georganiseerde luchtvaartterrein ter wereld6. Dit is waar de meeste vliegshows van die tijd werden gehouden. De plaats van de huidige luchthaven Parijs-Orly, het Longboyau-plateau, gelegen ten oosten van de nationale weg 7, werd toen bezet door velden. Deze velden zullen dienen als ontlastingsgebied voor Port-Aviation, zoals tijdens de overstromingen van 1910 die het onbruikbaar maakten. Aan het begin van de Eerste Wereldoorlog diende de locatie, die gemakkelijk te vinden en te bereiken was, als een hulpgebied voor geallieerde vliegtuigen, en de boeren van het plateau zagen ze daar regelmatig landen.

Op 1 januari 1918 vorderde het Ministerie van Oorlog elf hectare op het Longboyau-plateau en bouwde daar een hangar. Dit is het begin van het luchtvaartkamp "Orly - Villeneuve". Vanaf dit terrein worden steeds meer vliegtuigen naar de frontlinies gestuurd. Op 31 maart 1918 vestigden de Amerikanen hun luchtmachtbasis op het Orly-plateau7. Begin 1919 werd de dienst van de algemene magazijnen van de burgerluchtvaart (SEGA) geïnstalleerd in Orly. Het wordt verzorgd door het Amerikaanse leger voor de opslag van luchtoorlogsmateriaal8. Op dit militaire terrein stonden de Fransen, Belgen en Amerikanen tot 1919 samen.

bron: Luchthaven Parijs-Orly

Reisplan om uw reis naar de luchthaven ORY van Parijs voor te bereiden

Afleveradres bestemming Parijs-Orly Airport:

 • Naam: Luchthaven Parijs-Orly,
 • Adres: parijs-orly,
 • Postcode: 94390,
 • Stad: Orly,
 • Land: Frankrijk,
 • Afstand: 333 km
 • Breedtegraad: 48.7262,
 • Lengtegraad: 2.3652

Bereken de route met Rome2Rio

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen...

Veelgestelde Vragen prestige driver

Het enige wat we vragen is het afleveradres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw transport of taxi. Naast het aantal te vervoeren personen een e-mail en een telefoonnummer waar we passagiers kunnen bereiken.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, ontvangt u uiteraard direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging per sms via de Whatsapp-applicatie.

U heeft twee mogelijkheden om uw reservering te betalen:

 1. Online betalen tijdens het reserveringsproces via ons reserveringsformulier. Betaal veilig met een Stripe-creditcard: Visa, MasterCard, Bancontact, PayPal en anderen.
 2. U heeft ook de mogelijkheid om de chauffeur aan het einde van de rit contant te betalen.

Om kwaliteitsredenen biedt een sedan plaats aan maximaal 3 tot 4 passagiers. Voor groepen en gezinnen tot 8 personen in een minibus van het type Multi-van.

Bereken taxikosten in slechts een paar klikken via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, zelfs voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, zonder onaangename verrassingen ervoor en erna.

Heel erg bedankt voor je gewaardeerde reacties!

Beoordelingen achtergelaten door onze trouwe passagiers

Lange maar perfecte transfer van de luchthaven van Brussel naar Parijs-Orly (ORY). De taxichauffeur was punctueel, sociaal en vriendelijk. Aanbevelen.

kurk klantrecensie

Ik had op het laatste moment een transport nodig van Brussel naar Orly. Ze reageerden snel, net als het transport. Schitterende auto, zeer comfortabel! De website is echt een leuke touch. Zeer hightech en handig voor klanten.

kurk klantrecensie

We vragen om een ​​transfer van de luchthaven Parijs-ORY naar de luchthaven van Charleroi, de chauffeur was vooraf al aanwezig. We waardeerden de stiptheid enorm. De chauffeur was behulpzaam en vriendelijk.

kurk klantrecensie