Shuttle & Taxi in Roeselare van / naar de luchthaven van Zaventem

Taxi in Roeselare

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi vervoer in Roeselare naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Roullers. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Roeselare om veilig aan te komen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer in Roeselare Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Roeselare voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag met taxi en shuttle naar de stad Roeselare om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Roeselare: Nationaal Fietsmuseum, Rumbeke Castle, Sterrebos, VVV Roeselare, Bergmolenbos, oude leghem - Luchtvaartmuseum 14-18 en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Roeselare shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Roeselare van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Roeselare en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Roeselare zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Roeselare. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Roeselare

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reserveren voor Roeselare

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxi tarieven voor Roeselare

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Roeselare

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Roeselare

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Roeselare komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Roeselare?

Roeselare (in het Vlaamse Roeseloare, in het Frans Roeselare) is een stad en gemeente van 59,714 inwoners, gelegen in de Vlaamse provincie heel West-Vlaanderen. De stad Roeselare werd in 1977 opgericht door de vereniging van Roeselare, Beveren, Oekene en Rumbeke.

De naam Roeselare heeft een Germaanse oorsprong; in het Nederlands "laitances" Middelen en haasten "Laar" Het geeft het idee van een open plek, en daarom betekent Roeselare "een open plek om te haasten".

Nell '822, Roeselare is bekend en tiende eeuw, Ze waren al aanwezige industrieën, totdat hij in 1250 de status van stad kreeg met verschillende privileges.

Veel historische gebouwen, zoals het Klein Kasteeltje (Belfort) en een grote veilingzaal gelegen aan het marktplein (1260), zijn nu uitgestorven door tal van rampen. in de middeleeuwen was het erg moeilijk om te verdedigen omdat ze niet meer aanwezig of bijna versterkingen zijn.

De stad werd geplunderd door het Oostenrijkse leger (1488 en 1492), de iconoclastische woede (26 augustus 1566). Tijdens de 24-jarige oorlog verdween de bloeiende industrie uit de gordijnen. Als gevolg hiervan kende een periode van Roeselare armoede met een sprankje hoop, aangezien Venetië, een inwoner van Roeselare, Adriaen Willaert Hij werd beschouwd als de eerste keer dat muziekcomponist was.

in 1609, een twaalfjarige wapenstilstand Roeselare liet een nieuwe periode van welvaart beleven met een nieuwe oorlog 1640. Door de vrede Nijmegen (1678), Maak deel uit van Roeselare Frankrijk en het grensgebied. Bovendien woonden er in Roeselare veel smokkelaars. De staat van de overheidsfinanciën was nijpend en daardoor raakte het geld op om de veilingzaal te repareren. De gevolgen waren ernstig: het kleine kasteel stortte op 30 oktober 1704 in en de kasteeltoren, die viel, vernietigde het grootste deel van de veilingzaal. Met het puin bouwde hij een kleinere die in 1749 ellendig afbrandde. De kelder van dit gebouw staat als ze nog onder het marktplein staan.

bron: Stad Roeselare

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Roseselare - West-Vlaanderen
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 8800
 • Stad: Roeselare
 • Land: België
 • Afstand: 130 km
 • Breedtegraad: 50.9444948
 • Lengtegraad: 3.124765

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxi prijzen in Roeselare van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

165 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Roeselare

Ecotaxivervoer van Roeselare naar de luchthaven van naar Brussel of omgekeerd

205 €

Goedkope Taxi Roeselare

Taxi zakelijk vervoer in Roeselare

Zakelijk taxivervoer van Roeselare naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

192 €

Goedkope pendeldienst naar Roeselare

Shuttle transfer naar Roeselare

Pendelvervoer van Roeselare naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Roeselare

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Roeselare naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Roeselare naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Roeselare, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven