Goedkope taxi luchthaven Antwerpen
Goedkope pendeldienst naar de luchthaven van Antwerpen


Taxi of shuttle chauffeur boeking voor een luchthaventransfer van / naar Schiphol.

Boek een taxi in Luik
Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!

Express-transferservice tegen een vaste prijs ...

Taxi & Shuttle luchthaven Brussel van / naar Schiphol Amsterdam

Prestige DRIVER, taxiservice voor Amsterdam Airport Schiphol, Nederland. Wij bedienen de hele provincie Amsterdam, rondom en naar alle bestemmingen in België. Al onze deur-tot-deurdiensten zijn betrouwbaar en veilig om uw verblijf op alle luchthavens in Europa comfortabel te maken.

Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten volledig tevreden te stellen. Taxidiensten garanderen comfort en vrije tijd. Klanten kunnen gebruik maken van onze eenvoudige en uitgebreide online taxireserveringsservice. Evenals ons callcenter dat 24/24 en op feestdagen geopend is. We bieden ook een scala aan diensten aan al onze gebruikers naast realtime tracking en berichtenuitwisseling.

Transfers kunnen worden geregeld door de hele stad Schiphol of in de gemeenten rond Amsterdam - Schiphol. Transfers naar: treinstation Amsterdam, parkeren, halte openbaar vervoer, zakenreizen, belangrijke gebeurtenis, treinstations, stadscentra, hotels en alle andere luchthavens in de buurt.

Amsterdam Schiphol Luchthavenvervoer Brussel

Comfortabele en betrouwbare service met Prestige DRIVER.

De voordelen van onze taxi's voor Amsterdam-Schiphol

Onze luchthaventransferservice biedt u een snelle en betrouwbare oplossing om op tijd en comfortabel op uw bestemming te komen. Het kan u helpen om uw reis goed te beginnen en de stress van het wachten op de luchthaven te verminderen, vooral als u in een beperkte tijd naar onbekende gebieden wilt gaan. Hier zijn enkele positieve aspecten van het gebruik van luchtvervoersdiensten:

Boek een taxi naar Amsterdam

Een korte gids voor Amsterdam ...

Shuttle- en taxivervoer van / naar Amsterdam-Schiphol

Prestige DRIVER, vervoert dagelijks meerdere passagiers in taxi's vanaf Schiphol Amsterdam Airport naar alle plaatsen van uw keuze voor elke gids.

Om comfortabel en aangenaam te verblijven in de stad Amsterdam. Onze ervaren chauffeurs begeleiden u per shuttlebus van Amsterdam Airport naar elke toeristische plaats : Rijksmuseum Amsterdam, Anne Frank Huis, Van Gogh Museum, De Dam, vondelpark, Stedelijk Museum, Museum het Rembrandthuis, NEMO, Paleis op de Damen vele andere activiteiten ter plaatse te ontdekken ...

Ons transportbedrijf omvat vanuit België (Midden-Europa) alle naburige bestemmingen naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Bij ons taxibedrijf verblijft u altijd comfortabel bij een betaalbare en vaste prijs naar een gekozen bestemming. Reis in alle veiligheid dankzij onze professionele chauffeurs.

Schiphol Amsterdam shuttle

Ontdek de vele voordelen van het kiezen van een privéchauffeur voor elke deur-tot-deur transfer naar Schiphol:

 • Geen bagagekosten of meter
 • Vaste prijzen overdag en 's avonds
 • Geen verborgen kosten of toeslagen
 • Gebrek aan taxameter in onze voertuigen

Taxi transfer en online shuttle.
Hoe werkt het?

Boek shuttle naar Amsterdam Schiphol

01.

Online boeking

Vul de velden van het online reserveringsformulier in om van tevoren een taxi te reserveren. De luchthavenchauffeur volgt alle details om u in realtime te bereiken.

Taxikosten voor Schiphol

02.

Ontvang tarieven

Ontvang een directe kostenraming tijdens het boekingsproces. Al onze prijzen voor zijn vast en concurrerend! Vaste en betaalbare taxitarieven om de prijs van de reis te kennen.

Taxichauffeur naar Schiphol

03.

Details & bevestiging

Na het boeken op onze website, ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw volgende transfer. De chauffeur zal voor tijd op je wachten.

Boek en verblijf tegen de beste prijzen

Taxi boeken op de internationale luchthaven Schiphol

Luchthaventransfer Brussel Amsterdam Schiphol

Om de vaste kosten van de route te kennen, boekt u online een vervoer of een taxi voor Amsterdam-Schiphol en u weet precies hoeveel het u gaat kosten. Bij Prestige DRIVER krijg je altijd een vaste prijs, die tijdens het boekingsproces bekend wordt. Onze professionele chauffeurs bieden u een hoogwaardige service die aan al uw behoeften en wensen voldoet.

De meeste passagiers geven de voorkeur aan een taxi boven het openbaar vervoer, dus de reis zal sneller en comfortabeler verlopen. Taxi's zijn beschikbaar buiten de terminals rond de luchthavens en kunnen ter plaatse worden besteld. Er zijn veel taxibedrijven op Amsterdam-Schiphol en u moet de beste kiezen om veilig te reizen.

Passagiers kunnen van en naar deze luchthavens komen per bus, trein, metro en taxi. Al deze luchthavens hebben toegang tot het openbaar personenvervoer en taxidiensten. Een groot aantal passagiers zal deze drukkere luchthavens passeren en de meesten zullen een taxi of een shuttlebus kiezen, omdat ze zich misschien ongemakkelijk voelen bij het reizen met het openbaar vervoer!

Taxi op Schiphol

De beste alternatieven voor taxameters in Brussel.

De kosten van een traditionele taxi met meter zijn stressvol voor iedereen als je onderweg bent, vooral als je vastzit in de file. Tegenwoordig is het gemakkelijk en beter om binnen enkele minuten online een privétaxi te boeken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Uw chauffeur wacht op u voor de terminal en helpt u ook met uw zware bagage wanneer we u ophalen van de luchthaven.

Bereken eenvoudig de prijs van uw taxi via ons online bestelformulier en bekijk vooraf de prijzen.

Shuttle vervoer naar Schiphol-Amsterdam Airport (AMS)

Ons online reserveringssysteem geeft u de vrijheid om te kiezen tussen economy, business, limousine of luxe minibus. Ons taxi- en transferbedrijf biedt op aanvraag ook kinderzitjes en rolstoeltoegang.

We monitoren constant vluchten om hun toestand te controleren voordat de chauffeur vertrekt. Dit voorkomt dat passagiers voor extra wachttijd moeten betalen. We bieden vaak kortingen en deals voor online boekingen. Onze shuttles zijn de handigste manier voor groepen om comfortabel en stressvrij van en naar de luchthavens van Amsterdam te reizen.

U wordt sterk aangeraden om een ​​goede luchthaventaxiservice te kiezen met professionele chauffeurs, voertuigen met airconditioning, enz.

Keuze uit voertuigen beschikbaar voor elk vervoer van deur tot deur

Boek uw taxi in een paar klikken vanaf de luchthaven van Brussel

260 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Eco Taxi voor luchthaven Amsterdam-Schiphol

Economy taxitransfer van de luchthaven van Brussel naar de luchthaven Schiphol of vice versa

320 €

Goedkope Taxi Schiphol

Zakelijke taxi voor Schiphol Amsterdam Airport

Zakelijke taxitransfer van de luchthaven Brussel Zaventem naar Amsterdam Schiphol of vice versa

300 €

Goedkope shuttle naar Schiphol

Pendeldienst naar de luchthaven van Amsterdam

Pendeldienst van de luchthaven Brussel-Nationaal naar de luchthaven Schiphol of vice versa

Maastricht Aken van / naar
Pendeldiensten van Brussel naar Luik
Cork taxi naar Charleroi
Cork boeking
Taxi's in Brussel Luik
Taxis Brussel Ottignies
Cork taxi naar Lille
Cork privéchauffeur
Taxi Luik naar Eindhoven
Taxi en shuttle naar kurk
Taxi Luik naar Brussel
kurk shuttle
Taxi Luik naar Eindhoven
Transfer van kurk naar Brussel

Weet je dat

De geschiedenis van Amsterdam Airport Schiphol

Oorspronkelijk bevond zich nabij de plaats van het huidige vliegveld een “Fort Schiphol” dat deel uitmaakte van de Amsterdamse verdedigingslinie, een gordel van vestingwerken rond de stad. Vóór 1852 bestond de Haarlemmermeerpolder (die nu grenst aan Schiphol) nog niet en ligt daar een groot meer, bekend om zijn plotselinge en gewelddadige onweersbuien. Van daaruit komt de naam van de plaats: een arm van het meer, gelegen nabij de gemeente Amstelveen, heet de Schipshol, letterlijk "schip hol", "het gat, de boot toevlucht1".

De militaire luchtmachtbasis die daar in september 1916 werd aangelegd, is een eenvoudig vliegveld dat bestaat uit een paar kazernes, een weiland dat dienst doet als landingsbaan. Het werd burger op 17 mei 1920. Toen het eerste burgervliegtuig het in gebruik nam, vanaf december 1920, werd het ook wel de “Schiphol Marsh” genoemd. Ironisch genoeg noemen Franse piloten het "Schiphol-les-Bains" omdat een Farman Goliath-vliegtuig in de modder is gezonken.

Het kleine vliegveld zag het passagiersverkeer in 1928 exploderen, met een aantal journalisten, atleten en persoonlijkheden die naar Amsterdam gingen voor de Olympische Spelen die daar werden georganiseerd. De fabrikant Fokker begon in 1951 met de productie van vliegtuigen naast het vliegveld. In 1963 werd begonnen met het fors uitbreiden van het vliegveld en het aanleggen van vier nieuwe start- en landingsbanen: het dorp Rijk werd gesloopt en het nieuwe vliegveld verderop. westelijker dan het origineel, werd in 1967 ingehuldigd, evenals de passage van de snelweg A4 door Schiphol. In 1977 werd de bouw van het zakencentrum op de luchthaven voltooid. In de jaren tachtig werd in de Markerwaard een andere luchthaven overwogen om deze te ontlasten, maar het project werd opgegeven.

bron: Amsterdam Airport Schiphol

Routebeschrijving om uw reis naar Schiphol voor te bereiden

Afleveradres bestemming Schiphol Airport:

 • Naam: Amsterdam Airport Schiphol,
 • Adres: Evert van de Beekstraat 202,
 • Postcode: 1118 CP,
 • Stad: Schiphol,
 • Land: Nederland,
 • Afstand: 200 km,
 • Breedtegraad: 51.2211097,
 • Lengtegraad: 4.399708

Bereken de route met Rome2Rio

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Het enige wat we vragen is het afleveradres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw transport of taxi. Naast het aantal te vervoeren personen een e-mail en een telefoonnummer waar we passagiers kunnen bereiken.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, ontvangt u uiteraard direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging per sms via de Whatsapp-applicatie.

U heeft twee mogelijkheden om uw reservering te betalen:

 1. Online betalen tijdens het reserveringsproces via ons reserveringsformulier. Betaal veilig met een Stripe-creditcard: Visa, MasterCard, Bancontact, PayPal en anderen.
 2. U heeft ook de mogelijkheid om de chauffeur aan het einde van de rit contant te betalen.

Om kwaliteitsredenen biedt een sedan plaats aan maximaal 3 tot 4 passagiers. Voor groepen en gezinnen tot 8 personen in een minibus van het type Multi-van.

Bereken taxikosten in slechts een paar klikken via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, zelfs voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, zonder onaangename verrassingen ervoor en erna.

Heel erg bedankt voor je gewaardeerde reacties!

Beoordelingen achtergelaten door onze trouwe passagiers

Lange maar perfecte transfer van de luchthaven van Brussel naar Amsterdam Schiphol. De taxichauffeur was punctueel, sociaal en vriendelijk. Aanbevelen.

kurk klantrecensie

Ik had een last minute vervoer nodig van Brussel naar Schiphol. Ze reageerden snel, net als het transport. Schitterende auto, zeer comfortabel! De website is echt een leuke touch. Zeer hightech en handig voor klanten.

kurk klantrecensie

Wij vragen een transfer van luchthaven Amsterdam naar luchthaven Charleroi, de chauffeur was van te voren al aanwezig. We waardeerden de stiptheid enorm. De chauffeur was behulpzaam en vriendelijk.

kurk klantrecensie
Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven