Shuttle & Taxi in Sint-Truiden van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Sint-Truiden

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Sint-Truiden naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Sint-Truiden. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Sint-Truiden, zodat ze veilig kunnen aankomen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Sint-Truiden Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Sint-Truiden voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Sint-Truiden om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Sint-Truiden: Provinciedomein "Het Vinne" Zoutleeuw, Herc, Uitzicht over Sint-Truiden Bloesemroute, Park Olmenhof, Kerk van Sint-Anna van het Begijnhof van Sint-Truiden, Provinciaal domein Nieuwenhoven, Huis Nagels, Kapel van Helshoven kerk, Chateau de la Motte en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Pendelbus Sint-Truiden

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Sint-Truiden van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd, waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Sint-Truiden en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Sint-Truiden wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Sint-Truiden. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Sint-Truiden

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek shuttle naar Sint-Truiden

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Sint-Truiden

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Sint-Truiden

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Sint-Truiden

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs die voor een opleiding naar de taxistandplaatsen in Sint-Truiden komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Sint-Truiden?

Sint-Truiden (in het Nederlands Sint-Truiden, in het Limburgse Sintruin, voorheen Saint-Tron) is een Nederlandstalige stad in België gelegen in het Vlaamse Gewest in de provincie Limburg.

Saint-Trond is gemaakt door Saint Trudon (of Trudo). Hij was de zoon van rijke ouders, van Frankische adel. Trudo wil gehoor geven aan zijn roeping, hij studeert en wordt priester gewijd in het bisdom Metz. Hij keerde terug naar zijn geboortestreek en transformeerde het belangrijke landgoed dat hij van zijn vader had geërfd door er een abdij op te richten. Zo stichtte hij rond 655 een gemeenschap die zich geleidelijk ontwikkelde tot de abdij van Saint-Trond. Vanwege de wonderen die naar verluidt plaatsvonden op het graf van Sint-Trudon, vermenigvuldigen de bedevaarten zich en bloeien de handel en diensten.

Er ontstond een stad die in de elfde eeuw stadsrechten verwierf, vestingwerken kreeg en schriftelijk werd aangeduid als Oppidum Sancti Trudonis. De naam Zerkingen raakte langzamerhand in onbruik en de stad werd Sint-Truiden genoemd. Tot 1227 werd de macht over de stad verdeeld tussen de abt van de zeer machtige en rijke abdij en… het bisdom Metz. In 1227 vond er een uitwisseling plaats tussen Metz en de prins-bisschop van Luik. Deze verwerft zo de helft van de macht over Sint-Truiden; hij is verplicht het bestuur van de stad te delen met de abt. De stad was een van de 23 goede steden van het Prinsdom Luik. In 1669 kreeg ze te maken met een pestepidemie, net als haar buurvrouw Waremme. Op 9 augustus 1914 ging de Huzarenbrigade van de garde van het keizerlijke Duitse leger langs 20 burgers en verwoestte een onbekend aantal huizen tijdens de Duitse wreedheden begaan bij het begin van de invasie.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende het vliegveld in 1944 als basis voor de Junkers Ju 88 en Heinkel He 219 van de Luftwaffe die in de regio actief waren.

Op 1 juli 2004 telde de totale bevolking 37 (837 mannen en 18 vrouwen). De totale oppervlakte bedraagt ​​669 km19.

bron: Stad Sint-Truiden

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Sint-Truiden - Vlaams-Brabant
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 3800, 3803, 3806
 • Stad: Sint-Truiden
 • Land: België
 • Afstand: 65 km
 • Breedtegraad: 50.815278
 • Lengtegraad: 5.18589

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Sint-Truiden van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

90 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Sint-Truiden

Ecotaxivervoer van Sint-Truiden naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

112 €

Goedkope taxi Sint-Truiden

Taxi zakelijk vervoer in Sint-Truiden

Zakelijk taxivervoer van Sint-Truiden naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

105 €

Goedkope pendeldienst naar Sint-Truiden

Pendeldienst naar Sint-Truiden

Pendelvervoer van Sint-Truiden naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Sint-Truiden

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Sint-Truiden naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Sint-Truiden naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Sint-Truiden, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven