Shuttle & Taxi in Turnhout van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Turnhout

Prestige DRIVER, biedt u de beste transferopties voor luchthavenvervoer in Turnhout naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Turnhout. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Turnhout om veilig op de luchthaven of locatie van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Turnhout Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Turnhout voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Turnhout om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Turnhout: Nationaal speelkaartenmuseum van Turnhout, Begijnhofmuseum, Begijnhof van Turnhout, Kasteel van de hertogen van Brabant, Tikkebroeken, Arboretum Merksplas, Sint-Pieterskerk te Turnhout, natuurpunt CVN, Het bezoekerscentrum Landschap Liereman en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Turnhout shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Turnhout van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Turnhout en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Turnhout zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting Turnhout. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van vluchtschema's, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthaventransfer Brussel Turnhout

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reservering voor Turnhout

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Turnhout

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur op Turnhout

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Turnhout

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Turnhout komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Turnhout?

Turnhout is ontstaan ​​op het kruispunt van twee grote handelsroutes en de bescherming van het jachtslot van de hertogen van Brabant dat schijnt te bestaan ​​sinds 1110 of eerder. Dit jachtverleden wordt nog steeds weerspiegeld in de stad van het wapen. De kleine gemeenschap die zich ontwikkelde, kreeg zijn Libertas als "vrije stad" van Hendrik I, hertog van Brabant rond 1212. In 1338 werd het voorrecht verleend om op zaterdag een markt te houden, een traditie die nog steeds bestaat. hui. In 1466 beschreef een reiziger goed gebouwde huizen en verharde wegen, en er waren vijf kerken.

In de 16e eeuw was Turnhout een welvarend handelscentrum geworden. Helaas bracht de eeuwwisseling oorlog, brand, confiscaties en epidemieën met zich mee. Onderdrukking en de inquisitie zorgden ervoor dat veel progressieve burgers hun toevlucht zochten in de Nederlandse Republiek, waardoor het land van Turnhout verarmd achterbleef. Het meer verhaal van Turnhout bestaat uit een reeks ups en downs. De stad en haar omgeving waren vaak de speelplaats van legers, resulterend in twee grote veldslagen die naar hen zijn vernoemd: een in Turnhout in 1597 en een in 1789 die de Slag om Turnhout wordt genoemd.

In 1830 werd België onafhankelijk en viel Turnhout net ten zuiden van de nieuwe grens met Nederland. In de vredesperiode tussen 1831 en 1914 werd het kanaal gegraven (1846) en werd de spoorweg aangelegd (1855).

Tegen het einde van de middeleeuwen was Turnhout een bekend centrum voor het weven van beddengoed en linnengoed. Aan het begin van de 19e eeuw werden deze ambachten vervangen door industrieën gebaseerd op het gebruik van papier. Pieter Corbeels en Philippus Jacobus Brepols worden beschouwd als de grondleggers van deze branche. Turnhout heeft vandaag veel van deze industrie behouden. In de regio zijn tal van grafische bedrijven gevestigd, zoals Brepols, Group Joos, Proost International Book Production, Van Genechten Packaging en last but not least Cartamundi, de leidende wereldwijde speelkaartenindustrie. Daarnaast zijn in Turnhout het Belgisch Centrum voor Grafische Industrie en het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie (Campus Blairon) gevestigd. Soudal, met hoofdzetel in Turnhout, is een van de toonaangevende bedrijven in waterdichtingsproducten.

bron: Stad Turnhout

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Turnhout - Antwerpen
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 2300
 • Stad: Turnhout
 • Land: België
 • Afstand: 85 km
 • Breedtegraad: 51.3233812
 • Lengtegraad: 4.948461

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Turnhout van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

107 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Turnhout

Ecotaxivervoer van Turnhout naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

133 €

Goedkope Taxi Turnhout

Taxi zakelijk vervoer in Turnhout

Zakelijk taxivervoer van Turnhout naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

125 €

Goedkope pendeldienst naar Turnhout

Shuttle transfer naar Turnhout

Pendelvervoer van Turnhout naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Turnhout

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Turnhout naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Turnhout naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Turnhout, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven