Shuttle & Taxi in Verviers van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Verviers

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Verviers naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Verviers. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Verviers om in alle rust op de luchthaven of op de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer in Verviers Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Verviers voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Verviers om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Verviers: Hoëgne, Toeristisch centrum Wool & Fashion, Séroule Park, Water huis, Fort van Breendonk, Archeologisch museum, Grégoire-Joseph Chapuis, Gileppe, Gileppe-dam, De Vesder en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Verviers shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Verviers van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Verviers en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Verviers zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Verviers. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Verviers

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek een shuttle naar Verviers

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Verviers

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Verviers

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenbestuurder in Verviers

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. We sturen deze informatie elke dag naar de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Verviers komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Verviers?

Al duizend jaar voor JC, langs de rivieren, waren er gehuchten in de “Arduenna silva” die later de Romeinse en Germaanse infiltraties ondergingen.

Opgravingen, in Verviers en omgeving, hebben grafvazen ​​opgeleverd die getuigen van een aanwezigheid vóór die welke we vinden in geschriften na ongeveer 650, door de stichting, dankzij Saint-Remacle, van de abdijen van Stavelot en Malmedy en van eerste oratorium gewijd aan Saint-Remacle, op de Place du Marché.

De oorspronkelijke naam is de Waalse VERVI, in de 12e eeuw in VERVIER gefranciseerd, waaraan de laatste S werd toegevoegd.

De oorsprong ervan lijkt terug te gaan naar het Keltisch of Gallisch van de oude Belgen. Het is afgeleid van Virovius, naam van de eigenaar van een fonds, Viroviacum, van een Gallo-Romein.

Verviers is vandaag een gastvrije stad die erin is geslaagd haar rijkdom te benadrukken. Verken de stad zonder charme. Het heeft zich ook ontwikkeld als een cultureel en toeristisch centrum.

Verviers bleef lang discreet in de geschiedenis van zijn streek, maar stond al in de middeleeuwen bekend om de kwaliteit van zijn lakens. Vanaf de 16e eeuw nam de activiteit toe en in 1651 verleende de prins-bisschop van Luik de stad de titel van stad.

Victor Hugo, die dol was op de streek van Verviers, schreef: "Verviers: stad die wordt bewaterd door de Vesder, een beek die de mooiste vallei ter wereld onttrekt".

Als de Vesder soms als synoniem voor schoonheid wordt beschouwd, zou Verviers wel eens synoniem kunnen zijn met welvaart. Het is het water van de Vesder dat de stad in staat stelde een bloeiende wolindustrie te ontwikkelen die haar inwoners rijkdom bracht en een onnavolgbaar cachet verleende aan haar constructies.

Maar het was vooral tijdens de industriële revolutie dat de wollen stad opviel. Als echte pionier in de mechanisatie van fabrieken beleefde het een verrassende hausse, vooral dankzij de investeringen van John Cockerill, die daar de eerste spinmachines op het continent installeerde. Na het einde van de Eerste Wereldoorlog betwistte Verviers met Bradford de titel van wereldhoofdstad van de wolindustrie.

De stad Verviers is een van de belangrijkste steden in de provincie Luik. Op 31 december 2010 waren er 55.497 inwoners.

bron: Stad Verviers

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Verviers - Provincie Luik
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 4800, 4801, 4802
 • Stad: Verviers
 • Land: België
 • Afstand: 125 km
 • Breedtegraad: 51.0281381
 • Lengtegraad: 4.4803453

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Verviers van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

155 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Verviers

Ecotaxivervoer van Verviers naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

191 €

Goedkope Taxi Verviers

Taxi zakelijk vervoer in Verviers

Zakelijk taxivervoer van Verviers naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

179 €

Goedkope pendeldienst naar Verviers

Pendeldienst naar Verviers

Pendelvervoer van Verviers naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Verviers

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Verviers naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Verviers naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Verviers, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven