Shuttle & Taxi in Waregem van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Waregem

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor luchthaventaxitransfer in Waregem naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Waregem. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Waregem om veilig aan te komen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Waregem Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Waregem voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Waregem om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Waregem: Amerikaanse begraafplaats van Vlaanderen, Park Baron Locker, HIPPO.WAR, Provinciedomein De Gavers, Schoenen of geen schoenen?, Lozerbos, Bossuit-Courtrai-kanaal, enz.

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Waregem shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Waregem van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Waregem en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Waregem zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Waregem. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Roeselare

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reservering naar Waregem

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Waregem

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Waregem

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Waregem

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs die voor opleiding naar de taxistandplaatsen in Waregem komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Waregem?

Lang voor de Romeinse tijd vestigden de eerste bewoners van deze bosrijke streek zich langs de Leie. Bronzen munten en voorwerpen die met de Gallo-Romeinse cultuur te maken hebben, tonen in de eerste eeuwen van onze jaartelling een enorme activiteit in dit gebied. Dat is niet verwonderlijk gezien het feit dat Sint-Eloois-Vijve gelegen was op de kruising van twee Romeinse wegen: Cassel - Tongeren en Bavai - Oudenburg. De naam van de huidige gemeente verwijst naar een bepaalde “Waro” clan of stam, mogelijk uit de Frankische periode.

In de 10e eeuw werd het grootste deel van het grondgebied van Waregem geschonken aan de Sint-Pietersabdij in Gent. Het lokale administratieve centrum dat door de Benedictijnen langs de Leie werd gebruikt, is nog steeds te zien en staat nog steeds bekend als Munkenhof. Aan het einde van de eeuw maakte Boudewijn IV, graaf van Vlaanderen, deze regio tot de basis van waaruit hij kon optrekken tegen Kortrijk. In de loop van de volgende eeuwen liet het middeleeuwse feodale systeem toe dat het land geleidelijk werd verkaveld aan de eigenaren van de plaatsen waar Dendermonde en Doornik liggen. Net als in de rest van Vlaanderen bestond het grootste deel van de bevolking toen uit boeren, spinners en wevers. De belastingdocumenten uit de 13e eeuw getuigen van de sterke economische activiteit van die tijd. De poging van Waregem in 1635 om het recht op een eigen markt te verwerven werd tegengewerkt door naburige steden. Een zaterdagmarkt werd uiteindelijk in 1784 goedgekeurd door Jozef II van Oostenrijk.

Een groot deel van de middeleeuwse eigendomsstructuur van het land bleef ongewijzigd tot het einde van de 18e eeuw, toen de stad ongeveer 4500 inwoners telde. De aanleg van de hoofdweg tussen Kortrijk en Gent maakte de bouw mogelijk van een belangrijke koetsiersherberg op het grondgebied van Waregem, waar paarden gehuurd konden worden. De Franse Revolutie had ernstige religieuze beperkingen in haar kielzog; het heeft ook de regio van een modern administratief systeem en grotere politieke autonomie. In de 19e eeuw raakte de oude textieleconomie in verval. De nabijheid van de Leie was echter een zegen voor Waregem, aangezien de vlasindustrie de lokale economie de 20e eeuw in dreef. Waregem verkreeg op 1 januari 2000 zijn officiële titel van de stad.

bron: Stad Waregem

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Waregem - West-Vlaanderen
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 8710, 8790
 • Stad: WAREGEM
 • Land: België
 • Afstand: 95 km
 • Breedtegraad: 50.8868222
 • Lengtegraad: 3.4323622

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Waregem van / naar de luchthaven van Zaventem

115 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Waregem

Vervoer per ecotaxi van Waregem naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

143 €

Goedkope Taxi Waregem

Taxi zakelijk vervoer in Waregem

Zakelijk taxivervoer van Waregem naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

134 €

goedkope pendeldienst naar Waregem

Transfer naar Waregem

Pendelvervoer van Waregem naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Waregem

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Waregem naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Waregem naar luchthaven Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Waregem, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven