Shuttle & Taxi in Waterloo van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Waterloo

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi luchthaventransfer in Waterloo naar de luchthaven Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Waterloo. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Waterloo, zodat ze veilig kunnen aankomen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer in Waterloo Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle- en taxiservice in Waterloo voor toeristische plekken

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Waterloo om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Waterloo: Wellington Waterloo Museum, Zoniënwoud, Waterloo Battle Memorial, Hougoumont Farm Museum, Hallerbos, Kerk van St. Joseph van Waterloo, Boerderij van Mont-Saint-Jean, Meer van Genval en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Waterloo-shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Waterloo van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Waterloo en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Waterloo zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel naar de stad Waterloo. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Waterloo

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek een shuttle naar Waterloo

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Waterloo

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Waterloo

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenbestuurder in Waterloo

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Waterloo komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de Slag bij Waterloo?

De Slag bij Waterloo vond plaats op 18 juni 1815, niet ver van de plaats Mont-Saint-Jean, verspreid over vier plaatsen: Waterloo, Braine-l'Alleud, Genappe en Plancenoit. Het is de "Mourne-vlakte" volgens de beroemde uitdrukking van Victor Hugo. Zelfs vandaag de dag wordt de beschermde site omringd door velden met verschillende culturen.

De naam van de slag is te danken aan de hertog van Wellington, die zijn hoofdkwartier in Waterloo had gevestigd, van waaruit hij zijn overwinningsbericht schreef. In veel culturen is het woord "Waterloo" zo een symbool geworden van de overwinning op een formidabele en gevreesde tegenstander van uitzonderlijk prestige. Meer dan 124 plaatsen in de wereld hebben deze naam aangenomen, meegebracht door veteranen uit 1815. Sinds 1996 heeft de "Waterloo Connection" al haar steden met elkaar verbonden met het vreedzame doel om menselijke uitwisselingen en contacten te ontwikkelen.

Op de plaats van de slag, die zich ongeveer vijf kilometer ten zuiden van het centrum van Waterloo uitstrekt, bevinden zich het 1815 Memorial [archief], het Panorama van de Slag bij Waterloo en de Lion's Mound. Het is een kunstmatige heuvel van 40 meter hoog met aan de bovenkant een gietijzeren leeuw van 4,5 ton. Een trap van 226 treden geeft bezoekers toegang tot een terras met een panoramisch uitzicht van 360 graden over het Brabantse landschap. Dit imposante monument viert de plaats waar de Prins van Oranje gewond raakte en beslaat een ossuarium. De pilaar die de leeuw ondersteunt, zou bestaan ​​uit de omgesmolten strijdwapens. Niet ver daarvandaan heeft de Ferme de Mont-Saint-Jean, waarvan bekend is dat ze tijdens de slag het Engelse ziekenhuis had gehuisvest, een museum met de titel "The Reverse of the Medal". Het biedt bezoekers de mogelijkheid om met name belangstelling te tonen voor chirurgie en de behandeling van gewonden op het slagveld11.

Regelmatig wordt op de verjaardag van 18 juni een re-enactment van de strijd georganiseerd op het slagveld. In 2015, ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag van de Slag bij Waterloo, voerden bijna 6000 figuranten de grootste re-enactment uit die ooit in Europa plaatsvond12.

Iets verder naar het zuiden is het laatste hoofdkwartier van Napoleon te bezoeken in Vieux-Genappe13.

bron: Stad Waterloo

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Waterloo - Waals Gewest
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 1410, 1414
 • Stad: Waterloo
 • Land: België
 • Afstand: 25 km
 • Breedtegraad: 50.7153727
 • Lengtegraad: 4.396367

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Waterloo van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

37 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Waterloo

Ecotaxivervoer van Waterloo naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

47 €

Goedkope Taxi Waterloo

Taxi zakelijk vervoer in Waterloo

Zakelijk taxivervoer van Waterloo naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

50 €

Goedkope pendeldienst naar Waterloo

Pendeldienst naar Waterloo

Pendelvervoer van Waterloo naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Waterloo

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Waterloo naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Waterloo naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Waterloo, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven