Shuttle & Taxi van de luchthaven van Zaventem van / naar Brussel

Taxi in Zaventem

Prestige DRIVER, biedt u de beste luchthaven taxi transfer opties in Zaventem luchthaven (BRU) naar alle luchthavens, ook andere bestemmingen en omgeving van de stad Zaventem. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond de luchthaven van Zaventem om in alle rust op de luchthaven of de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer naar Zaventem Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Zaventem voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle van / naar de luchthaven van Zaventem om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Zaventem: AfricaMuseum, Tervurenpark, Kasteel Jourdain, Dijle, Jourdain Park, Kanaal van Willebroek, Woluwe, Kasteel van Leefdaal en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Zaventem shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering voor Zaventem van / naar Brussel

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd, waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar de luchthaven van Zaventem en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van de luchthaven van Zaventem naar / van elke stad in België zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Zaventem naar plaatsen in Brussel en België. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u uw bestemming niet op tijd kunt bereiken. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Zaventem

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Shuttle reservering voor Zaventem

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxikosten voor Zaventem

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Zaventem

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

luchthavenbestuurder in Zaventem

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze gegevens geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor training naar de taxistandplaatsen in Zaventem komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Zaventem?

De oude geschiedenis van Zaventem gaat terug tot het Neolithicum en de Romeinse tijd. Uit de grafresten werd duidelijk dat het gebied ook bewoond was in de tijd van het Frankische rijk en de Merovingische dynastie. Zaventem maakte achtereenvolgens deel uit van het graafschap Ukkel en het graafschap Leuven voordat het werd toegevoegd aan het hertogdom Brabant. Rond de XNUMXe eeuw behoorde Zaventem tot de abdij van Nijvel.

De dorpskern is ontstaan ​​op het kruispunt van twee belangrijke wegen tussen Vilvoorde en Tervuren, en tussen Brussel en Erps, met de kerk in het centrum van het groeiende dorp. De parochie werd opgericht vóór de negende eeuw, maar de kerk, die genoemd werd naar de patroonheilige van Sint-Maarten, kwam aan het einde van de negende eeuw toe aan de abdij van Nijvel. In 1147 werd het eigendomsrecht overgedragen aan het bisdom Cambrai. De parochie bleef tot 1559 afhankelijk van dit bisdom, waarna het aartsbisdom Mechelen het overnam.

Oorspronkelijk was er een groot bos ten noordwesten van Zaventem genaamd Saventerlo waar vroeger de hertogen van Brabant gingen jagen. In de 17e eeuw werd het gebied grotendeels ontbost. Niettemin bleef Zaventem het grootste deel van de 13e eeuw voornamelijk agrarisch, maar zijn industriële activiteiten strekken zich minstens uit tot de 1208e eeuw. Gedurende deze tijd werden verschillende watermolens geïnstalleerd op de rivier de Woluwe die later werden omgebouwd tot papierfabrieken. In het begin had de rivier veel bochten op weg naar Zaventem, wat de aanvoer van energie uit de kracht van het water behoorlijk moeilijk maakte. In 18 gaf Godfrey, hertog van Brabant, het bevel om de weg van de Woluwé rivier aan te passen en te verhogen zodat de watermolens van voldoende water zouden worden voorzien. Dit kwam de papierindustrie later in de 19e en XNUMXe eeuw enorm ten goede.

bron: Regio Zaventem

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel Zaventem

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Regio Zaventem - Vlaams-Brabant
 • Van / naar Brussel
 • Postcode: 1930, 1932
 • Stad: Zaventem
 • Land: België
 • Afstand: 15km
 • Breedtegraad: 50.898094
 • Lengtegraad: 4.483752

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten vanaf de luchthaven van Zaventem van / naar Brussel

37 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Zaventem

Ecotaxivervoer van de luchthaven van Zaventem naar Brussel of vice versa

50 €

Goedkope Taxi Zaventem

Taxi zakelijk vervoer in Zaventem

Zakelijk taxivervoer van de luchthaven van Zaventem naar Brussel of vice versa

47 €

Goedkope pendeldienst naar Zaventem

Transfer naar Zaventem

Vervoer per shuttle van de luchthaven van Zaventem naar het centrum van Brussel of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Zaventem

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van de luchthaven van Zaventem naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van de luchthaven van Zaventem naar de luchthaven van Luik.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van de luchthaven van Zaventem naar Luxemburg, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk. Bedankt +++

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven