shuttle boekingsservice

Een gemotiveerd team om u van dienst te zijn ...

Over ons !

Dit is onze job, elke dag waarbij je vooraf in realtime weet waar je aan toe bent. De reis maakt deel uit van het bereiken van uw bestemming. Iedereen heeft zijn eigen bestemming in het leven. We zullen altijd dicht bij de klant zijn en daar graag komen.

Een taxiteam dat altijd luistert

Wij zijn een dynamisch taxi- en shuttlebedrijf gevestigd in Brussel-Hoofdstad. Met onze taxichauffeurs vormen we een hecht en professioneel team dat de accenten en klantveiligheid voorop stelt.

Wij werken alleen met ervaren en professionele taxichauffeurs. Na aanwerving leiden we onze chauffeurs verder op, zodat we altijd een correcte, vlotte en vriendelijke service kunnen bieden.

Prestige Driver, uw vertrouwde taxi 🙂

Over onze transportbedrijven

Luchthavenvervoer Zaventem

Prestige driver, een gevestigd particulier autoverhuurbedrijf dat zich toelegt op het bieden van kosteneffectief vervoer met maximale klanttevredenheid. Onze vloot van moderne auto's gecombineerd met professionele chauffeurs is een one-stop-station voor al uw transportbehoeften. We doen alles, van lokale rondleidingen, uitstapjes naar de luchthaven tot alle grote stations, en we kunnen je zelfs helpen met koeriers- en ander vervoer.

Ons doel is om u zo snel en comfortabel mogelijk van punt A naar punt B te brengen. Daarnaast doen we dit bij een reeds vaste en onverslaanbare prijs ! Na jarenlange ervaring en tevreden klanten. We zijn een bedrijf dat bekend genoeg is om u een persoonlijk tintje en ongeëvenaarde klantenservice te geven, terwijl we diensten leveren die verder gaan dan de bekende merken van particuliere verhuur met chauffeurs bij de hand.

Prestige DRIVER is misschien niet de beste in Europa, maar we hebben zeker de beste chauffeurs om u zo gelukkig mogelijk te houden.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven