Shuttle & Taxi in Andenne van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi in Andenne

Prestige DRIVER, biedt u de beste opties voor taxi luchthaventransfer in Andenne naar de luchthaven van Brussel Zaventem (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Andenne. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Andenne om in alle rust op de luchthaven of op de plaats van uw keuze aan te komen. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthavenvervoer naar Andenne Brussel

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle- en taxiservice in Andenne voor toeristische plaatsen

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Andenne om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Andenne: La Mehaigne, Scladina-grot, De Hoyoux, Keramiekmuseum van Andenne - Museumruimte van Andenne, Collegiale kerk van Sainte-Begge d 'Andenne, Fernelmont kasteel, Domaine de Mozet - Katholieke gidsen van België, Maquis van Bagatelle en vele anderen.

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Andenne-shuttle

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reservering in Andenne van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Andenne en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Andenne zal nog betaalbaarder zijn om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Andenne. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Luchthavenvervoer Brussel Andenne

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek een shuttle naar Andenne

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

Taxi tarieven voor Andenne

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Andenne

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenbestuurder in Andenne

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. We geven deze informatie elke dag door aan de chauffeurs die voor training naar de taxistandplaatsen op Andenne komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Andenne?

Andenne begon zijn ontwikkeling tijdens de Merovingische periode, in 692, met de stichting van een klooster door Begge, op advies van paus Serge I. God zou Begge in zijn onderneming hebben geleid door hem de exacte plaats aan te geven waar hij het klooster zou bouwen. Ze interpreteerde tekens (een zeug en zeven biggen; een hen en zeven kuikens.) Als de goddelijke wil om een ​​heiligdom met zeven kapellen in Andenne te vestigen.

Het is dan ook uit deze periode dat Andenne zijn bekendheid ontleent als de “Stad van de zeven kerken”. Historisch gezien wordt Begge's keuze toegeschreven aan de bedevaart naar de zeven basilieken van Rome. Begge stichtte tegelijkertijd ook een kapittel van kanunnikessen rond de zeven kerken. De toponymie van Andenne weerspiegelt nog steeds grotendeels deze fundamenten.

Overblijfselen van een oude Neanderthaler bezetting zijn gevonden op de Scladina-site in Sclayn. Vondsten in het nabijgelegen dorp Strud (Gesves) omvatten wat wordt beschouwd als een van de oudst bekende fossielen van insecten.

Het was in 692, de Merovingische periode, dat Andenne zijn ontwikkeling begon dankzij de stichting van een klooster door Begge (of Begga), grootmoeder van Karel de Grote, zus van Gertrude de Nivelles, moeder van Pépin de Herstal en grootmoeder door Charles Martel waar hij werd geboren 1.

Tijdens een reis naar Rome moedigde de paus Begge, die toen weduwe was, aan om een ​​klooster te bouwen. God maakte de exacte plaats bekend waar hij dit klooster moest vestigen, door hem een ​​zeug en haar zeven biggen te laten zien, daarna een hen en haar zeven kuikens. Deze tekens werden door Begge geïnterpreteerd als de goddelijke wil om daar een heiligdom te zien met zeven kapellen. Zo ontstond Andenne, de stad met zeven kerken. Waarschijnlijker was de bedevaart naar de zeven basilieken van Rome ongetwijfeld de oorsprong van de oprichting van deze parochies. Een kapittel van kanunnikessen, eveneens opgericht door Begge, vestigde zich tegelijkertijd rond deze kerken.

Er wordt ook gezegd dat Karel Martel, nog steeds een kind, aan het begin van de XNUMXe eeuw een beer doodde die de Maasstad terroriseerde. Deze legende verklaart de aanwezigheid van dit dier als symbool van de stad.

bron: Stad Andenne

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal van Brussels Zaventem Airport [BRU]

 • Stad Andenne
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 5300
 • Stad: Andenne
 • Land: België
 • Afstand: 80 km
 • Breedtegraad: 50.4893981
 • Lengtegraad: 5.0965468

Meet afstand met Rome2Rio

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten op Andenne van / naar de luchthaven van Zaventem [BRU]

99 €

Goedkope taxi Brussels Airport

Voordelige taxi van / naar Andenne

Ecotaxivervoer van Andenne naar de luchthaven van naar Brussel of vice versa

125 €

Goedkope taxi Andenne

Taxi zakelijk vervoer in Andenne

Zakelijk taxivervoer van Andenne naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

115 €

Goedkope pendeldienst naar Andenne

Pendeldienst naar Andenne

Pendelvervoer van Andenne naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of vice versa

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi reserveren in Andenne

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Andenne naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Andenne naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Andenne, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven