faq taxi reserveren

Voordelige boeking in slechts een paar klikken!

Boek uw taxi of shuttle 24/7 online

Hieronder kunt u tijdens de etappes onze vaste prijzen live bekijken voor al uw routes! Boek in alle rust uw zitplaatsen, onze chauffeurs volgen de vluchten en zijn voor uw aankomst ter plaatse. Onze luchthaventransferservices zullen altijd concurrerend blijven voor alle individuele reizigers, zakenreizigers, gezinnen en groepen.

Reis comfortabel tegen vaste en betaalbare prijzen

Hoe het werkt de reserveringsservice

Al onze reserveringen worden gemaakt van / naar de luchthaven van Brussel

Taxi reserveren

We zijn toegewijd om u naar alle bestemmingen in België te brengen die we bedienen. Wij halen u op van of naar de luchthaven Brussel-Zaventem en brengen u naar uw gewenste bestemming.

Wij bieden alleen vervoer aan tegen vaste en betaalbare prijzen. Prestige DRIVER werkt met lokale professionele chauffeurs om te voldoen aan de hoogste normen in de branche. Dit maakt ons tot een toonaangevende taxiservice in Brussel.

Luchthaventransfers van punt A naar punt B zijn uw kansen om op tijd en veilig aan te komen. Om kwaliteitsredenen moet u uw transfer minimaal 6 uur van tevoren boeken. Onze ervaren en hoffelijke chauffeurs wachten op u in de aankomsthal van de luchthaven.

Hoe te boeken?
Het enige dat u hoeft te doen, is uw bestemming van punt A naar punt B kiezen, een datum en tijd instellen en tenslotte het gewenste voertuigtype selecteren. Dat is alles wat we nodig hebben! Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging van de chauffeur.

Er zijn verschillende manieren van vervoer van de luchthaven naar het stadscentrum:

  • Economy taxi's : als je een beperkt budget hebt. De gemiddelde kosten van een rit naar het stadscentrum zijn vanaf 37 euro. Je kunt ze allemaal vinden onze gedetailleerde prijzen online.
  • Taxi's voor zaken of gemak : kies voor een luxe en comfortabele auto voor al uw zakenreizen.
  • Shuttles voor groepen en gezinnen : als u samen reist, kunt u kiezen voor een shuttle voor korte en lange afstanden.

Ons wagenpark beschikbaar:

Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven