Shuttle & Taxi in Gent van / naar de luchthaven Brussel Zaventem

Taxi in Gent

Prestige DRIVER, biedt u de beste taxi luchthaven transfer opties in Gent naar Brussel Zaventem luchthaven (BRU) en alle andere bestemmingen en omgeving van de stad Gent. Ons belangrijkste doel is om een ​​vertrouwensband op te bouwen met onze trouwe reizende klanten. U kunt dus altijd rekenen op onze ervaren chauffeurs wat betreft stiptheid en kwaliteit van onze economische en zakelijke vervoermiddelen.

Onze deur-tot-deur transportdiensten behoren tot de goedkoopste in België. Onze prijzen staan ​​vast geen onaangename verrassingen! U weet van tevoren de prijs van de reis al voor uw vertrek, in tegenstelling tot een traditionele taxi met een meter aan boord! Of u nu een zakelijke taxiservice nodig heeft of een collectieve shuttle voor lange afstanden.

Onze privéchauffeurs zijn altijd ter plaatse voor uw aankomst- of vertrektijd. Chauffeurs zijn bekend met de kortste en minst drukke routes rond Gent om veilig aan te komen op de luchthaven of locatie van uw keuze. Bereken eenvoudig en bekijk het aantal reisroutes online.

Boek een taxi of shuttlechauffeur naar de luchthaven voor een transfer van / naar de luchthaven van Brussel.

Houd er rekening mee dat alle reserveringen ten minste 06 uur van tevoren moeten worden gemaakt om een ​​kwaliteitsservice te garanderen!
taxi betalingen online
Luchthaventransfer naar Gent

De voordelen van onze taxi's & shuttles naar luchthavens

Veilig en op tijd van en naar uw bestemming komen is onze topprioriteit! Daarom zijn onze chauffeurs beoordeeld, erkend en verzekerd. Ons team van chauffeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice werkt samen om van elke rit een veilige en comfortabele rit te maken. Bij Prestige DRIVER maken betrouwbaarheid en veiligheid deel uit van onze dagelijkse prioriteiten.

Shuttle & taxiservice in Gent voor toeristische trekpleisters

Pendeldiensten om uw verblijf aangenaam te maken, of u nu een stel of een gezin bent. Wat betreft toeristische circuits, vervoeren wij vanaf luchthavens meerdere passagiers per dag per taxi en shuttle naar de stad Gent om uw favoriete plaatsen te bezoeken.

Prestige-rijders BESTUURDER begeleidt u per taxi vanaf Luchthaven Zaventem of Luchthaven Charleroi naar elke toeristische plek rond Gent: het Belfort, Sint-Baafskathedraal, de kerk van St. Nicholas, het kasteel van de graven, de wijk Patershol, de Saint-Michel-brug, Graslei en Korenlei, de lelie per boot, de musea van Gent, de grote slager, straatkunst, cuberdons en vele anderen…

Openbaar vervoer van mensen overal in België vanuit het centrum van Europa naar: Frankrijk, Duitslandde Luxemburg Pays-Bas, enzovoort. Met Prestige DRIVER reist u comfortabel over lange afstanden naar alle bestemmingen, van de luchthaven Brussel Zaventem tot alle internationale luchthavens.

Shuttle naar Gent

Onze voordelen zijn talrijk bij het kiezen van een privéchauffeur voor elk deur-tot-deur luchthavenvervoer:

 • Geen extra bagagekosten.
 • Vaste tarieven dag en nacht.
 • Geen extra kosten of verborgen kosten.
 • Geen taxameter in onze voertuigen.
 • Geen meter aan boord
 • Vaste en voordelige prijzen.
 • Flexibele uren
 • 24 uur per dag, 24 dagen per week en op feestdagen bereikbaar.

Taxi & shuttle reserveren in Gent van / naar Zaventem

Voor uw gemak hebben we een taxi rekenmachine geavanceerd waarmee u de af te leggen route kunt berekenen. Boek gemakkelijk online een shuttle, een taxi naar Gent en je weet precies hoeveel de rit je gaat kosten. Dankzij ons online reserveringscentrumU krijgt een vaste prijs bekend tijdens de te volgen stappen.

U kunt een taxi naar de luchthaven, een shuttle, een bus of voertuigen reserveren die aangepast zijn voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Onze uren zijn 24/24 en 7/7 flexibel. U ontvangt een gediplomeerde chauffeur die u zelfs op een feestdag dag en nacht met een naambordje ophaalt en u helpt met uw bagage. Als er meer van jullie zijn, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven van Brussel naar / van de stad Gent wordt nog betaalbaarder om de kosten te delen.

Luchthaventaxi's en privéshuttles zijn de handigste en snelste manier om van te reizen Luchthaven Brussel richting de stad Gent. Om u van tevoren bij de terminalgate op te halen, blijven professionele chauffeurs op de hoogte van eventuele wijzigingen aan de hand van dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen, files en andere variabelen waardoor u niet op tijd op uw bestemming aankomt. Ze worden op verschillende plaatsen geplaatst om u vanaf elke luchthaventerminal te ontvangen.

Transfer Brussel Gent

Hoe werkt het tijdens en na een reservering?

Boek shuttle in Gent

01.

Online boeking

Vul op onze boekingsmodule gewoon hetOphaaladres + bestemmingde Aantal passagiers, datum en tijd, opties voertuigen, autostoel, numéro de vol, Etc.

taxitarieven voor Gent

02.

Weergave van tarieven

De prijs wordt weergegeven vóór bevestiging, registratie is niet nodig. U bent vrij om de reservering voort te zetten of niet. Al onze getoonde prijzen zijn all-inclusive vast en zonder extra kosten!

Taxichauffeur in Gent

03.

Details & bevestiging

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling: naam van de chauffeur, voertuig, etc. De chauffeur is voor uw aankomst ter plaatse.

Luchthavenchauffeur in Gent

Onze privé- en gekwalificeerde chauffeurs om u 24/7 van dienst te zijn

Ons transportbedrijf rekruteert enkel taxichauffeurs met jarenlange rijervaring die alle routes in België perfect kennen. Ons taxi- en shuttlebedrijf zorgt er ook voor dat al onze chauffeurs een bewezen staat van dienst hebben in veilig rijden.

In onze zoektocht naar veiligheid eerst, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers een antecedentenonderzoek ondergaan. Het is belangrijk dat u een prettige ervaring heeft tijdens het reizen met Prestige DRIVER. Deze informatie geven we elke dag door aan de chauffeurs als ze voor opleiding naar de taxistandplaatsen in Gent komen.

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus u kunt ons 100% vertrouwen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. In een zeer kleine minderheid van de gevallen kunnen er echter fouten worden gemaakt tijdens de reis. Als u vindt dat u niet goed bent behandeld door een van onze chauffeurs, meld dit dan bij ons Contact formulier

Kent u de geschiedenis van de stad Gent?

De geschiedenis van Gent begint in 630, wanneer de heilige Amandus besluit een abdij te bouwen aan de samenvloeiing (of "Ganda") van de Leie en de Schelde. Bijna 1400 jaar geschiedenis is nog steeds aanwezig in de stad: een middeleeuws kasteel in een gracht, een imposante kathedraal, een belfort, drie begijnhoven,… Je vindt nergens anders een dichtheid van geschiedenis per vierkante meter. hoger dan in de historische wijk van Gent!

Van ongeveer 1000 tot 1550 was Gent een van de belangrijkste steden van Europa. Gent is groter dan Londen en mag niet tolereren dat Parijs “boven” is. De 60.000 inwoners van de stad in de 14e eeuw dringen heftig aan op hun rechten: de graven en prinsen moeten uit de eerste hand ervaren dat de trotse en opstandige Gentse vrouw niet zonder weerstand afstand doet van haar verworven privileges en vrijheden.

Tot de Guldensporenslag in 1302 werd de stad geregeerd door enkele rijke koopmansfamilies. Omdat ze over het algemeen de voorkeur gaven aan de Franse koning boven de graaf van Vlaanderen, kregen ze de beledigende naam "Leliaerts", afgeleid van de lelie (NL: lelie) van het Franse wapen. Met de groeiende politieke macht van ambachtslieden en gilden in de 14e eeuw verwierf Gent een meer democratisch leiderschap.

Terwijl Engeland de invoer van grondstoffen voor de vitale textielindustrie blokkeert, koos Gent (noodgedwongen) de kant van Engeland tijdens de Honderdjarige Oorlog (1338-1345). De rijke stoffenhandelaar Jacob van Artevelde leidt het verzet tegen graaf Ludwig von Nevers, vazal van de koning van Frankrijk. In 1345 werd de "wijze man" vermoord door zijn medeburgers. Het feit dat Gent nog steeds de “stad van Artevelde” wordt genoemd, getuigt van het belang ervan.

Routebeschrijving van uw reis naar de luchthaven van Brussel-Nationaal

Ophaaladres bestemming van de terminal Brussels Zaventem Airport (BRU)

 • Stad Gent - Vlaams Gewest
 • Van / naar luchthaven Brussel Zaventem
 • Postcode: 9000
 • Stad: Gent
 • Land: België
 • Afstand: 68 km
 • Breedtegraad: 51.0538
 • Lengtegraad: 3.7250

Meet afstand met Rome2Rio

Gent moet zijn alliantie met Engeland opgeven en de koning van Frankrijk erkennen. In 1407 werd de zetel van de Raad van Vlaanderen, de hoogste gerechtelijke school van het graafschap, verplaatst van Brugge naar het kasteel van de graven. Het Nederlands wordt dan de lingua franca.

Toch blijft Gent tegen de stroom in zwemmen: tijdens de onafhankelijkheidsstrijd van België bleven veel inwoners trouw aan het Nederlandse Oranjerhaus. Gent werd later de eerste grote industriële agglomeratie. Dit is een van de redenen waarom hier de socialistische beweging en de eerste vakbondsverenigingen werden opgericht. In 1913 toonde Gent zich op de Wereldtentoonstelling van zijn beste kant. Omdat de stad grotendeels onaangetast was door bombardementen tijdens de wereldoorlogen, is het historische culturele erfgoed tot op de dag van vandaag grotendeels bewaard gebleven.

bron: Stad Gent

Luchthaventransfer van Brussels Air Asia
Luchthaventransfer Eindhoven
Prestige chauffeur trip advisor
Chauffeur VTC Brussels Airport Zaventem
lucht bnb luchthaventransfer Charleroi
Luchthaventransfer Frankfurt
Transfer Brussel naar Royal Air Maroc
Luchthaventransfer Maastricht Aken
Privé taxi Qatar Brussels Airport
Charleroi shuttle naar de luchthaven van Ottignies, Louvain la Neuve
taxi luchthaven van Brussel
Luchthaventransfer Luik
Emirates Airport Brussels Private Taxi
Shuttle naar de luchthaven van Lille

Taxikosten in Gent van / naar de luchthaven van Zaventem (BRU)

85 €

Goedkope taxi Gent

Voordelige taxi van / naar Gent

Ecotaxivervoer van Gent naar de luchthaven naar Brussel of vice versa

105 €

Goedkope taxi in Gent

Zakelijk taxivervoer in Gent

Zakelijk taxivervoer van Gent naar de luchthaven naar Zaventem of vice versa

100 €

Goedkope pendeldienst naar Gent

Shuttle transfer naar Gent

Pendelvervoer van Gent naar de luchthaven naar Brussel Nationaal of omgekeerd

FAQ - Veel gestelde vragen ...

Veelgestelde vragen over Prestige-stuurprogramma's

Om vooraf een taxi of shuttle te reserveren (minimaal 6 uur ervoor), kan het niet eenvoudiger. U heeft de mogelijkheid om:

Om een ​​idee te krijgen van de kosten van de rit. U hoeft alleen onze te gebruiken online rekenmachine. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis gaat kosten, voordat u de betaling valideert. Onze prijzen blijven vast, geen onaangename verrassingen voor of na de race!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

 1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste stap veilig met een bankpas met Stripe: Visum, MasterCard, Bancontact, Etc.
 2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien u telefonisch of via Wathsapp heeft gereserveerd, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail of sms.

Ja natuurlijk, maar slechts 24 uur van tevoren! De e-mail die u eerder ontving bij het maken van uw reservering, vermeldt een link om toegang te krijgen tot uw portaal, evenals uw klant-ID en wachtwoord. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen om uw reservering te annuleren.

Taxi boeken in Gent

Taxitransfers naar andere steden in BE

Perfecte en snelle transfer van Gent naar de luchthaven van Charleroi. Een gezellige en zeer vriendelijke privé-taxichauffeur. Bedankt +++

Topservice van Gent naar de luchthaven van Zaventem.
Stipte chauffeur en schoon voertuig. Zeker aan te bevelen.

We vragen een transfer van Brussels Airport naar Gent, de chauffeur was vooraf al aanwezig, behulpzaam en erg vriendelijk.
Tekst niet kopiëren!
Scroll naar boven