Taxi Luchthaven Zaventem

Transportservice van en naar alle luchthavens

Pendeldienst vanaf de luchthaven van Brussel en Charleroi

met Prestige DRIVER, je hebt de keuze tussen: een privétaxi en een pendeldienst vanaf de luchthaven van Brussel of de luchthaven van Charleroi voor alle groepen. De shuttle is natuurlijk goedkoper en kan dus ook gecombineerd worden met passagiers op dezelfde reistijd, met de meest logische route mogelijk.

Comfortabel groepsvervoer regelt u eenvoudig via Prestige DRIVER. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen mensen efficiënt, veilig en comfortabel te vervoeren.

We hebben verschillende shuttlebusjes tot uw beschikking. Als je met een groep wilt reizen gemiddeld 4 tot 8 personen. Groepsvervoer is vaak goedkoper dan regulier individueel taxivervoer.

Prestige DRIVER, heeft moderne shuttles tot 8 zitplaatsen volledig uitgerust en zeer comfortabel. Voor regulier groepsvervoer hanteren wij vaste dagen en tijden zeer voordelige tarieven.

Shuttle naar de luchthaven van Brussel

Transfer naar de luchthaven in meer dan 80 steden

Luchthavenvervoer naar Charleroi

Na uren en uren vliegen, is het laatste dat u wilt doen, teruggaan naar uw accommodatie. U hoeft uw bagage niet rond te slepen op zoek naar een betaalbare transportservice die uw gezin veilig van de luchthaven naar uw hotel brengt, we zullen er zijn om u veilig van deur tot deur te brengen.

De angst slaat toe en reizigers vragen zich af hoe hun bagage tijdens de transferreis wordt opgehaald. Anders slaagt een luchtvaartmaatschappij erin om non-stop haar bagage kwijt te raken van bijvoorbeeld Brussel naar Charleroi. Hoe slaagt u erin om de overstap te maken als uw reisschema krap is en er meerdere vluchten tegelijk aankomen?

Het beste wat een reiziger kan doen, is zoeken naar luchthavenshuttles of taxi's wanneer ze van luchthaven moeten veranderen. Er zijn inderdaad veel manieren om tussen luchthavens in België over te stappen, maar ze voldoen allemaal aan specifieke eisen.

Pendelvervoer naar de luchthaven van Brussel Zaventem

Taxi transfer vanaf de luchthaven van Brussel

De luchthaven van Brussel ligt op 15 minuten van het stadscentrum. Onze shuttles rijden tussen de luchthaven naar hotels, herbergen en pensions. De pendeldienst naar de luchthaven van Zaventem brengt passagiers ook terug van uw hotel naar de luchthaven van uw keuze.

Afhaalreserveringen moeten 6 uur vóór de ophaaltijd worden gemaakt. Of u nu tijdens of buiten de openingstijden reist, u dient de reis van tevoren te plannen. Dit voorkomt last-minute problemen.

Prestige DRIVER, is een belangrijke operator op deze route voor elke luchthaventransfer. De shuttle blijft het veiligste, meest economische en praktische vervoermiddel voor groepen.

Pendelvervoer naar de luchthaven van Charleroi SUD

Pendeldienst naar de luchthaven van Charleroi

De luchthaven van Charleroi ligt op 10 minuten van het stadscentrum van Charleroi en 35 minuten van Brussel-Hoofdstad. Onze shuttles rijden van het vliegveld naar hotels, herbergen, guesthouses, etc. De pendeldienst naar de luchthaven van Charleroi brengt reizigers ook terug van uw locatie naar de gewenste luchthaven.

Om deze reden worden al onze voertuigen zorgvuldig gecontroleerd en elke keer voor uw reis in topconditie gehouden. Onze professionele chauffeurs brengen u veilig naar uw bestemming.

Prestige DRIVER is een belangrijke operator op deze route voor alle luchthaventransfers. De shuttle blijft het veiligste, meest economische en praktische vervoermiddel voor groepen.

Boek uw pendeldienst naar de luchthaven met een gerust hart

Al onze prijzen zijn vast en zijn inclusief alle belastingen, toeslagen, etc. Als u een ophaalservice vanaf de luchthaven boekt, zijn de prijzen ook standaard inclusief meet & greet. Dit betekent dat we uw vlucht volgen en 45 minuten wachten vanaf uw vluchttijd. Als u een luchthaventaxi of een andere ophaalservice buiten de luchthaven boekt, wacht uw chauffeur 15 minuten na de geplande ophaaltijd. Houd er rekening mee dat u mogelijk extra kosten moet betalen voor bepaalde speciale verzoeken of wijzigingen die u in uw reis wilt aanbrengen.

De beste optie voor het laatste shuttle-transport. Bij dit type vervoer heeft u ook een aantal opties: een privéshuttle die past bij uw reisschema. Het hebben van uw eigen shuttle op uw eigen tijd wanneer u opgehaald en afgezet wilt worden tegen zeer betaalbare prijzen, is vooral aan te raden als u met een groep reist, zodat het tarief tussen de groep kan worden gedeeld.

Regelmatig gedeeld pendelvervoer. Heeft een grote verscheidenheid aan vertrektijden en stations, waardoor passagiers de flexibiliteit hebben om degene te kiezen die het beste bij hun reisschema past, tegen zeer betaalbare prijzen.

Last but not least, huis-aan-huis service. Is ook gezamenlijk vervoer, maar biedt de flexibiliteit om op te halen en af ​​te leveren op het door u opgegeven adres dat niet het pendelstation is, maar niet duur naast het tarief.

Pendelvervoer in België met Prestige DRIVER kunt u uw transport vooraf en zonder gedoe boeken.