Boek een taxi

Veel gestelde vragen en antwoorden

FAQs - Veel gestelde vragen

Vragen over reserveringen

Dit is een voertuig met chauffeur dat vooraf exclusief is gereserveerd voor uw groep. De chauffeurs van onze vooraf gecontracteerde services zullen u ontmoeten op een specifiek ontmoetingspunt dat wordt vermeld in uw boekingsbevestiging. Zij kennen vooraf alle details van uw transfer en brengen u rechtstreeks naar het adres van uw keuze.

Prestige DRIVER raden aan om zo vroeg mogelijk te boeken om beschikbaarheid en actuele transferprijs te garanderen. Over het algemeen kunnen we alle reserveringen tot 6 uur voor de transfer accepteren!

De limieten voor lastminuteboekingen zijn echter afhankelijk van de bestemming en de gevraagde data. In veel gevallen kunnen we transfers over de last-minute limiet regelen, maar we raden aan om van tevoren te reserveren, aangezien datums altijd afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van voertuigen en chauffeurs.

Als u een transfer naar de luchthaven wilt boeken, selecteert u ' Naar het vliegveld Bovenaan het zoekformulier. Vervolgens kunt u de luchthaven van bestemming kiezen om naartoe te gaan.

Ja, onze chauffeurs kunnen contant worden betaald. Controleer tijdens het boekings- en betalingsproces contante betaling !

Om veiligheidsredenen moeten we u bellen om uw aanwezigheid te bevestigen.

Houd er rekening mee dat online geboekte transfers kunnen worden geannuleerd met het recht op retour tot 48 uur voor de service.

Maak je geen zorgen, we zijn eraan gewend. Tijdens het boekingsproces zullen we om uw vluchtinformatie vragen. De chauffeur zal deze informatie gebruiken om de vlucht te volgen en indien nodig op u wachten in de aankomsthal.

Als uw vlucht van nummer of tijd verandert of als de vlucht meer dan 2 uur te laat is, bel ons dan op het nummer dat op onze site wordt weergegeven.

Algemene informatie

Betalingsvragen

Bereken met een paar klikken uw taxikosten via ons online formulier. Binnen een paar minuten weet u precies hoeveel uw reis zal kosten voordat u de betaling bevestigt. Onze prijzen zijn altijd vast, geen onaangename verrassingen voor of na!

U heeft twee mogelijkheden om uw reserveringen te betalen:

  1. Online betalen tijdens het boekingsproces via ons online bestelformulier. U betaalt in de laatste fase veilig met Stripe-kredietkaart: Visa, MasterCard, Bancontact, enz.
  2. U kunt ook contant betalen om aan het einde van uw reis aan de chauffeur te betalen.
We vragen eenvoudigweg om het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en tijd van uw shuttle of taxi in te voeren. Evenals het aantal te vervoeren personen, het e-mailadres en het telefoonnummer waarop we passagiers kunnen bereiken.

Als u via onze site een bestelling plaatst, ontvangt u natuurlijk direct een bevestiging van uw reservering per e-mail. Als je telefonisch een reservering hebt gemaakt, ontvang je een sms-bevestiging via de Whatsapp-applicatie.

Om kwaliteitsredenen kunnen maximaal 3 tot 4 passagiers in een personenwagen van het sedan-type reizen. Voor groepen en gezinnen, maximaal 8 personen in een busje van het type Multivan.

Overige vragen...