Taksi aeroporti
Anije për në Bruksel


Keni nevojë për një shofer aeroporti?
Rezervoni taksinë tuaj në Bruksel në internet 24/7 paraprakisht tani.

Pagesa Sigurt

Në mënyrë që të garantoni një shërbim cilësor, ju lutemi vini re se të gjitha rezervimet duhet të bëhen të paktën 06 orë më parë!

Shofer i aeroportit të Brukselit

Taksi në Bruksel. Transporti në aeroport me një çmim fiks.

Prestige DRIVER, krenar që ju ofron shërbime të gjera për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për transferim kombëtar dhe ndërkombëtar. Shërbim taksi për Aeroportin Kombëtar të Brukselit Zaventem [BRU] në çdo destinacion tjetër: BE, NL, DE, FR, LU.

Marrja dhe transferimi i shpejtë nga dhe në mbi njëqind qytete dhe aeroporte në Belgjikë, Hollandë, Gjermani, Francë: Aeroporti i BrukselitAeroporti CharleroiAeroporti i Liège.

Shofer taksie

SHOFERT
I KUALIFIKUAR

Rezervim i sigurt taksi

PAGESA
SECURE

Shofer privat në Bruksel

MAKINA
I QETSUESHM

Transferim taksi me çmimet më të mira

ÇMIMI FIKS DHE
E ARSYETSHME

Shoferët e taksive në dispozicion 24/7

OR H
FLEKSIBLE

Taksi për / nga aeroporti i Brukselit
Taksi për / nga aeroporti i Parisit
Taksi për / nga aeroporti Charleroi
Taksi për / nga aeroporti i Amsterdamit
Taksi në aeroportin e zaventem

Rezervoni një transferim për në aeroportin e Brukselit Zaventem [BRU]

Udhëtoni të sigurt në të gjithë Belgjikën

Qëllimi ynë kryesor është t'i bëjmë udhëtimet tuaja të sigurta, pa mundim dhe mbi të gjitha në orar të sigurt. Llogaritni rrugën me Rome2Riorezervoni vendet tuaja dhe sigurohuni që të udhëtoni me kompanitë tona më të mira të transportit që janë edhe komode edhe ekonomike.

Ne jemi te specializuar në të gjithë transportin aeroport me tarifa të reduktuara nga dhe nga ndërmarrjet e stacioneve hekurudhore et linjat ajrore nga Belgjika : Brukseli, Charleroi, Liège, Antwerp, Kortrijk, Amsterdam, Lille, Aachen, Düsseldorf, Frankfurt, etj.

Rezervoni në mënyrë të sigurt anijen tuaj paraprakisht me një shofer aeroporti në bord për të marrë një çmim fiks. Kursime deri në 70% më të lira se çmimet për metër të taksive zyrtare!

Si funksionon kjo gjë?
Çfarë të pres pas rezervimit tim?

Porosit një taksi

01.

Pas rezervimit tuaj

Pasi të keni rezervuar, transferimi juaj do të rregullohet dhe planifikohet. Shoferi juaj do t'ju takojë në sallën e mbërritjeve ose në një adresë të zgjedhur nga ju. Fluturimi juaj do të monitorohet për vonesa të mundshme.
taksist me shenjë emri

02.

Dita e transferimit

Ju do të kaloni linjën për taksitë në mënyrë që të merrni udhëtimin tuaj menjëherë. Ne ofrojmë shoferë profesionistë dhe një larmi automjetesh për të përmbushur nevojat e të gjitha udhëtimeve tuaja.
Taksi me tarifë fikse

03.

Cilësia e shërbimit

Transfertat tona private derë më derë janë mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për të arritur në destinacionin tuaj. Shoferi juaj i njeh rrugët në mënyrë të përsosur, ai gjithmonë do të marrë rrugën më të shpejtë.

Shërbime taksi në aeroport

Transferimi i anijeve dhe taksive në Bruxelles-National [BRU]

Cilësia e shërbimeve tona të ofruara

Kur të rezervoni një nga taksitë tona, ne do t'ju marrim sa më shpejt të jetë e mundur në kohë reale! Shoferi juaj do t'ju transferojë në destinacionin tuaj në mënyrë të sigurt dhe në kohë. Do të jetë i pranishëm në sallat e terminalit me një shenjë emri.

Transporti i njerëzve me shofer privat qoftë për transfer:

  • derë më derë në aeroport,
  • takime biznesi,
  • transferimi në grup me anije,
  • Guide Turistike,
  • një kontratë taksi me pajtim,
  • dasma, ngjarje, etj.

Drejtuesit tanë profesionistë dhe miqësorë do të sigurohen që t'ju sjellin kudo me një buzëqeshje.

Prestige DRIVER, ofron të gjitha formulat kombëtare dhe ndërkombëtare të udhëtimit 24/7. Kompania jonë lokale e transportit taksi për në Bruksel qëndroni në dispozicionin tuaj për të gjitha rezervimet në platformën tonë online.

Transporti me aeroport aeroport

Taksi për në aeroportin e Brukselit

des shërbimet e transferimit të taksive në aeroport ekonomike dhe komode në aeroportin e zgjedhjes suaj.

Rezervoni një taksi në Bruksel

Anije për në aeroportin e Brukselit

Transporti me aeroport aeroport në çdo destinacion të dëshiruar. Transferim me kosto të ulët!

kontrata e kompanisë taksi

transport
kontraktuale me pajtim

Withshtë me shumë kënaqësi të nënshkruaj kontrata mujore taksi për individë dhe profesionistë.

shoferi privat aeroporti i Liège

Shoferë privatë, të kualifikuar dhe profesionistë

Gëzoni shërbimin më të mirë të klientëve nga drejtuesit tanë profesionistë privatë.

transferim në distancë të gjatë

Transport taksi për biznes dhe profesional

Transferim taksi edhe për biznes. Ne do t'ju drejtojmë rehat dhe diskret.

biznes anijesh taksi

Taksi për guidat turistike

Gjithashtu duke marrë përgjegjësinë e një taksi me shofer privat për çdo udhërrëfyes.

Transferimi i aeroportit të ajrit ajror të Brukselit
Transferimi në aeroportin e Eindhoven
Këshilltar udhëtimi shofer prestigj
Shoferi privat aeroporti i Brukselit Zaventem
transferimi i aeroportit bnb në ajër Charleroi
Transferimi i aeroportit të Frankfurtit
Transferoni Brukselin në marok ajror mbretëror
Transferoni aeroportin e maastricht aachen
Taksi private Aeroporti i Brukselit në Katar
Anije aeroporti Charleroi Ottignies louvain la neuve
aeroporti i Brukselit me taksi
Transferimi i aeroportit të Liège
Taksi private e Emirateve nga aeroporti i Brukselit
Anijes me aeroportin e Lille

Flota e makinave në dispozicion ekonomike dhe rehati

Automjetet tona taksi në Bruksel me shofer aeroporti

Udhëtoni në mënyrë të sigurt kur mbërrini në destinacionin tuaj në stilin tuaj unik. Duke zgjedhur një nga kategoritë tona të automjeteve të përshtatura për nevojat tuaja. Bërja e një kërkese për transferimin e taksive në internet nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Rezervoni vendet tuaja online në çdo kohë paraprakisht. Me disa klikime, sistemi i rezervimit do t'ju japë menjëherë çmimin e udhëtimit dhe disponueshmërinë e opsioneve të rezervimit.

Pasagjer Shofer Prestige

Eco Taxi nga / në aeroportin e Brukselit

Taksi ekonomike për të gjitha udhëtimet kombëtare. Rezervoni dhe merrni një çmim fiks për blerjet tuaja.

Taksi i lirë aeroporti i Brukselit
Rezervoni automjetin taksi Bruksel

Taksi biznesi nga / në Bruksel

Një zgjedhje e shkëlqyeshme për një takim ose udhëtim pune, etj. Rezervoni paraprakisht në internet.

Taksi aeroporti
Libër anijen Bruksel

Anija VAN nga / në Bruksel

Shumë e gjerë dhe ekonomike. Ideale për grupe dhe familje për distanca të gjata.

Anije për në Bruksel

Udhëtoni rehat me çmime shumë të arsyeshme

Tarifa fikse për shërbimet e transferimit të taksive dhe anijes tonë

Shërbim i lirë transporti në varësi të numrit të udhëtarëve: individë, familje dhe grupe. Për të marrë një ofertë me çmim fiks për një porosi taksi, ju lutemi përdorni llogaritësi ynë i formularit në internet për të matur distancën e itinerarit që do të udhëtohet. Drejtuesit tanë do të monitorojnë oraret e fluturimit dhe do të jenë në vend para mbërritjes tuaj. Mundeni drejtpërdrejt komunikoni në whatsapp.

Taksi për Bruksel-Kryeqytet nga / në aeroportin e Zaventem

Transferimi ekonomik
Transferimi ekonomik
37 €

Automjeti standard - 1 deri në 3 vende - 3 copë bagazhe

37 €
Transferimi i biznesit
Transferimi i biznesit
50 €

Mercedes Classe E - 1 deri në 3 vende - 3 copë bagazhe

50 €
Van Transfer - Grupi
Van Transfer - Grupi
47 €

Mercedes VAN - 1 deri në 8 vende - bagazh 8x

47 €

Taksi në Bruksel-Qendër nga / në aeroportin Charleroi

Transferimi ekonomik
Transferimi ekonomik
75 €

Automjeti standard - 1 deri në 3 vende - 3 copë bagazhe

75 €
Transferimi i biznesit
Transferimi i biznesit
100 €

Mercedes Classe E - 1 deri në 3 vende - 3 copë bagazhe

100 €
Van Transfer - Grupi
Van Transfer - Grupi
90 €

Mercedes VAN - 1 deri në 8 vende - bagazh 8x

90 €

Pyetje për fréquemment posées

Pyetje / Përgjigje të Bëra Shpesh ...

shofer prestigji faq

Për të zbuluar koston e taksive tona për në Bruksel dhe destinacione të tjera. Thjesht duhet të tregoni adresën e marrjes dhe adresën e destinacionit duke përdorur formularin tonë të llogaritjes në internet.

Nëse doni të rezervoni një transferim taksi nga / në aeroportin e Brukselit për shembull, thjesht plotësoni pikën e ndarje et mbërritja në pjesën " Rezervimi juaj". Pastaj mund të zgjidhni aeroportin e destinacionit për të shkuar.

Prestige DRIVER rekomandon rezervimin sa më shpejt të jetë e mundur për të garantuar disponueshmërinë dhe çmimin aktual të transferimit. Në përgjithësi, ne mund të pranojmë të gjitha rezervimet deri në 6 orë para transferimit!

Sidoqoftë, kufijtë e minutës së fundit të rezervimit varen nga destinacioni dhe datat e kërkuara. Në shumë raste ne mund të jemi në gjendje të organizojmë transferime mbi kufirin e minutës së fundit, por ne rekomandojmë rezervimin paraprakisht, pasi datat gjithmonë varen nga disponueshmëria e automjeteve dhe shoferëve.

Po, shoferët tanë mund të paguhen në para të gatshme. Gjatë procesit të rezervimit dhe pagesës, gjithçka që duhet të bëni është të kontrolloni pagesa në para të gatshme !

Për arsye sigurie, ne duhet t'ju telefonojmë verbalisht për të vërtetuar praninë tuaj.

Mos harroni se transferimet e rezervuara në internet mund të anulohen me të drejtën e kthimit deri në 48 orë para shërbimit.

Mos u shqetëso, ne jemi mësuar me të. Në procesin e rezervimit, ne do të kërkojmë informacionin tuaj të fluturimit. Shoferi do të përdorë këtë informacion për të monitoruar fluturimin dhe do t'ju presë në sallën e mbërritjeve nëse është e nevojshme.

Nëse fluturimi juaj ndryshon numrin ose kohën ose nëse fluturimi është më shumë se 2 orë me vonesë, ju lutemi na telefononi në numrin e shfaqur në faqen tonë.

Ky është një automjet me shofer të rezervuar paraprakisht ekskluzivisht me një çmim fiks!

Drejtuesit e shërbimeve tona të parakontraktuara do t'ju takojnë në një pikë specifike takimi të treguar në konfirmimin e rezervimit tuaj. Ata do të dinë të gjitha detajet e transferimit tuaj paraprakisht dhe do t'ju marrin direkt në adresën e zgjedhjes suaj.

Çfarë mendojnë udhëtarët tanë besnikë

Transferim perfekt dhe i shpejtë i anijes nga aeroporti Bruksel Zaventem në hotelin Amigo. Një taksist privat i shoqërueshëm dhe shumë miqësor. Faleminderit +++

Njoftim i shoferit prestigj

Vincent B.

Sherbim i larte!
Një shofer i përpiktë dhe automjet i pastër. Një udhëtim i shkurtër taksi nga Aeroporti Kombëtar i Brukselit. Të rekomandojmë pa hezitim!

Vlerësimet e klientëve të taksive në Bruksel

Sarah E.

Ne kërkojmë një transferim taksi në aeroportin Bruksel Zaventem, shoferi ishte tashmë i pranishëm paraprakisht, unë e vlerësoj saktësinë. Shofer i dobishëm dhe shumë miqësor. Faleminderit

Njoftim i shoferit prestigj

Jean-Batiste A.

Mos e kopjoni tekstin!
Scroll to Top
cookies të shoferit prestigj

Duke vazhduar të përdorni faqen tonë, ju pranoni përdorimin e cookies në përputhje me tonat Politika e privatësisë.