Taksi dhe çmimi i anijes Bruksel

Taksi dhe anije me çmim fiks për çdo transferim në aeroport

Jeni duke kërkuar për një taksi të besueshme dhe të përballueshme në Bruksel, Charleroi, Liège, Antwerp apo zonën përreth? Mos kërkoni më! Prestige DRIVER krenarë që ju ofrojmë tarifa konkurruese për të gjitha udhëtimet tuaja në qytete dhe aeroporte. Ne ju garantojmë tarifa fikse pa tarifa të fshehura, në mënyrë që të dini saktësisht se sa do të paguani paraprakisht. Rezervoni udhëtimin tuaj në internet me lehtësi për t'u siguruar që shoferi ynë do të jetë atje në kohën dhe vendin e zgjedhjes suaj.

Çmimet e taksive të aeroportit të Brukselit
Çmimet në Belgjikë
Tarifat e taksive të aeroportit të Holandës
Çmimet e Holandës
Tarifat e taksive të aeroportit të Francës
Normat e Francës
Tarifat e taksive të aeroportit të Gjermanisë
Normat e Gjermanisë

Çmimet për çdo transferim derë më derë në Belgjikë

Anije në aeroportin e Brukselit [BRU] Aeroporti i Brukselit Çmimi i lirë i taksisë së aeroportit
*nga...
Tarifa e taksisë së aeroportit në Bruksel
*nga...
Çmimi i anijes në aeroportin e Brukselit
*nga...
[CRL] Charleroi 114 € 178 € 135 €
[LGG] Tapë 142 € 222 € 169 €
[ANR] Antwerp 66 € 103 € 78 €
[OST] Ostend 202 € 316 € 240 €
[KJK] Kortrijk-Wevelgem 170 € 265 € 201 €

Belgjika - Çmimet

Anije në aeroportin e Brukselit
[BRU] Aeroporti i Brukselit
Çmimi i lirë i taksisë së aeroportit
*nga...
Tarifa e taksisë së aeroportit në Bruksel
*nga...
Çmimi i anijes në aeroportin e Brukselit
*nga...
Aalst 62 € 97 € 74 €
Andenne 124 € 193 € 147 €
Antwerp 71 € 111 € 85 €
Arlon 303 € 474 € 360 €
Blankenberge 191 € 298 € 226 €
Brasschaat 87 € 137 € 104 €
Braine L'Alleud 47 € 74 € 56 €
Braine-le-Comte 87 € 137 € 104 €
Bruges 172 € 269 € 204 €
Bruksel 45 € 60 € 55 €
Kortrijk 171 € 267 € 203 €
Court-Saint-Etienne 57 € 89 € 68 €
ngrënie 158 € 246 € 187 €
Essen 126 € 197 € 150 €
Gent 104 € 162 € 123 €
Geel 151 € 237 € 180 €
Gembloux 77 € 120 € 91 €
Genk 144 € 225 € 171 €
Genval-Rixensart 45 € 60 € 55 €
Halle 66 € 103 € 78 €
Hasselt 129 € 202 € 154 €
Herne 97 € 152 € 116 €
zakon 138 € 216 € 164 €
Knokke 205 € 320 € 243 €
Hulpe 45 € 60 € 55 €
Dashuria 101 € 159 € 120 €
Me lesh 51 € 79 € 60 €
Dredhkë 64 € 100 € 76 €
Lokeren 121 € 189 € 143 €
Luvain 45 € 64 € 55 €
Louvai-La-Neuve 55 € 86 € 65 €
Mechelen 45 € 60 € 55 €
Mol 152 € 237 € 180 €
Mons 130 € 203 € 154 €
Mont-Saint-Guibert 62 € 97 € 74 €
Mouscron 179 € 280 € 213 €
Namur 107 € 168 € 127 €
Nivelet 66 € 103 € 78 €
Ostend 196 € 307 € 233 €
Ottignies-LLN 55 € 86 € 65 €
Roeselare 204 € 318 € 242 €
Sint-Niklaas 101 € 157 € 120 €
Sint-Truiden 98 € 154 € 117 €
Signies 111 € 173 € 131 €
Tomorrowland 90 € 150 € 120 €
Tienen 73 € 114 € 87 €
Tongeren 135 € 211 € 161 €
Tournai 171 € 267 € 203 €
Tunhout 133 € 208 € 158 €
Verviers 192 € 299 € 227 €
Vilvoorde 45 € 60 € 55 €
Waregem 141 € 221 € 168 €
Waterloo 45 € 62 € 55 €
Wavre 47 € 73 € 55 €
Zaventem 45 € 60 € 55 €

Çmimet për çdo transferim derë më derë në Hollandë

Anije në aeroportin e Brukselit
[BRU] Aeroporti i Brukselit
Çmime të lira taksi Hollandë
*nga...
Tarifa e taksisë së biznesit për Hollandën
*nga...
Çmimi i anijes për Hollandën
*nga...
[AMS] Amsterdam Schiphol 322 € 503 € 382 €
[RTM] Roterdam Hagë 237 € 371 € 282 €
[EIN] Eindhoven 205 € 321 € 244 €
[MST] Mastriht-Aachen 182 € 284 € 216 €
[GRQ] Groningen-Eelde 549 € 858 € 652 €

Hollandë - Çmimet

Çmimet për çdo transferim derë më derë në Francë & Lu

France & Lu - Çmimet

Anije në aeroportin e Brukselit
[BRU] Aeroporti i Brukselit
Çmime të lira taksi në Francë
*nga...
Tarifa e taksisë së biznesit për Francën
*nga...
Çmimi i anijes për Francën
*nga...
[LUX] Luksemburg 367 € 574 € 436 €
[LIL] Lille Lesquin 205 € 321 € 244 €
[CDG] Paris 502 € 785 € 596 €
[ORY] Paris Orly 561 € 876 € 666 €
[LBG] Paris-Le Bourget 516 € 806 € 612 €

Çmimet për çdo transferim derë më derë në Gjermani

Anije në aeroportin e Brukselit
[BRU] Aeroporti i Brukselit
Çmime të lira taksi Gjermani
*nga...
Taksi biznesi për Gjermani
*nga...
Çmimi i anijes për Gjermaninë
*nga...
[DUS] Dyseldorf 323 € 504 € 383 €
[FRA] Frankfurt 614 € 959 € 729 €
[DTM] Dortmund 448 € 700 € 532 €
[CGN] Këln-Bon 354 € 553 € 420 €
[NRN] Weeze 305 € 476 € 362 €

Gjermani - Çmimet