Rezervoni një taksi

Pyetjet dhe përgjigjet e bëra më shpesh

FAQ - Pyetjet e bëra më shpesh

Pyetje në lidhje me rezervimet

Ky është një automjet me shofer të rezervuar paraprakisht ekskluzivisht për grupin tuaj. Drejtuesit e shërbimeve tona të parakontraktuara do t'ju takojnë në një pikë specifike takimi të treguar në konfirmimin e rezervimit tuaj. Ata do të dinë të gjitha detajet e transferimit tuaj paraprakisht dhe do t'ju marrin direkt në adresën e zgjedhjes suaj.

Prestige DRIVER rekomandoni rezervimin sa më shpejt që të jetë e mundur për të siguruar disponueshmërinë dhe çmimin aktual të transferimit. Në përgjithësi, ne mund të pranojmë të gjitha rezervimet deri në 6 orë para transferimit!

Sidoqoftë, kufijtë e minutës së fundit të rezervimit varen nga destinacioni dhe datat e kërkuara. Në shumë raste ne mund të jemi në gjendje të organizojmë transferime mbi kufirin e minutës së fundit, por ne rekomandojmë rezervimin paraprakisht, pasi datat gjithmonë varen nga disponueshmëria e automjeteve dhe shoferëve.

Nëse dëshironi të rezervoni një transferim në aeroport, thjesht zgjidhni " Për në aeroport Në krye të formularit të kërkimit. Pastaj mund të zgjidhni aeroportin e destinacionit për të shkuar.

Po, shoferët tanë mund të paguhen në para të gatshme. Gjatë procesit të rezervimit dhe pagesës, gjithçka që duhet të bëni është të kontrolloni pagesa në para të gatshme !

Për arsye sigurie, ne duhet t'ju telefonojmë për të vërtetuar praninë tuaj.

Mos harroni se transferimet e rezervuara në internet mund të anulohen me të drejtën e kthimit deri në 48 orë para shërbimit.

Mos u shqetëso, ne jemi mësuar me të. Në procesin e rezervimit, ne do të kërkojmë informacionin tuaj të fluturimit. Shoferi do të përdorë këtë informacion për të monitoruar fluturimin dhe do t'ju presë në sallën e mbërritjeve nëse është e nevojshme.

Nëse fluturimi juaj ndryshon numrin ose kohën ose nëse fluturimi është më shumë se 2 orë me vonesë, ju lutemi na telefononi në numrin e shfaqur në faqen tonë.

Informacione të përgjithshme

Pyetjet e pagesës

Llogaritni kostot e taksisë tuaj në disa klikime duke përdorur formularin tonë online. Për disa minuta, ju do të dini saktësisht se sa do të kushtojë udhëtimi juaj para se të vërtetoni pagesën. Çmimet tona janë gjithmonë fikse, pa ndonjë surprizë të keqe as para, as pas saj!

Ju keni dy mundësi për të paguar për rezervimet tuaja:

  1. Pagesa online gjatë procesit të rezervimit përmes formularit tonë të porosisë online. Ju paguani në mënyrë të sigurt në fazën përfundimtare me kartën e kreditit Stripe: Visa, MasterCard, Bancontact, etj.
  2. Gjithashtu, ju keni mundësinë e pagimit të parave të gatshme për t'i paguar shoferit në fund të udhëtimit tuaj.
Ne thjesht kërkojmë të fusni adresën e marrjes, adresën e destinacionit, datën dhe kohën e anijes ose taksisë tuaj. Si dhe numrin e personave që do të transportohen, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit ku mund të arrijmë pasagjerët.

Sigurisht, nëse bëni një porosi përmes faqes tonë, menjëherë do të merrni një konfirmim të rezervimit tuaj me email. Nëse keni bërë një rezervim me telefon, do të merrni një konfirmim me SMS përmes aplikacionit Whatsapp.

Për arsye cilësore, maksimumi 3 deri në 4 pasagjerë mund të udhëtojnë me një veturë të tipit sedan. Për grupe dhe familje, 8 persona maksimalisht në një furgon të tipit Multivan.

Pyetje të tjera ...