Libri a

Rezervoni taksinë ose transportin tuaj online në çdo kohë

Si funksionon shërbimi i rezervimit?

Gjatë fazave, do të mund të shikoni drejtpërdrejt çmimet tona fikse për të gjitha rrugët tuaja! Rezervoni një taksi në internet me qetësi 24/7. Drejtuesit do të monitorojnë fluturimet dhe do të jenë në vend përpara mbërritjes tuaj. Shërbimet tona të transferimit të aeroportit do të mbeten gjithmonë konkurruese dhe transparente për çdo udhëtar individual, grup, biznes, familje…

Porosit një taksi

01.

Rezervoni një taksi 24/7

Plotësoni fushat dhe rezervoni lehtësisht një taksi paraprakisht. Ne do të ndjekim të gjitha detajet për t'ju pranuar.
taksist me shenjë emri

02.

Merrni tarifat

Merrni një vlerësim të çmimit direkt gjatë fazave të rezervimit tuaj. Të gjitha çmimet tona të shfaqura janë gjithë përfshirëse!
Taksi me tarifë fikse

03.

Detaje dhe konfirmim

Pas rezervimit në faqen tonë në internet, ju do të merrni një email konfirmimi dhe të gjitha detajet e transferimit tuaj.

Rezervimet tona taksi bëhen nga / në aeroportin e Brukselit

Rezervim taksi

Ne jemi të përkushtuar që t'ju drejtojmë në të gjitha destinacionet që shërbejmë në Belgjikë. Ne do t'ju marrim nga ose në aeroportin Bruksel-Zaventem dhe do t'ju çojmë në destinacionin tuaj të dëshiruar.

Ne ofrojmë vetëm transport me çmime fikse dhe të përballueshme. Prestige DRIVER punon me shoferë profesionistë vendas për të përmbushur standardet më të larta të industrisë. Kjo na bën një shërbim taksi lider në Bruksel.

Transferimet në aeroport nga pika A në pikën B janë shanset tuaja për të arritur në kohë dhe në mënyrë të sigurt. Për arsye cilësore, duhet të rezervoni paraprakisht transferimin tuaj të paktën 6 orë më parë. Shoferët tanë me përvojë dhe të sjellshëm do t'ju presin në sallën e mbërritjes së aeroportit.

Si të rezervoni?
E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni destinacionin tuaj nga një Pika A një pika B, per te percaktuar një datë, koha dhe në fund zgjidhni llojin automjetin e dëshiruar. Kaq na duhet! Pas marrjes së porosisë tuaj, ju menjëherë do të merrni një konfirmim nga shoferi.

Ka disa mënyra transporti nga aeroporti në qendër të qytetit:

  • Taksitë e ekonomisë : nëse keni një buxhet të kufizuar. Kostoja mesatare e një udhëtimi në qendër të qytetit fillon nga 37 euro. Ju mund t'i gjeni të gjitha çmimet tona të hollësishme në internet.
  • Taksitë për biznes ose komoditet : zgjidhni një makinë luksoze dhe të rehatshme për të gjitha udhëtimet tuaja të biznesit.
  • Anijet për grupe dhe familje : nëse udhëtoni së bashku, mund të zgjidhni një anije në distancë të shkurtër dhe të gjatë.

Flota jonë e automjeteve në dispozicion: