blog prestige driver

Këshilla dhe marifete gjatë udhëtimeve tuaja

Këshillë e mirë

Zbuloni të gjitha avantazhet dhe këshillat nga të cilat mund të përfitoni duke rezervuar taksitë tona ose anijet e aeroportit në të gjithë Belgjikën dhe vendet tona fqinje.

10 mashtrime gjatë pushimeve

Dhjetë mashtrimet kryesore gjatë pushimeve!

I keni çantat e paketuara dhe gati për të shkuar? Udhëtimi është një mënyrë për të rimbushur bateritë dhe veçanërisht për të pushuar, por gjithashtu mund të zbresësh në këmbë duke u bërë viktimë e këtyre mashtrimeve të udhëtimit. Shpresoj se kjo nuk do të të ndodhë kurrë. Por është më mirë ...

En savoir plus
Hotel aeroporti

Aeroporti Hotel - Avantazhet & Disavantazhet

Shpesh do të gjeni hotele pranë aeroportit për të cilin po udhëtoni. Kjo është për lehtësi për biznesmenët dhe për ata që qëndrojnë vetëm një natë. Greatshtë gjithashtu e shkëlqyeshme për ekipet e fluturimit dhe hotelet e aeroportit ofrojnë shumë shpërblime, madje edhe për udhëtarët

En savoir plus
Anije transporti aeroporti

Si të zgjidhni shërbimin më të mirë të transferimit në aeroport

Shumica e ndërmarrjeve preferojnë një shërbim limuzine ose makine të qytetit për punonjësit e tyre. Kohë më parë, ishte e shtrenjtë udhëtimi me limuzinë ose makinë qyteti për shërbimin në aeroport. Shumica e kompanive të transferimit të aeroportit kanë transportin e tyre, por duhet të presin gjatë ...

En savoir plus
Shofer privat në Bruksel

Përparësitë e shoferit privat në krahasim me një taksi tradicionale

Nëse jeni duke udhëtuar, mund të jeni të interesuar të përdorni një shërbim shoferi privat nëse jeni një turist ose merrni pjesë në seminare ose takime të veçanta. Ju madje mund të qëndroni një kohë të gjatë në Belgjikë dhe të punësoni një shofer profesionist për t'u kujdesur për ju dhe ...

En savoir plus
Taksi aeroporti

Gjashtë arsye për të zgjedhur një taksi në aeroport

Kur merren parasysh mundësitë e udhëtimit në një vend turistik, transferimi në aeroport dhe shërbimet e taksive janë dy opsionet më të rëndësishme që vijnë në mendje. Kohët e fundit, opsioni i parë ka fituar popullaritet. Një transferim është një mënyrë transporti që transporton udhëtarët në…

En savoir plus