biznesi i transportit taksi

Shërbim transporti për profesionistët

Transport biznesi nga ose në aeroportin e Brukselit

Jemi të lumtur të organizojmë shërbime transporti për takime biznesi. Prestige DRIVER do të ofrojë gjithmonë zgjidhjet më të mira të transferimit për profesionistët.

Pavarësisht nëse jeni një grua apo një burrë biznesi, ne e dimë se koha është thelbësore në çdo biznes për biznes. Tani mund të kombinoni lehtësisht disa udhëtime njëkahëshe ose vajtje-ardhje.

Transport i rehatshëm me taksi luksoze me mundësi për të punuar ose telefonuar pa

  • të shqetësohen
  • Trajtimi diskret
  • Drejtuesit në shumë gjuhë
taksi biznesi në Bruksel

Ju mund të rezervoni lehtësisht dhe me lehtësi udhëtime taksi për biznesin tuaj nga një llogari. Me shoferë privatë dhe me përvojë, ju udhëtoni nga të gjitha vendet në Belgjikë në të gjitha aeroportet e afërta dhe destinacione të tjera në Gjermani, Hollandë, Luksemburg, etj. 

Zbuloni avantazhet e një llogarie biznesi. Sigurisht që është gjithashtu e mundur të rezervoni një udhëtim të vetëm në një drejtim me një automjet ekzekutiv.

Koha që keni kaluar pas timonit tani mund të kalohet në çështje të tjera ose çështje më të rëndësishme. Tani do të jeni të përgatitur dhe të pajisur për takimet tuaja falë këtij shërbimi.

Përfitimet e klientëve profesionistë

Shërbimet tona të transferimit të klasit të biznesit - VIP

Transport luksoz

Zgjidhni një makinë luksoze ekzekutive dhe shofer të uniformuar. E përsosur për një takim biznesi.

Rezervim i thjeshtë dhe i thjeshtë

Rezervoni udhëtimet tuaja paraprakisht, me telefon, në internet ose na shkruani përmes aplikacionit Whatsapp.

Kudo në Belgjikë

Falë rrjetit tonë të gjerë të taksive dhe anijeve. Ne gjithmonë do të jemi në dispozicion pranë jush ditë e natë.

Çmime fikse dhe konkurruese

Përfitoni nga një zbritje e hershme e rezervimit deri në -70% më lirë se çmimet e njehsorëve me njehsor.

Pagesë e sigurt në internet

Paguani me siguri me Stripe: kartë krediti ose PayPal. Të gjitha faturat do t'ju dorëzohen në kohë.