shërbimi i rezervimit të anijes

Shërbim transporti taksi me kontratë

Shërbim taksi dhe transferim në Bruksel me pajtim mujor

Një numër i madh pasagjerësh të drejtuar nga Prestige DRIVER bie nën kontratë transporti taksi. Këto janë udhëtime që kthehen rregullisht, shpesh çdo javë apo edhe çdo ditë.

Ju mund të mendoni për transportin për njerëzit me aftësi të kufizuara që shkojnë çdo javë ose çdo ditë te mjeku, klinika dhe të tjerët ... Gjithashtu njerëzit që janë pajtuar në pajtime në palestër ose not për shkolla, punonjës që janë sjellë në punë çdo ditë, etj.

Nëse edhe ju, si individ, kompani, institucion, shkollë apo organizatë tjetër, jeni të interesuar për këtë shërbim pajtimi, gjithmonë mund të na kontaktoni. përmes formularit tonë të kontaktit për më shumë informacion

Transferim kontraktual për të gjitha blerjet tuaja me çmime të ulëta

taksi bruksel

Prestige DRIVER, transporton pasagjerë çdo ditë për të gjithë Belgjikën. Të gjitha shërbimet tona të transferimit janë të besueshme dhe të përballueshme nga aeroporti i Brukselit në të gjitha drejtimet në Belgjikë, Francë, Holandë, Gjermani, Luksemburg, etj.

Mund të rezervoni një taksi të rregullt ose udhëtim të përbashkët me furgonë për limuzinë, klas biznesi, etj. Normat e pajtimeve janë shumë më tërheqëse sesa udhëtimet vajtje-ardhje të vetme ose të dyfishtë.

Një faturë e detajuar çdo muaj për të gjitha garat e regjistruara me një ulje të çelësit. Marrja më shpesh e taksive dhe anijave tona gjithashtu do t'ju japë më shumë besim dhe miqësi me shoferët tanë me përvojë.

Ne gjithashtu ofrojmë udhëzues për të gjitha qarqet turistike duke krahasuar të gjithë operatorët më të mirë që shërbejnë nga aeroportet.

Ju do të gjeni më shumë informacion duke shfletuar çmimet tona në internet, ose duke na shkruar përmes forma e kontaktit në internet.