Aeroporti Taxi Zaventem

Shërbimi i transportit nga dhe në çdo aeroport

Transferimi i anijes nga Brukseli dhe aeroporti Charleroi

me Prestige DRIVER, ju keni zgjedhjen midis një taksi private dhe një transferim nga aeroporti i Brukselit ose aeroporti Charleroi për të gjitha grupet. Anija është natyrisht më e lirë dhe mund të kombinohet gjithashtu me pasagjerë në të njëjtën kohë udhëtimi, me rrugën më logjike të mundshme.

Ju mund të organizoni lehtësisht transport të rehatshëm në grup nëpërmjet Prestige DRIVER. Ne ofrojmë opsione të ndryshme për të transportuar grupe njerëzish në mënyrë efikase, të sigurt dhe të rehatshme.

Ne kemi disa furgonë anijesh në dispozicionin tuaj. Nëse dëshironi të udhëtoni me një grup njerëzish mesatarisht 4 deri në 8 persona. Transporti në grup është shpesh më i lirë se transporti individual i rregullt i taksive.

Prestige DRIVER, ka anije moderne deri në 8 vende të pajisura plotësisht dhe shumë komode. Për transport të rregullt grupor në ditë dhe orare fikse ne përdorim norma shumë të favorshme.

Anije aeroporti në Bruksel

Transferimi i aeroportit në + 80 qytete

Anije aeroporti Charleroi

Pas orëve dhe orëve të fluturimit, gjëja e fundit që dëshironi të bëni është të ktheheni në strehimet tuaja. Nuk ka nevojë të tërhiqni bagazhet përreth, në kërkim të një shërbimi të përballueshëm transporti që do ta çojë familjen tuaj të sigurt nga aeroporti në hotelin tuaj, ne do të jemi atje për t'ju dërguar të sigurt nga dera në derë.

Frika fillon dhe udhëtarët pyesin se si do të mblidhen bagazhet e tyre gjatë udhëtimit transferues. Nëse ndryshe, një kompani ajrore arrin të humbasë bagazhet e saj pa ndalur nga Brukseli në Charleroi për shembull. Si do të arrini të transferoheni kur itinerari juaj është i ngushtë dhe fluturime të shumta po mbërrijnë në të njëjtën kohë?

Gjëja më e mirë që një udhëtar mund të bëjë është të kërkojë anije aeroporti ose taksi sa herë që ata kanë nevojë për të ndryshuar aeroportet. Në të vërtetë, ka shumë metoda transferimi midis aeroporteve në Belgjikë, por të gjitha ato plotësojnë kërkesat specifike.

Transporti i anijes për aeroportin e Brukselit Zaventem

Transferta me taksi nga aeroporti i Brukselit

Aeroporti i Brukselit është 15 minuta nga qendra e qytetit. Anijet tona drejtohen midis aeroportit për në hotele, bujtina dhe shtëpi për mysafirë. Transferimi i aeroportit Zaventem gjithashtu i merr udhëtarët nga hoteli juaj në aeroportin e zgjedhur nga ju.

Rezervimet e marrjes duhet të bëhen 6 orë para kohës së marrjes. Nëse udhëtoni gjatë ose jashtë orarit të punës, duhet të planifikoni udhëtimin paraprakisht. Kjo do të shmangë problemet e minutës së fundit.

Prestige DRIVER, është një operator kryesor në këtë itinerar për çdo transferim shërbimi në aeroport. Anija mbetet mjeti më i sigurt, ekonomik dhe praktik i transportit për grupe.

Transporti i anijes për në aeroportin Charleroi SUD

Anije për në aeroportin Charleroi

Aeroporti Charleroi është 10 minuta nga qendra e qytetit Charleroi dhe 35 minuta nga Bruksel-Kryeqyteti. Anijet tona drejtohen nga aeroporti për në hotele, bujtina, bujtina, etj. Transferimi i aeroportit Charleroi gjithashtu i merr udhëtarët nga vendndodhja juaj në aeroportin e dëshiruar.

Për këtë arsye, të gjitha automjetet tona kontrollohen me kujdes dhe mbahen në gjendje të lartë çdo herë para udhëtimit tuaj. Drejtuesit tanë profesionistë do t'ju sjellin të sigurt në destinacionin tuaj.

Prestige DRIVER është një operator kryesor në këtë itinerar për të gjitha transfertat e shërbimeve të aeroportit. Anija mbetet mjeti më i sigurt, ekonomik dhe praktik i transportit për grupe.

Rezervoni anijen tuaj në aeroport me qetësi

Të gjitha çmimet tona janë fikse dhe përfshijnë të gjitha taksat, tarifat, etj. Nëse rezervoni një transferim nga aeroporti, çmimet përfshijnë gjithashtu takimin dhe përshëndetjen si standard. Kjo do të thotë që ne do të ndjekim fluturimin tuaj dhe do të presim 45 minuta nga koha juaj e fluturimit. Nëse prenotoni një taksi aeroporti ose marrje tjetër jo-aeroportuale, shoferi juaj do të presë 15 minuta pas kohës së planifikuar të marrjes. Ju lutemi vini re se mund t'ju duhet të paguani tarifa shtesë për disa kërkesa ose ndryshime të veçanta që dëshironi të bëni në udhëtimin tuaj.

Opsioni më i mirë për transportin e fundit të anijes. Me këtë lloj transporti, ju gjithashtu keni një numër opsionesh: një anije private që përputhet me itinerarin tuaj. Pasja e një anijeje tuaj në kohën tuaj kur dëshironi të merreni dhe të bini me çmime shumë të volitshme rekomandohet veçanërisht nëse udhëtoni në një grup në mënyrë që tarifa të mund të ndahet midis grupit.

Transport i rregullt i anijes. Ka një larmi të gjerë kohësh nisjeje dhe stacionesh, duke u dhënë pasagjerëve fleksibilitetin për të zgjedhur atë që i përshtatet më mirë itinerarit të tyre, me çmime shumë të volitshme.

E fundit por jo më e rëndësishmja, shërbimi derë më derë. Alsoshtë gjithashtu transport i përbashkët, por ofron fleksibilitet për të marrë dhe lëshuar në adresën që ju specifikuat e cila nuk është stacioni i anijes, por i lirë përveç tarifës.

Transport me anije në Belgjikë me Prestige DRIVER ju lejon të rezervoni transportin tuaj paraprakisht dhe pa telashe.