Aeroporti Taxi Zaventem

Shërbim taksi për transferimin e aeroportit nga Brukseli, Charleroi

Duke ofruar një shërbim të shkëlqyer transferimi në aeroport për udhëtarët individualë, familjet dhe grupet, ne ju ofrojmë transferta të sigurta dhe të përballueshme për në aeroportin e zgjedhjes suaj nga Brukseli, Charleroi, Liège, Antwerp… Rezervoni vendin tuaj nëpërmjet faqes sonë të internetit me besim të plotë: shoferët tanë do të qëndrojnë vigjilent për të gjurmuar fluturimin tuaj dhe do të jetë në vend kur të mbërrini. Ne ofrojmë gjithashtu shërbim transporti në terminalet e anijeve turistike, hotele, turne turistike dhe shumë më tepër. Ju ofrohen tarifa fikse të garantuara!

Transferta nga aeroporti për në qytete
Transfertë në të gjithë Belgjikën
Transferta nga aeroporti në aeroport
Transferta nga aeroporti për në Evropë

Sherbim transporti nga Brukseli per te gjithe Belgjiken

Udhëtime në të gjitha qytetet kryesore të Belgjikës

Transport aeroporti në distanca të gjata për në Evropë